HoroskooppiViihdeVaihtoautotSanakirjaBlogitTietovisatReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 30.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ma 30.09. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Kun ruoka on vähissä ja lämpötila laskee, talvi ei ole nöyrtymässä. Syrjäisellä järvellä Michael Manzo tekee uuden polun etsiessään talvikalaa, kun taas Johnny Rolfe yrittää tutkia uusia koskemattomia alueita. Jessi Morse valmistautuu ensimmäistä kertaa käsittelemään harvinaisen saaliin nahkaa. Kaleb Rowlandin on taivallettava vaarallinen reitti pitääkseen perheensä lämpimänä.

Salakuljettajat satimeen

ma 30.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations valvoo huumeajoneuvon purkamista parkkipaikalla ja jahtaa kuljettajaa, joka pakenee jalan. Vihjeen perusteella varastosta löytyy toinenkin kokaiinikätkö. CBP löytää kultakolikoita, muinaiskreikkalaisen naamion ja egyptiläisen artefaktin pakkauksista JFK:n lentokentällä, ja kokaiinia maastokuorma-auton jakolaatikkoon piilotettuna Rio Grande Valleyssa.

112 Hätäkeskus

ma 30.09. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 14/15. Hätäkeskukseen soittaa hätääntynyt nainen, jonka entinen mies vainoaa häntä. Helsingin poliisi puuttuu pariskunnan tappeluun ja Turussa ohikulkija havaitsee sankkaa savua. Vantaalla sukeltaja tekee löydön.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 30.09. klo 06.40 - 07.25 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay on Michiganin niemen yläosissa tutustumassa paikallisiin ruoka-aarteisiin. Hän kalastaa hylkyjen seassa keihäällä, metsästää kurppia ja auttaa paikallista munkkia rakentamaan aidan vastineeksi munkin kuuluisasta valkovatukkahillosta. Mutta jos Gordon ei opi paikallisia ruokasalaisuuksia tarpeeksi nopeasti tehdäkseen vaikutuksen paikallisiin, hän saa ikiajoiksi häviäjän leiman.

Cordoban maanalaiset salaisuudetU

ma 30.09. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

National Geographic seuraa arkeologia ja tutkijaa Fabio Amadoria, kun hän yrittää paljastaa yli 2000 vuotta vanhan Cordoban kaupungin nykyisten katujen alle hautautuneet muinaiset salaisuudet. Fabio työskentelee arkeologien ja historioitsijoiden kanssa ja yhdessä he käyttävät uusinta teknologiaa paljastaakseen Cordoban unohdetun menneisyyden.

Suurten pyramidien kadonneet haudat

ma 30.09. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Pyramidien varjossa huippuarkeologien ryhmä aloittaa hämmästyttävät kaivaukset. Voisiko tämä salainen sijainti paljastaa aivan uusia todisteita nämä majesteettiset monumentit rakentaneista faaraoista? Voisiko faarao Khafren nimellä koristettu kivi ratkaista erään arkeologian suuren mysteerin eli sen, mitä tapahtui pyramideja rakennuttaneiden faaraoiden ruumiille.

Salakuljettajat satimeen

ma 30.09. klo 08.50 - 09.50 60 minNational Geographic Channel

CBP etsii Miamissa Super Bowl -tapahtumaan virtaavia bilehuumeita, prostituoituja ja väärennettyjä tuotteita. HSI jäljittää huumeilla täytettyä auton akkua.

Salakuljettajat satimeen

ma 30.09. klo 09.50 - 10.50 60 minNational Geographic Channel

CBP tutkii uutta tapaa salakuljettaa kokaiinia kahvipaketeissa ja ottaa tiukan linjan sarjassa villieläimiä koskevia salakuljetusrikoksia.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ma 30.09. klo 10.50 - 11.50 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Eläinvauvoja on joka puolella. Tohtori Pol tarkastaa noutajanpentujen ja kissanpentujen terveyden sekä rokottaa ne.

Lentoturmatutkinta

ma 30.09. klo 11.50 - 12.50 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Brittiläinen miljardööri perheineen nousee australialaiseen vesitasoon matkalla Sydneystä kaukaiselle lomamökille. Yksimoottorikone syöksyy vain hetki lähdön jälkeen suoraan Jerusalem Bay -lahteen. Hämmentyneet tutkijat eivät löydä mitään vikaa koneesta tai lentäjästä. Viimein hylystä kuitenkin löytyy pieni huoltovika, jolla oli kuolettavat seuraukset.

Lentoturmatutkinta

ma 30.09. klo 12.50 - 13.50 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Bulgarialainen lentokone on matkalla Mustanmeren luona sijaitsevaan Varnan lomakylään, kun neljä väkivaltaista kaapparia ottaa panttivankeja ja vaatii kyytiä Wieniin, vaikka koneessa ei ole tarpeeksi polttoainetta kahden tunnin kiertomatkalle. Miehistö laatii uskaliaan suunnitelman maankamaralla olevien viranomaisten kanssa. Pystyvätkö he jotenkin uskottelemaan kaappareille, että Varna onkin Wien?

Viimeiset vonkaleet

ma 30.09. klo 13.50 - 14.50 60 minNational Geographic Channel

Esihistoriallinen sampi voi kasvaa jopa 3,5-metriseksi ja 1 500-kiloiseksi. Se on todellinen makeanveden jätti, mutta ihmisen takia niiden määrä vähenee. Cyril ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle, toiminnantäyteiselle tehtävälle auttamaan niitä suojelevia tutkijoita. Tämän valtavan kalan löytämiseksi ryhmän on liikuttava raivoavilla vuoristojoilla ja sukellettava niiden kylmiin vesiin.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ma 30.09. klo 14.50 - 15.50 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Norjan eteläosissa Thord, Bjørn ja heidän joukkonsa joutuvat yhteen viimeisen kymmenen vuoden pahimmista myrskyistä. Heidän on pelastettava teräspalkeilla lastattu rekka, jonka myrskytuulet saivat puhallettua pois tieltä. Björn antaa Sveinille opetuksen painovoimasta töiden ohessa. Pohjoisessa Jo Roger lähettää viimevuoden aloittelijan Stigin kauden ensimmäiselle itsenäiselle tehtävälle.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

ma 30.09. klo 15.50 - 16.50 60 minNational Geographic Channel

Kansainvälinen avaruusasema on suurin ihmisen tekemä taivaalla oleva kohde ja modernin insinööritekniikan ihme. Katsomme niitä ainutlaatuisia insinööritaitojen saavutuksia, jotka tekevät asemasta kaikkein innovatiivisimman ja kalleimman koskaan tehdyn rakennelman.

Eurooppa ylhäältä päin

ma 30.09. klo 16.50 - 17.55 1h 5 minNational Geographic Channel

Koe Kreikka uudesta näkökulmasta. Upea ilmamatka yli Kreikan vie sinut läpi uskomattomien maisemien. Näe muinaiset rakennelmat, vuorien päälle rakennetut luostarit, henkeäsalpaavat merimaisemat ja ennätyksiä rikkovat tekniikan ihmeet.

Muumioiden valtakunta

ma 30.09. klo 17.55 - 19.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Tohtori Ramadan Hussein tiimeineen työskentelee äskettäin löytyneessä Saqqaran hautapaikassa. Salaisessa hautakammiossa he yrittävät nostaa 5-tonnisen sargofagin kannen, josta löytyy lopulta muumio. Uutta teknologiaa ja ruumiinavaustekniikkaa, tiimi pyrkii paljastamaan 2600 vuotta vanhan kammion omistajan.

Lentoturmatutkinta

ma 30.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Sokkolaskeutuminen. Vuonna 2005 TANS Perun lento 204 syöksyi Amazonin sademetsään. Turma jätti jälkeensä ripoteltujen ruumiiden vanan viidakkoon.

Egyptin kadonneet aarteetU

ma 30.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit seuraavat Tutankhamonin jälkiä ja kokoavat tarinaa etsiessään haudasta salaisuuksia, jotka jäivät huomaamatta ensimmäisiltä tutkijoilta. He löytävät todisteita temppelistä, jonka faarao kunnosti krokotiilijumala Sobekille. He paljastavat salaperäisen itäisellä aavikolla sijaitsevan linnakkeen alta vihjeitä, miten faarao keräsi kultaa täyttääkseen hautansa uskomattomilla aarteilla.

Richard Hammondin autopaja

ma 30.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Richard löytää kunnostusta kaipaavan klassisen Minin. Koska uuden entisöintipajan kustannukset nousevat, hän myy joitakin omia autojaan kattaakseen liiketoiminnan kulut.

Made In A Day

ma 30.09. klo 22.00 - 22.30 30 minNational Geographic Channel

Sarjassa, joka tutkii uusimpia valmistustapoja Yhdysvalloissa, käymme New Balancen lippulaivatiloissa Lawrencessa, Massachusettsissa. Yhtiö on eräs isoimmista Yhdysvaltojen lenkkarituottajista, jotka valmistavat tuotteensa vielä Yhdysvalloissa. Yhdistelmästä huippumekaniikkaa, käsityötaitoa ja globaalia logistiikkaa syntyvät suositut lenkkarit sekä toimitusketju, jotta tuotetta saadaan maailmalle.

Made In A Day

ma 30.09. klo 22.30 - 23.00 30 minNational Geographic Channel

Amerikan kuuluisin alkoholijuoma aloitti pienestä 150 vuotta sitten Tennesseen Lynchburgissa. Nykyään siellä tehdään vuosittain yli 120 miljoonaa pulloa. Jyvistä, joista tehdään mäskiä, tislausprosessiin, hiilikäsittelyyn ja tynnyrivarastointiin – tämä on tarina siitä, miten Jack Danielsia tehdään ja miten se kilpailee muiden kanssa 800 miljardin dollarin vuosittaisilla viskimarkkinoilla.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 30.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

Muumioiden valtakuntaU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Tohtori Ramadan Hussein tiimeineen työskentelee äskettäin löytyneessä Saqqaran hautapaikassa. Salaisessa hautakammiossa he yrittävät nostaa 5-tonnisen sargofagin kannen, josta löytyy lopulta muumio. Uutta teknologiaa ja ruumiinavaustekniikkaa, tiimi pyrkii paljastamaan 2600 vuotta vanhan kammion omistajan.

Richard Hammondin autopajaU

tänään 01.00 - 02.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Richard löytää kunnostusta kaipaavan klassisen Minin. Koska uuden entisöintipajan kustannukset nousevat, hän myy joitakin omia autojaan kattaakseen liiketoiminnan kulut.

Made In A DayU

tänään 02.05 - 02.35 30 minNational Geographic Channel

Sarjassa, joka tutkii uusimpia valmistustapoja Yhdysvalloissa, käymme New Balancen lippulaivatiloissa Lawrencessa, Massachusettsissa. Yhtiö on eräs isoimmista Yhdysvaltojen lenkkarituottajista, jotka valmistavat tuotteensa vielä Yhdysvalloissa. Yhdistelmästä huippumekaniikkaa, käsityötaitoa ja globaalia logistiikkaa syntyvät suositut lenkkarit sekä toimitusketju, jotta tuotetta saadaan maailmalle.

Made In A DayU

tänään 02.35 - 03.05 30 minNational Geographic Channel

Amerikan kuuluisin alkoholijuoma aloitti pienestä 150 vuotta sitten Tennesseen Lynchburgissa. Nykyään siellä tehdään vuosittain yli 120 miljoonaa pulloa. Jyvistä, joista tehdään mäskiä, tislausprosessiin, hiilikäsittelyyn ja tynnyrivarastointiin – tämä on tarina siitä, miten Jack Danielsia tehdään ja miten se kilpailee muiden kanssa 800 miljardin dollarin vuosittaisilla viskimarkkinoilla.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Koe Kreikka uudesta näkökulmasta. Upea ilmamatka yli Kreikan vie sinut läpi uskomattomien maisemien. Näe muinaiset rakennelmat, vuorien päälle rakennetut luostarit, henkeäsalpaavat merimaisemat ja ennätyksiä rikkovat tekniikan ihmeet.

Autonraadot rahaksi

tänään 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Työhevosrakkine. Joukkueiden on etsittävä "työhevosrakkine" eli ajoneuvo, joka on tehnyt kovasti töitä mutta on nyt tullut tiensä päähän. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen kaunein koti, Poliisikoira Rex, Tappava yölento, Liiga, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Salatut elämät, Kauniit ja rohkeat, Sydämen kutsumus, Paratiisi, Amazing Race Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity