HoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitSanakirjaViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot sunnuntaina 29.9.2024

Näytä tiivistettynä

Rekkakuskit jäälläU

su 29.09. klo 04.10 - 05.05 55 minSub

Rekkakuskit jäällä
Selviytymisen taito. Kausi 9, 7/10. Selviääkö jäälle rekkansa kanssa jäänyt Art takaisin rannalle? Nopeasti lämpenevä sää tekee talviteistä mutavelliä, ja kuski toisensa perään jää pahasti jumiin. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Alone - yksin erämaassaU

su 29.09. klo 05.05 - 06.00 55 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 5/14. Nälän ote. Ruoanpuute alkaa vaikuttaa. Kun nälkä vaivaa, henkiset ja fyysiset kyvyt eivät tahdo toimia, ja osa harkitsee luovuttamista. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.

Taikapuutarhan pikkuötökät

su 29.09. klo 07.00 - 07.10 10 minSub

Taikapuutarhan pikkuötökät
Kausi 1, 48/52. Kolme... neljä!

Muumilaakson tarinoita

su 29.09. klo 07.10 - 07.35 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 3, 16/24. Vampyyri hukassa. Eläintarhasta on karannut vampyyri, ja Muumilaakson väki on kauhuissaan. Aivan kaikki eivät kuitenkaan antaudu pelolle, ja vampyyri löytää suojelua yllättävästä paikasta. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 3.

Muumilaakson tarinoita

su 29.09. klo 07.35 - 08.00 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 3, 17/24. Hirmuinen Pikku Myy. Pikku Myy on kurittomalla päällä ja hän aiheuttaa harmia yhdelle jos toisellekin Muumilaakson asukkaalle. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990-1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 3.

Paavo Pesusieni

su 29.09. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Paavo Pesusieni
Kausi 6, 2/25. Hulluna rahaan / Mäntti merenkävijä. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja. Puhuttu suomeksi. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.

Kaiken maailman ennätykset

su 29.09. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Kaiken maailman ennätykset
Meteli ja ahmatit. Jaakko Parkkali.. Kausi 1, 5/10. Meteli ja ahmatit. Arvaamaton viihdeohjelma, jossa Mikko Penttilä avaa salaisen ennätysarkistonsa ja esittelee Guinnessin suosikkiennätyksiään. Tähtivieraana tubetähti Jaakko Parkkali. Komediallinen viihdeohjelma, jossa ennätysfani Mikko Penttilä avaa salaisen arkistonsa ja esittelee uskomattomia Guinnessin ennätyksiä ympäri maailmaa. Ne muuttuvat jatkuvasti ennätysmielisten yrittäessä rikkoa voimassa olevia ennätyksiä. Mikon rakkaassa arkistokellarissa kyläilevät tähtivieraat vastaavat arvaamattomiin kysymyksiin ja kokeilevat ennätyksen tekoa myös itse.

Huutokaupan metsästäjät

su 29.09. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 8, 8/20. Suuri metsästäjä Ivy. Ivy alkaa metsästää varastoja kuin suurriistaa, mutta peurojen sijaan pääseekin käärmeiden jäljille. Jarrod tekee pahan arviointivirheen. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Poliisit UK: Ajojahti

su 29.09. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 20, 13/15. Seitsemän vastaan yksi. Poikkeuksellisen hanakasti kiinniottoa vastustava mies saadaan taltutettua vasta seitsemän poliisin voimin. Brittiläinen poliisisarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta.

Simpsonit

su 29.09. klo 10.30 - 11.00 30 minSub

Simpsonit
Kausi 28, jakso 5/21. Valeuutisankkuri. Kent Brockman menettää työpaikkansa, kun hänen sankaritarinansa paljastuvat täydelliseksi potaskaksi. Amerikkalainen animaatiosarja. Legendaarisen animaatiosarjan 28. kausi, jonka aikana tullaan näkemään jo sarjan 600. jakso. Tällä kaudella on jälleen tarjolla huikeita erikoisjaksoja, kuten Simpsoneiden historian ensimmäinen tunnin mittainen jakso: The Great Phatsby, joka parodioi Leonardo DiCaprion tähdittämää elokuvaa The Great Gatsby. Luvassa on myös ajankohtainen Pokémon Go -teemajakso.

Simpsonit

su 29.09. klo 11.00 - 11.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 28, 6/21. Todellinen toveri. Kirk Van Houten luotsaa Springfieldin lacrossejuniorijoukkueen kohti mestaruutta, ja Homer joutuu esittämään olevansa hänen ystävänsä. Amerikkalainen animaatiosarja. Legendaarisen animaatiosarjan 28. kausi, jonka aikana tullaan näkemään jo sarjan 600. jakso. Tällä kaudella on jälleen tarjolla huikeita erikoisjaksoja, kuten Simpsoneiden historian ensimmäinen tunnin mittainen jakso: The Great Phatsby, joka parodioi Leonardo DiCaprion tähdittämää elokuvaa The Great Gatsby. Luvassa on myös ajankohtainen Pokémon Go -teemajakso.

Simpsonit

su 29.09. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Simpsonit
Kausi 28, 7/21. Kuubalainen kuuri. Abe on heikkona, ja Simpsonit päättävät turvautua Kuuban ylistetyn terveydenhuollon apuun. Amerikkalainen piirrossarja. Legendaarisen animaatiosarjan 28. kausi, jonka aikana tullaan näkemään jo sarjan 600. jakso. Tällä kaudella on jälleen tarjolla huikeita erikoisjaksoja, kuten Simpsoneiden historian ensimmäinen tunnin mittainen jakso: The Great Phatsby, joka parodioi Leonardo DiCaprion tähdittämää elokuvaa The Great Gatsby. Luvassa on myös ajankohtainen Pokémon Go -teemajakso.

Masked Singer Suomi

su 29.09. klo 12.00 - 13.30 1h 30 minSub

Masked Singer Suomi
Metsäpeikko. Kausi 6, 5/12. Pakkaa sekoittaa villi kortti, jonka ensiesiintyminen on sanalla sanoen hämmentävä. Hahmot pääsevät twistaamaan keksin kanssa keksillä, panoksena lisävihje. Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Moderni perhe

su 29.09. klo 13.30 - 14.00 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 8, 5/22. Kekkereitä ja kepposia. Claire ja Phil haluavat pelastaa Luken halloween-bileet. Cam kohtaa verivihollisensa, ja Jay haluaa tehdä unohtumattoman jekun vanhalle vihamiehelleen. Amerikkalainen komediasarja. Supersuosittu amerikkalainen komediasarja jatkuu kahdeksannen tuotantokauden jaksoin.

Jay Lenon autotalliU

su 29.09. klo 14.00 - 15.00 60 minSub

Jay Lenon autotalli
Vauhtia kallossa. Kausi 7, 2/8. Nopeuteen keskittyvässä jaksossa tähtiautoina ovat Hennessey Venom F5, sähköiseksi muunnettu Porsche 935 ja Aston Martin Vulcan. Vieraina mm. räppäri-laulaja Post Malone ja autourheilija Danica Patrick. Armottomana autohulluna tunnettu talk show -legenda Jay Leno esittelee sarjassaan kiinnostavia autoja ja muita ajoneuvoja klassikko- ja vintageautoista erikoisimpiin uutuuksiin, klassikoihin ja superautoihin. Lisäksi sarjassa nähdään vieraita aina Hollywood-näyttelijöistä kilpakuskeihin ja jakson teemaan sopiviin erikoisvieraisiin.

UEFA Champions League viikkomakasiini

su 29.09. klo 15.00 - 15.30 30 minSub

UEFA Champions League viikkomakasiini
UEFA Champions League viikkomakasiini. Bolognan ylpeys. Jaksossa tutustutaan Liverpoolin hollantilaisluotsi Arne Slotiin, Aston Villan eurohistoriaan ja Ollie Watkinsiin sekä Bolognan Riccardo Orsoliniin ja käydään läpi toisen kierroksen ennakkotunnelmia. UEFA Champions Leaguen viikkomakasiini. Käsittelyssä suurimmat puheenaiheet, kuumimmat pelaajat, kilpailun historia ja kiinnostavimmat ottelut eri puolilta Eurooppaa. Englanninkielinen ohjelma.

The RookieU

su 29.09. klo 15.30 - 16.25 55 minSub

The Rookie
Tilinteon hetki. Kausi 5, 6/22. Elijah Stonen oikeudenkäynti lähestyy, ja Wesley on huolissaan yhteyksistään huumeparoniin. Nolan ja Juarez päätyvät DEA:n jäljittämien huumerahojen jäljille. Los Angelesiin sijoittuvan poliisidraamasarjan viidennellä kaudella kaupungin historian pahamaineisiin sarjamurhaaja Rosalind Dyer palaa kaupunkiin piinaamaan uusiin tehtäviin valmistautuvaa John Nolania. Myös toinen vanha vihollinen tekee paluun ja yllättää niin poliisin kuin syyttäjänvirastonkin ovelalla suunnitelmallaan.

Valtateiden sankaritU

su 29.09. klo 16.25 - 17.30 1h 5 minSub

Valtateiden sankarit
Kausi 5, 4/5. Tiiliä tantereella. Skotlannissa myrsky tukkii korkealla kulkevan mutta tärkeän vuoristotien. Lumimyrsky yllättää valmistautumattoman kiipeilijän, joka täytyy pelastaa helikopterilla. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa seurataan muun muassa tiepalvelun ammattilaisia, lumiaurakuskeja ja ensihoitajia, jotka pitävät Britannian tiet kunnossa ja auttavat onnettomuuksien uhreja. Vaikka iskisi hirmumyrsky tai lumituisku, tienkäyttäjät voivat luottaa siihen, että apua on aina saatavilla, ja kamerat taltioivat hurjimmatkin hetket. Iso-Britannia 2018.

Stadi vs. Lande

su 29.09. klo 17.30 - 18.30 60 minSub

Stadi vs. Lande
Sisko ja sen veli sekä eri veljen tyttöystävä. Kausi 7, 3/10. Mitä on odotettavissa, kun studion valtaa nuijat, hulttiot, revontulet sekä keskimittaiset ja sopusuhtaiset?
Jaakko Saariluoma ja Joonas Nordman isännöivät iltaa. Stadi ja lande kohtaavat jälleen! Uusi kausi tuo mukanaan uuden juontajan, kun Jaska Saariluoman rinnalle nousee porilaisvahvistus Joonas Nordman!
Kaukomatkaa tavoittelee jälleen joukko kilpailijoita ympäri Suomea, mukaan lukien julkisuudesta tuttuja kasvoja. Luvassa on lisäksi Stadi vs.

MM-rallistudio

su 29.09. klo 18.30 - 19.00 30 minSub

MM-rallistudio
MM-rallistudio. MTV Urheilun rallistudio pureutuu Chilen MM-rallin tapahtumiin. Juontajana Satu Tuomisto asiantuntijoinaan Riku Tahko ja Teemu Suninen.

MM-ralli

su 29.09. klo 19.00 - 20.30 1h 30 minSub

MM-ralli
MM-ralli. Chile, EK 16 - Power Stage. Erikoiskoe 16: Bio Bio 2 (29.9.2024). Selostus Juho Kokko, asiantuntija Teemu Suninen.

MM-rallistudio

su 29.09. klo 20.30 - 20.50 20 minSub

MM-rallistudio
MM-rallistudio. Chilen MM-rallin jälkihöyryt käydään läpi MTV Urheilun studiossa. Juontajana Satu Tuomisto asiantuntijoinaan Riku Tahko ja Teemu Suninen.

Pölhölä

su 29.09. klo 20.50 - 22.35 1h 45 minSub

Nauruhermoja kutkuttava tarina pienestä Pölhölän kylästä ja Käppyröiden suvun eriskummallisista toilauksista. Ohjaaja: Pertti Reponen, 1981. Nauruhermoja kutkuttava tarina pienestä Pölhölän kylästä ja Käppyröiden suvun eriskummallisista toilauksista.

Captive State

su 29.09. klo 22.35 - 00.50 2h 15 minSub

(USA 2019) On kulunut lähes vuosikymmen siitä, kun maapallon ulkopuoliset voimat ovat vallanneet planeetan. Chicagolaisella asuinalueella eletään yhä lisääntyvän valvonnan alla, ja vastarintaliike kokoaa rivejään. On kulunut lähes vuosikymmen siitä, kun maapallon ulkopuoliset voimat ovat vallanneet planeetan. Chicagolaisella asuinalueella eletään yhä lisääntyvän valvonnan alla, ja vastarintaliike kokoaa rivejään.

Mun maailmaU

tänään 00.50 - 01.20 30 minSub

Mun maailma
Aina ei tarvitse pärjätä yksin. Kausi 1, 5/20. Ellille on diagnosoitu toiminnallinen pareesi. Fuge yrittää yhdistää keikkailun, studion ja salin. Mauro ompelee yötä päivää. Ennen leikkausta Aron miettii, toimiiko nukutus. Seitsemällä kultaisella Venlalla palkittu dokumentaristi ja maailmantutkija Arman Alizad on viimeisen viidentoista vuoden ajan tuonut maailman monimuotoisuutta, erilaisia kulttuureja, uskontoja ja yhteisöjä lähemmäksi katsojia. Nyt on suomalaisten nuorten vuoro.
Sarja vie meidät viiden hurmaavan 18-25 -vuotiaan nuoren maailmaan, joiden elämä on eräänlaisessa käännekohdassa.

Mun maailmaU

tänään 01.20 - 01.50 30 minSub

Mun maailma
Missä yhteisö, siellä turva. Kausi 1, 6/20. Aronin leikkaus on vihdoin ohi. Fuge esittelee nuoruuden Itä-Helsinkiä. Elli kertoo vaikeasta nuoruudestaan. Hanna valmistautuu seurakunnan isoon Carry the Love -tapahtumaan. Seitsemällä kultaisella Venlalla palkittu dokumentaristi ja maailmantutkija Arman Alizad on viimeisen viidentoista vuoden ajan tuonut maailman monimuotoisuutta, erilaisia kulttuureja, uskontoja ja yhteisöjä lähemmäksi katsojia. Nyt on suomalaisten nuorten vuoro.
Sarja vie meidät viiden hurmaavan 18-25 -vuotiaan nuoren maailmaan, joiden elämä on eräänlaisessa käännekohdassa.

Rekkakuskit jäälläU

tänään 01.50 - 02.50 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Luontoäidin raivo. Kausi 9, 8/10. Lisa ja Darrell pähkäilevät, kuinka saisivat rekkansa vapaaksi. Alex saa huomata, että jäällä ajaminen on vaarallista. Art pyytää vanhan tutun mukaansa toimittamaan kuormaa. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Alone - yksin erämaassaU

tänään 02.50 - 03.50 60 minSub

Alone - yksin erämaassa
Kausi 2, 6/14. Myrsky nousee. Monet kilpailijoista taistelevat edelleen nälkää vastaan. Kaiken lisäksi lähestyvä myrsky vaikeuttaa selviytymistaistelua entisestään. Amerikkalainen realitysarja. Kymmenen ihmistä on valmiina selviytymään yksin Vancouverin erämaassa. Vastassa on kuitenkin vaikeaa maastoa ja nälkäisiä saalistajia, mikä saa osallistujat kyseenalaistamaan kykynsä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. 2. tuotantokausi.

Elämää äärirajoilla: Alaska

tänään 03.50 - 04.54 1h 4 minSub

Elämää äärirajoilla: Alaska
Ei takeita. Kausi 6, 3/22. Sue laittaa kulkuneuvonsa talvikuntoon ja alkaa hyödyntämään riistakameroita. Jessie yrittää varmistaa vedensaannin talveksi. Hailstonet lähtevät rakentamaan ansalinjaa turkisten toivossa. Sarjassa seurataan alaskalaisia, jotka elävät eristyksissä, kaukana kaupungin sykkeestä ja yrittävät selviytyä omavaraisesti ankarassa luonnossa. Yksi väärä päätös näissä äärimmäisissä olosuhteissa voi maksaa hengen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Maria Wern, Syke, Rikkaat ja rahattomat, Rillit huurussa, The Responder, Unelmahäät, Ohuella langalla, Vain elämää, Salatut elämät, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity