SanakirjaViihdeHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot lauantaina 28.9.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

la 28.09. klo 04.50 - 05.45 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 65/80. Mojacarin maisemiin. Wendy ja Chris etsivät lomakotia lempialueeltaan. Sen tulisi olla muuttovalmis ja sijainniltaan täydellinen, mutta kumpi painaa vaakakupissa enemmän? Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

la 28.09. klo 05.45 - 05.59 14 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

la 28.09. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Grand Designs Australia

la 28.09. klo 06.30 - 07.30 60 minAVA

Grand Designs Australia
Kausi 9, 6/8. Talo kuin taideteos. Dion ja Turi ovat ostaneet satavuotiaan talon läheltä Sydneyn satamaa. Talon suojellun osan ympärille nousee kallis ja kunnianhimoinen lasi- ja teräsrakennelma. Australialainen realitysarja. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. 9. tuotantokausi.

Grand Designs Australia

la 28.09. klo 07.30 - 08.30 60 minAVA

Grand Designs Australia
Kausi 9, 7/8. Kirjavaa pyöreyttä. Arkkitehti ja sisustussuunnittelija Joe ja Hayley rakentavat unelmakotiaan Brisbaneen. Paineet ovat kovat, kun talosta kaavaillaan mestariteosta. Australialainen realityohjelma. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. 9. tuotantokausi.

Huimat huushollit

la 28.09. klo 08.30 - 09.30 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 10, 4/8. Perinteet kunniaan. Lewis rakentaa vanhaan junavaunuun kuntosalin ja saunan, ja Hugo muuttaa vanhan yleisen käymälän romanttiseksi mökiksi. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. 10. tuotantokausi.

Masked Singer SuomiU

la 28.09. klo 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Ernest Lawson. Kausi 6, 4/12. Etsivänelikko ajattelee keksineensä voittavan taktiikan - jos kaikkiin hahmoihin veikkaa samaa nimeä, on pakko joskus osua. Illan paljastuja saa riemun repeämään. Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Tanssii Tähtien KanssaU

la 28.09. klo 11.00 - 13.00 2h 0 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Lattarin ylistys. Kausi 17. 4/13 Latinalainen Amerikka pursuaa kiinnostavaa kulttuuria ja siitä pääsevät ammentamaan inspiraatiota meidän säihkyvät tähtemme. Miten sujuu lanteiden vatkaus taikka viekoitteleva rumba. Vamos a bailar! Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja.

Unelmakoti ulkomaillaU

la 28.09. klo 13.00 - 14.00 60 minAVA

Unelmakoti ulkomailla
Mestaritinkijän matkassa. Kausi 1, 4/8. Andrea ja Johan keskittyvät kotinsa sydämen suunnitteluun, ja Måns rakentaa ystäviensä avustuksella kesäkeittiötä kattoterassille. Najib auttaa Nathalieta kivilattian hankinnassa. Ruotsalaisessa sarjassa seurataan ihmisiä, jotka remontoivat ulkomailla unelmiensa taloja. Pulmia aiheuttavat vuorollaan niin viranomaiset kuin kulttuurierotkin. Sarja johdattaa katsojat seuraamaan remonttiprojekteja Espanjaan, Italiaan, Itävaltaan, Portugaliin ja Tunisiaan.

Unelma-asunto auringon alta

la 28.09. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Oma uima-allas. Kausi 15, 26/120. Lee ja Louise etsivät koko perheelle lomakotia, jossa on uima-allas. Mutta mitä lähemmäs rantaa tullaan, sitä enemmän on tehtävä kompromisseja. Mitkä toiveet ovat etusijalla, ja mistä voi joustaa? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 28.09. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 15, 27/120. Rock-henkiset Jo ja Graham ovat edullisemmalla Mar Menorin alueella Espanjassa etsimässä loma-asuntoa, jossa on luonnetta. Jasminella on hyvä rytmi päällä. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon alta

la 28.09. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Muksujen kanssa Mallorcalle. Kausi 15, 28/120. Kolmen pienen lapsen vanhemmat Emily ja Ian etsivät perheelleen lomakotia Mallorcalta. Lapsiystävällisiä asuinalueita riittää, mutta sopivia asuntoja ei niin vain löydykään. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 28.09. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Haaveet todeksi. Kausi 15, 29/120. Tuore aviopari Alison ja Gabriel ovat jo kauan haaveilleet lomakodista Espanjassa, jonne ehkä asettua tulevaisuudessa pysyvästi. Etsinnät keskittyvät Denian rannikkokaupunkiin Costa Blancalla. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maajussille morsian

la 28.09. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Ryhmätreffeillä. Kausi 16, 5/12. Vappu lähettää maajussit ja puolisoehdokkaat nauttimaan ryhmätreffeistä, joiden aikana maajussit pääsevät jakamaan jyvät akanoista. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Kohtalokas merimatka

la 28.09. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Kohtalokas merimatka
Kausi 1, 5/8. Nora pallottelee tapausta Andreaksen kanssa. Lopulta he lähentyvät toisiaan, mutta aamulla heitä odottaa inhottava yllätys. Damtoftin puoliso joutuu rehtorin puheille ja tekee ison ratkaisun. Tanskalaisessa jännityssarjassa toimittaja Nora Sandin ura jää seksiskandaalin jalkoihin. Hän muuttaa isänsä luo pikkukaupunkiin, jossa joku haluaakin hänen tutkivan 80-luvulla kadonneiden tyttöjen tapausta. Nora tapaa vanhan tuttunsa, poliisina työskentelevän Andreaksen, jolle alkavat paljastua kollegojen vanhat toimintatavat.

Kohtalokas merimatka

la 28.09. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Kohtalokas merimatka
Kausi 1, 6/8. Taustatoimittaja Emily saapuu Noran avuksi, ja he onnistuvat selvittämään, mikä auto näkyy tyttöjen kuvan taustalla. Hixistä paljastuu uutta tietoa, ja Nora lähtee tapaamaan Lisbethin äitiä. Tanskalaisessa jännityssarjassa toimittaja Nora Sandin ura jää seksiskandaalin jalkoihin. Hän muuttaa isänsä luo pikkukaupunkiin, jossa joku haluaakin hänen tutkivan 80-luvulla kadonneiden tyttöjen tapausta. Nora tapaa vanhan tuttunsa, poliisina työskentelevän Andreaksen, jolle alkavat paljastua kollegojen vanhat toimintatavat.

Maria Wern

la 28.09. klo 21.00 - 23.00 2h 0 minAVA

Maria Wern
Entinen elämä. Kausi 9, 4/4. Kaksi nuorta löytää kalkkikivilouhoksen pohjalta auton, jossa istuu kuollut nainen. Uhri on opiskellut saarella toimivassa kansanopistossa, joten Maria kuulustelee opiskelijoita selvittääkseen tapahtumien kulun. Ruotsalaisessa rikossarjassa Eva Röse esittää Maria Werniä, taitavaa poliisia, joka asuu ja työskentelee Gotlannin saarella. Marialla on kyky nähdä ilmiselvien asioiden taakse, ja hän taistelee itsepintaisesti ratkaistakseen jokaisen pöydälleen tulevan tapauksen. Sarja perustuu Anna Janssonin kirjoihin.

Exit

la 28.09. klo 23.00 - 23.45 45 minAVA

Exit
Kausi 1, 8/8. Huipulla tuulee. Kim poliisiasemalla. Krisu päättää kertoa Kimille totuuden Lindan lapsesta. Kim kehittelee suunnitelman tavattuaan Lindan ja avioerojuristin. Kotimainen EXIT kertoo neljän ökyrikkaan finanssihain yliampuvasta elämäntyylistä, jota värittävät huumeet, prostituutio ja väkivalta. Kahdeksanosainen draama perustuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan. Sarja sisältää väkivaltaa, seksiä, päihteiden käyttöä, syrjivää kielenkäyttöä ja itsensä vahingoittamista. Sarja voi aiheuttaa ahdistusta.

Hudson & Rex

la 28.09. klo 23.45 - 00.45 60 minAVA

Hudson & Rex
Tanssija, petturi, paimen, vakooja. Kausi 6, 7/16. Balettikoulun koreografi lyyhistyy kuolleena maahan keskellä kirkasta päivää. Sarah epäilee, että mies on myrkytetty, mutta tiimin on vaikea keksiä motiivia kiltin ja pidetyn miehen surmaamiselle. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova lakiU

tänään 00.45 - 01.35 50 minAVA

Kova laki
Ääriajattelua. Kausi 22, 3/22. Metrossa tapahtuvan joukkoampumisen motiivi vaikuttaa rasistiselta, ja naamioidun tekijän pakoreitti oli tarkoin valittu. Paras johtolanka on rikkinäinen treenikassi, mutta rikostutkijat eivät luovuta. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Harry WildU

tänään 01.35 - 02.30 55 minAVA

Harry Wild
Varsijousimurhaaja. Kausi 2, 4/6. Dublinissa ammutaan mies varsijousella. Vaarallinen ja monimutkainen tutkinta johtaa Harryn ja Fergusin ammattirikollisten jäljille. Irlantilainen rikossarja. .

MainosmiesmurhaajaU

tänään 02.30 - 03.25 55 minAVA

Mainosmiesmurhaaja
Katoaminen. Kausi 1, 1/4. Jaksossa palataan vuoteen 1994, jolloin turkulainen lakimies Ilpo Härmäläinen katosi keskellä kirkasta päivää. Uskomaton sattuma avasi jutun tutkinnan uudelleen vuonna 2021. MTV-alkuperäisdokumentti Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin.

MainosmiesmurhaajaU

tänään 03.25 - 04.20 55 minAVA

Mainosmiesmurhaaja
Tutkinta. Kausi 1, 2/4. Keskusrikospoliisin murhatutkijat ottavat Härmäläisen katoamisen uudelleen syyniin kesällä 2021. Ilpo Härmäläisen ruumis on yhä kateissa, mutta mainosmies saa silti syytteen murhasta. MTV-alkuperäisdokumentti Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lolita Lobosco, Erikoisryhmä Potsdam, Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Sukuni salat, Salatut elämät, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Muumilaakson tarinoita, Syke, Rillit huurussa, MasterChef Australia

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity