HoroskooppiBlogitVaihtoautotSanakirjaViihdeReseptitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 16.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ma 16.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Seuraavan alaskalaisten sukupolven on sopeuduttava olosuhteisiin selviytyäkseen talvesta. Chris ja Jessi Morse taistelevat Cosna River -joella kaloista. Rowlandien on löydettävä uusia tapoja elättää perheensä. Michael Manzo suunnistaa elämänsä vaikeimmilla joilla metsästääkseen hirviä ennen kuin aika loppuu. Alex Javor tutkii laajaa aluetta saadakseen lihaa ennen pimeää talvea.

Salakuljettajat satimeen

ma 16.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Saksan viranomaisten avulla CBP ja HSI jäljittävät Philadelphiassa 25 000 ekstaasipillerin lastin vastaanottajaa. Sen arvo on 500 000 dollaria. Etelärajalla CBP löytää autolastillisen metamfetamiinia, jonka arvo on yli 140 000 dollaria. New Yorkissa CBP takavarikoi elintarvikkeita, jotka uhkaavat maataloutta, ja paljastaa vanhan hindujumalattaren patsaan, joka on salakuljetettu Hongkongin läpi.

112 Hätäkeskus

ma 16.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 4/15. Varsinais-Suomen pelastuslaitos saa hälytyksen talon katolla näkyvistä liekeistä. Hätäkeskukseen tulee puhelu hätääntyneeltä soittajalta, jonka ystävä on saanut allergisen reaktion. Helsingin poliisi partioi Helsingin yössä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 16.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Etelä-Intiassa Ramsay tutustuu monimuotoisiin makuihin, sillä alue on maailman maustepääkaupunki. Hän taistelee meren aaltoja vastaan jättimäisen kalaverkon kanssa, kamppailee tulimuurahaisten pistoja vastaan ja kaahaa kukkulaisilla hiekkateillä. Hän polttaa suunsa mausteisen ruoan kanssa ennen kuin yrittää tehdä vaikutuksen käsityöläisnaiskokkeihin omalla versiollaan paikallisesta ruoasta.

Albert Lin ja kadotetut kaupungitU

ma 16.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Albert Lin lähtee Omanin aavikoille ja vuorille etsimään kuuluisaa kadonnutta Maganin kaupunkia. Kyseessä on unohdettu arabialainen yhteisö, jonka tärkeät vientituotteet nostivat pronssikauden mahtavimmat valtakunnat valtaan. Albert laskeutuu valtaviin aavikkokuiluihin, löytää kaukaisia kukkuloilla olevia hautoja ja käyttää uusinta teknologiaa paljastaakseen tämän uskomattoman kadonneen maailman.

Tutankhamonin aarteet: Kultaiset faaraot

ma 16.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Tutankhamonin aarteet: Kultaiset faaraot

Meret ilman vettä

ma 16.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Dinosaurusten aika – muinainen maailma täynnä hurjia t-rexejä jahtaamassa kasveja syöviä diplodocuksia. Tuttua kyllä, mutta väärin. Paljon siitä, mitä kuvittelemme tietävämme dinosauruksista aina niiden väristä siihen, miten ne muodostivat laumoja, on vanhentunutta tai kuvitelmaa. Uusi paleontologien sukupolvi haastaa nyt laajalle levinneet karikatyyrit paljastaakseen aidon jurakauden Amerikan.

Meret ilman vettä

ma 16.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Arkeologit tutkivat Oregonin rannikkoa löytääkseen yli kolme sataa vuotta sitten uponneen aluksen jäänteet. Alkuperäisten amerikkalaisten tarinat näet kertovat haaksirikosta ja sen selviytyjistä. Arkeologit rakentavat kuvaa uponneesta hylystä käyttäen historiallisia tietoja ja omaa asiantuntemustaan. He paljastavat, miten suuri laiva kuljetti satojen tonneja lastia lähes toiselle puolen maailmaa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol 17

ma 16.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

On perjantai ja 13. päivä. Eläinlääkärit ovat valmiina hoitamaan outoja ja epätavallisia tapauksia.

Lentoturmatutkinta

ma 16.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Ollessaan tankkaustehtävällä Persianlahden sodan aikana Yhdysvaltain ilmavoimien tankkikone menettää kaksi moottoria. Miehistöllä on vaikeuksia lentää vahingoittunut kone Saudi-Arabian Jeddahiin ilman radiotukea. Armeijan tutkijan on selvitettävä, aiheuttiko näyttävän räjähdyksen mekaaninen vika vai sotatoimi.

Lentoturmatutkinta

ma 16.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Potkuturbiinikone iskeytyy pilvien läpi Uuden-Seelannin mäkisiin maisemiin viimeisellä lähestymisosuudella. Pelastajilla on vaikeuksia paikantaa putoamispaikkaa, kun selviytyjien henki on vaakalaudalla. Sen jälkeen on tutkijoiden vuoro selvittää, mikä meni vikaan. Selvää on, että koneen laskeutumistelineessä oli jotain vialla, mutta tarkan syyn etsintä johtaa ohjaamoon.

Tonnikalan saalistajat

ma 16.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Hard Merchandisen stressitasot kohoavat, kun he kamppailevat saadakseen ensimmäisen kalansa. Marciano vihaa väkijoukkoja, mutta sieltä löytyvät kalat. Joe ja Jay ehdottavat uutta strategiaa, mutta onko Dave liian itsepäinen kuunnellakseen? Tässä kovassa kilpailussa yksi jättiläistonnikala voi muuttaa pelin, ja jännitteet kasvavat, kun kapteenit yrittävät omia parhaat kalastuspaikkansa.

Hampurin satama

ma 16.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Hampurin satama on Saksan tärkein tuonti- ja vientikeskus, joten salakuljettajat yrittävät hyötyä siitä kuljettaakseen huumeita, aseita ja piraattituotteita. Seuraamme tullivirkailijoiden toimia, joihin kuuluvat epäilyttävien lähtevien tuotteiden pysäyttäminen ja Hampurissa tehdyt takavarikot. Tutustumme Saksan tehokkaimman tulliviraston toimiin, kun se takavarikoi huumeita ja muita tuotteita.

New Yorkin uusin jättilentokenttä

ma 16.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Rakennustiimit kamppailevat pysyäkseen aikataulussa. Heidän on rakennettava uudet lähtöportit, ennen kuin he voivat purkaa vanhat, jotta kentän toiminta voi jatkua normaalisti. Tiimi alkaa kaivaa perustuksia syvälle maahen, mutta kohtaa vaikeuksia, jotka voivat viivästyttää rakennustyön valmistumista aikataulussa. New Yorkin metallityöntekijät kamppailevat kiinnittäessään suurinta strussiaan koskaan. Se muodostaa rungon uudelle sisäänkäynnille. Samaan aikaan vesisade uhkaa tuoda koneen maahan.

Intia ylhäältä päin

ma 16.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Matkaa Intian kiehtovien luonnonihmeiden halki: näe 40 miljoonaa vuotta vanhojen, maata ja ihmisiä ruokkivien monsuunien maa, Thar-aavikko, jossa naispoliisit uhmaavat äärimmäistä säätä vartioidakseen maata, järvellä kelluva asutus, Bhedaghatin marmorikivet, kraatterijärvi, maan suolatuotannon turvaava valkoinen aavikko ja kylän pelastama muuttoliike. Koe Intia ylhäältä päin.

Tutankhamonin haudan kirousU

ma 16.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

26.11.1922 Howard Carter teki kaikkien aikojen suurimman arkeologisen löydön - kuningas Tutankhamonin aarteita pursuvan haudan. Uutiset villitsivät koko maailman. Mutta kun hautaan menneet ihmiset alkoivat kuolla, tarinat "faaraon kirouksesta" levisivät. Olivatko kuolemat vain sattumia vai sanomalehtien myyntiä varten luotuja tarinoita? Voiko moderni tiede selittää totuuden legendan takana?

Lentoturmatutkinta

ma 16.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Ohjaamovika. Crossairin kone lähestyy Zürichiä, jossa lumi huonontaa näkyvyyttä. Kone katkoo puiden latvoja, putoaa maahan, ja aiheuttaa 24 matkustajan kuoleman.

Egyptin kadonneet aarteetU

ma 16.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä siitä, miten muinaisen Egyptin kuningattaret käyttivät valtaa miesten hallitsemassa yhteiskunnassa. He menevät tutkimattomaan pyramidiin etsimään salaperäisen 4 500 vuotta sitten eläneen kuningattaren hautakammiota. He tutkivat, miten eräs harvoista naispuolisista faaraoista nousi valtaan ja paljastavat kuningatar Nefertarin yllättävän roolin Ramses Suuren aikana.

Richard Hammondin autopaja

ma 16.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Richard avaa klassikkoautojen entisöintipajan, mutta uuden yrityksen johtaminen ei täysin vastaa hänen odotuksiaan. Hän ottaa perheensä mukaan liiketoiminnan edistämiseen.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

ma 16.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Singaporen kansallisstadion on uskomaton modernin insinöörityön tulos. Se on maailman suurin vapaasti kaartuva kupoli. Sukellamme stadionin pimeimpiin uumeniin ja paljastamme, mitä jättimäisen rakenteen rakentaminen vaati.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 16.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon ja hänen tyttärensä Tilly lähtevät Galiciaan tutkimaan tämän Espanjan suurelta osin unohdetun, upean kolkan kulinaarisia perinteitä. Gordon joutuu hirviöaaltojen armoille etsiessään simpukoita, isä-tytär-kaksikko kerää simpukoita proomulla ja oppii valmistamaan arvostettua juustoa, minkä jälkeen he kohtaavat Michelin-tähdellä palkitun kokin Pepe Vieiran ja hänen poikansa loppukokeessa.

Tutankhamonin haudan kirous

ti 17.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

26.11.1922 Howard Carter teki kaikkien aikojen suurimman arkeologisen löydön - kuningas Tutankhamonin aarteita pursuvan haudan. Uutiset villitsivät koko maailman. Mutta kun hautaan menneet ihmiset alkoivat kuolla, tarinat "faaraon kirouksesta" levisivät. Olivatko kuolemat vain sattumia vai sanomalehtien myyntiä varten luotuja tarinoita? Voiko moderni tiede selittää totuuden legendan takana?

Richard Hammondin autopajaU

ti 17.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Richard avaa klassikkoautojen entisöintipajan, mutta uuden yrityksen johtaminen ei täysin vastaa hänen odotuksiaan. Hän ottaa perheensä mukaan liiketoiminnan edistämiseen.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

ti 17.09. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Singaporen kansallisstadion on uskomaton modernin insinöörityön tulos. Se on maailman suurin vapaasti kaartuva kupoli. Sukellamme stadionin pimeimpiin uumeniin ja paljastamme, mitä jättimäisen rakenteen rakentaminen vaati.

Intia ylhäältä päinU

ti 17.09. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Matkaa Intian kiehtovien luonnonihmeiden halki: näe 40 miljoonaa vuotta vanhojen, maata ja ihmisiä ruokkivien monsuunien maa, Thar-aavikko, jossa naispoliisit uhmaavat äärimmäistä säätä vartioidakseen maata, järvellä kelluva asutus, Bhedaghatin marmorikivet, kraatterijärvi, maan suolatuotannon turvaava valkoinen aavikko ja kylän pelastama muuttoliike. Koe Intia ylhäältä päin.

Autonraadot rahaksi

ti 17.09. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Hurjat ja nopeat japanilaiset. Varaosien metsästäjät saavat työstettävikseen japanilaiset näytösautot. Kumpi lontoolaisjoukkueista vie voiton, ja tekee enemmän rahaa myymällä niiden osat? Tosi-tv-sarja, National Geographic.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Catch-22, Kauniit ja rohkeat, Korpelan kujanjuoksu, Vain elämää, Lemmen viemää, Salatut elämät, Simpsonit, Tuurenmäki 98, Rikkaat ja rahattomat, Generation K-Pop

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity