HoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitSanakirjaViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 23.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ma 23.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Kun talvi saapuu, on aika varustautua. Chris ja Jessi Morsen on etsittävä uusia paikkoja tärkeän lihan hankkimiseksi. Michael Manzo kehittää uuden tavan harjoittaa rekikoiriaan. Alex Havor ja hänen kotinsa ovat uhan alla, kun Alex valmistautuu pahimpaan mahdolliseen tilanteeseen Bear Creekin metsäpalon varalta. Johnny Rolfe taiteilee heikoilla jäillä valmistautuakseen pitkään talveen.

Salakuljettajat satimeen

ma 23.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

PR AMO:n agentit saavat vihjeen huumeilla lastatusta aluksesta. Ilmatuen avulla he pysäyttävät aluksen lähellä Viequesia ja takavarikoivat 1 379 kiloa kokaiinia yli 41 miljoonan dollarin arvosta. Philadelphiassa CBP seuraa vihjettä mahdollisista rahansalakuljettajista, jotka matkustavat Jamaikalle. San Diegossa CBP löytää auton tavaratilaan piiloutuneen henkilön ja kokaiinipaketteja.

112 Hätäkeskus

ma 23.09. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 9/15. Hätäkeskukseen soittaa nainen, joka on nähnyt alastoman miehen lenkkipolulla. Rajavartiolaitoksen Vartiolaivat Tursas ja Uisko esittelevät toimintaansa Suomenlahdella. Liikenneonnettomuudet työllistävät pelastuslaitosta Turussa ja Vantaalla.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 23.09. klo 06.40 - 07.25 45 minNational Geographic Channel

Ramsaylle selviää, miksi Mainea kutsutaan maailman hummeripääkaupungiksi. Ramsaylla on vaikeuksia pysyä paikallisten hummerinaisten tahdissa. Hän sukeltaa simpukoita, kerää ostereita ja merilevää ja testaa tukkijätkän taitojaan. Hyväksytäänkö hänet mainelaiseksi, kun Gordon testaa taitojaan paikallista legendaa ja kaksinkertaista James Beard -palkinnon voittajaa eli kokki Melissa Kellyä vastaan?

Mystiset muinaiskuolemat

ma 23.09. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Hollannissa Weerdingen kaupungin läheltä löytyy kaksi ruumista, ja paikalliset päättelevät niiden kuuluvan miehelle ja naiselle, jotka on todennäköisesti liitetty yhteen elämässä ja kuolemassa. Mutta kun tutkijat sukeltavat syvemmälle mysteeriin, paljastuu lisää yksityiskohtia ja yllättävä käänne - ruumiit ovat kahden toisistaan riippumattoman miehen. Keitä he olivat ja miksi heidät murhattiin?

Egyptin kadonneet aarteet: Neljä kuningatarta

ma 23.09. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Yllättävän moni Egyptin muinaisten dynastioiden hallitsijoista oli naisia. Toiset tunnettiin kuningattarina, mutta toiset hallitsivat kuninkaina tai faaraoina. Kaksi heistä, Nefertiti ja Kleopatra, tunnetaan lähes kaikkialla, mutta kaksi heistä, Hatshepsut ja Nefertari, on vähemmän tunnettuja. He nousivat valtaan merkittävällä tavalla ja jättivät jälkensä maahan, jota yleensä hallitsivat miehet.

Salakuljettajat satimeen

ma 23.09. klo 08.50 - 09.50 60 minNational Geographic Channel

MIA:n tulliviranomaiset tutkivat matkustajaa, joka käy usein Kolumbiassa. He epäilevät tämän kuljettavan huumeita kehossaan. Viranomaiset etsivät huumeita lastista pysyäkseen askeleen kartellien edellä. JFK:n lentoasemalla turvallisuusviranomaiset toimittavat hallitusti postitustiloissa löytynyttä ekstaasia Wall Streetille. LAX:n lentoasemalla kahta matkustajaa kuulustellaan heidän matkoistaan.

Salakuljettajat satimeen

ma 23.09. klo 09.50 - 10.50 60 minNational Geographic Channel

MIA:n tulli löytää postista paketin ekstaasia. Turvallisuusviranomaiset tekevät toimituksen, joka johtaa seurantaan ja pidätykseen. LAX:n tulliviranomaiset valvovat festareille saapuvia matkustajia, sillä siellä tunnetusti käytetään huumeita. JFK:n tulliviranomaiset etsivät matkustajalta yhteyksiä tunnettuihin huumemyyjiin. Löydettyään aukkoja tämän kertomuksesta matkustaja viedään röntgeniin.

Uskomaton eläinlääkäri Pol 17

ma 23.09. klo 10.50 - 11.50 60 minNational Geographic Channel

Eläinlääkärit kamppailevat pitääkseen asiakkaat terveinä ja turvassa jäätävissä olosuhteissa, kun Michiganissa on vuodenaikaan nähden yllättävä lumimyrsky.

Lentoturmatutkinta

ma 23.09. klo 11.50 - 12.50 60 minNational Geographic Channel

Connecticutissa American Airlinesin lentoa 1572 koettelee tuuli ja voimakas turbulenssi. Koneen lähestyessä kenttää miehistö kuulee, että lennonjohtotorni on suljettu illaksi. Kun MD-83 on menossa linjaan kiitoradan kanssa, se puskee puiden reunustaman harjanteen läpi ja menettää kummatkin moottoreistaan. Ainoa vaihtoehto on suorittaa hätälasku.

Lentoturmatutkinta

ma 23.09. klo 12.50 - 13.55 1h 5 minNational Geographic Channel

Huonossa säässä Illinoisin yllä työmatkakoneen miehistö sulkee järjestelmän toisensa jälkeen säästääkseen nopeasti hupenevaa akkuvirtaa. Ohjaamon pimentyessä potkuriturbiinikone putoaa ja kaikki kyydissä olleet menettävät henkensä. Tutkijat ihmettelevät, miksi lentokone, jossa oli täysin toimiva generaattori, putosi taivaalta. Lopulta heille selviää kohtalokas oletus ja kuolemaan johtanut päätös.

Tonnikalan saalistajat

ma 23.09. klo 13.55 - 14.55 60 minNational Geographic Channel

No Limits -aluksen kapteeni Michelle Bancewicz ottaa valtavan riskin matkustaessaan kauas toivoen saavansa vihdoin kauden ensimmäisen tonnikalansa. No Limits osoittaa, että he tekevät mitä tahansa palkkansa eteen, ja lopulta he saavat 267-senttisen tonnikalan. Lähempänä Gloucesteria F/V Tuna Dot Com iskee kultasuoneen ruuhkaisilla kalastusalueilla kauden toistaiseksi painavimmalla kalalla.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ma 23.09. klo 14.55 - 15.55 60 minNational Geographic Channel

Poliisit painostavat Thordia pelastamaan kuorma-auton, joka tukkii tunnelia pikareitillä. Björn pelastaa kuorma-auton, joka on liukunut jäälle, mutta joutuu vaaraan, kun ohi ajava kuorma-auto menee liian läheltä. Kaukana pohjoisessa vinssi aiheuttaa Jo Rogerille ja Ole Henrikille ongelmia, kun he koettavat pelastaa onnettomuuteen joutuneen kuorma-auton.

Ihmeelliset superautot

ma 23.09. klo 15.55 - 16.55 60 minNational Geographic Channel

Englantilainen autonvalmistaja Lotus haluaa päästä takaisin kärkeen ja haastaa vakiintuneet urheiluautoyritykset esittelemällä Ison-Britannian ensimmäisen 2 miljoonan punnan arvoisen 2 000 hevosvoiman täyssähköisen superauton.

Eurooppa ylhäältä päin

ma 23.09. klo 16.55 - 18.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Uskomaton matka ilmateitse paljastaa Puolan aivan uudella tavalla. Lentävät kamerat liitelevät maailman suurimpien linnojen yli, keskittyvät Krakovan ilotulituksiin, todistavat Euroopan suurimpien maaeläinten eli visenttien kamppailua. Lintuperspektiivi Puolasta paljastaa maan käyvän hämmästyttävää muutosta läpi. Varsovassa puolalaiset rakentavat rakennusta, josta on määrä tulla Euroopan korkein.

Egyptin aurinkokuningas: Salaisuuksia ja aarteita

ma 23.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin aurinkokuningas: Salaisuuksia ja aarteita

Lentoturmatutkinta

ma 23.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Schipholin onnettomuus. Turkish Airlinesin suihkukone syöksyi maahan Schipholin lentokentällä 25.2.2009, ja yhdeksän ihmistä sai surmansa. Mikä aiheutti onnettomuuden?

Egyptin kadonneet aarteetU

ma 23.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kertovat, miten rosvot ryöstivät pyramideja ja hautoja muinaisessa Egyptissä ja mitä johtolankoja he jättivät jälkeensä. Ylhäisön nekropoliissa he tutkivat hulppeaa, uponnutta hautaa, joka on ryöstetty ja jota on käytetty uudelleen vuosisatoja. He tutkivat yhtä muinaisen maailman hurjapäisintä ryöstöä, jonka kohteena oli valtava ja hyvin vartioitu mastabahauta.

Richard Hammondin autopaja

ma 23.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Richard pistää omat rahansa likoon, kun hän aikoo kunnostaa vuoden 1970 Mark II Jensen Interceptor -auton tehdasvaatimusten mukaiseksi. Lisäksi porukka lähtee London Classic Car Show'hun.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

ma 23.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Saksan Wolfsburgin autotehdas on maailman suurin tuotantolaitos, ja se kattaa yli kuusi neliökilometriä. Tehdas toimii kuin pieni kaupunki. Tutustumme ainutlaatuisiin ja uskomattomiin tuotantolinjakeksintöihin, jotka ovat piilossa tehtaan sisällä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 23.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Florida Keysin upeisiin maisemiin, joissa paikalliset haastavat hänet omaksumaan Conch Republicin elämäntavan. Hän kulkee kimmeltävillä merillä ja kerää matkan varrella sisäpiirin vinkkejä, kun hän pääsee lähelle hummereita, rapuja ja kaloja, ennen kuin hän kohtaa uhkarohkean keittiömestarin ja rommin tislaajan Paul Mentan viimeisessä kokkiottelussa.

Egyptin aurinkokuningas: Salaisuuksia ja aarteita

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin aurinkokuningas: Salaisuuksia ja aarteita

Richard Hammondin autopajaU

tänään 01.00 - 02.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Richard pistää omat rahansa likoon, kun hän aikoo kunnostaa vuoden 1970 Mark II Jensen Interceptor -auton tehdasvaatimusten mukaiseksi. Lisäksi porukka lähtee London Classic Car Show'hun.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

tänään 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

Saksan Wolfsburgin autotehdas on maailman suurin tuotantolaitos, ja se kattaa yli kuusi neliökilometriä. Tehdas toimii kuin pieni kaupunki. Tutustumme ainutlaatuisiin ja uskomattomiin tuotantolinjakeksintöihin, jotka ovat piilossa tehtaan sisällä.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Uskomaton matka ilmateitse paljastaa Puolan aivan uudella tavalla. Lentävät kamerat liitelevät maailman suurimpien linnojen yli, keskittyvät Krakovan ilotulituksiin, todistavat Euroopan suurimpien maaeläinten eli visenttien kamppailua. Lintuperspektiivi Puolasta paljastaa maan käyvän hämmästyttävää muutosta läpi. Varsovassa puolalaiset rakentavat rakennusta, josta on määrä tulla Euroopan korkein.

Autonraadot rahaksi

tänään 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Matkailuautoista kuplavolkkareihin. Tällä kertaa joukkueet saalistavat matkailuautoja ja kuplavolkkareita. Kumpi joukkoeista tekee enemmän voittoa myymällä niiden osat? Tosi-tv-sarja, National Geographic.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rillit huurussa, Shetlandsaarten murhat, Tappava yölento, Miehen puolikkaat, Vain elämää, Paratiisi, Haluatko miljonääriksi?, Simpsonit, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Muumilaakson tarinoita

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity