HoroskooppiReseptitBlogitViihdeVaihtoautotSanakirjaTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 8.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 08.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Luontoäidin leikit eivät ole heikoille. Seuraavan sukupolven alaskalaisten on vastattava haasteeseen. Rowlandit jäljittävät outoja eläimen jälkiä, jotka kielivät perheeseen kohdistuvasti uhasta. Deadman Lake -järvellä Alex Javorin on sopeuduttava uuteen ympäristöönsä selvitäkseen raaoista olosuhteista. Chris Morse aikoo parantaa heidän elämänlaatuaan ja jättää Jessin yksin.

Rajasota

ti 08.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

San Diegon etulinja. Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla jahdataan laittomia maahantulijoita sekä huumeiden ja ihmisten salakuljettajia maalla sekä merellä. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Karibian rannikkovartiosto

ti 08.10. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Rannikkovartiosto jäljittää salakuljettajien jälkiä ja törmää merkittävään löytöön. Etsintä- ja pelastushelikopteriryhmä suorittaa vaarallisen pelastusoperaation säiliöaluksen yläpuolella. Sillä välin rannikkovartioston kone etsii kadonnutta kalastajaa Windward-saarten läheltä.

Running Wild With Bear Grylls

ti 08.10. klo 06.45 - 07.35 50 minNational Geographic Channel

Älykäs ja aina sarkastinen koomikko Joel McHale liittyy Bear Gryllsin seuraan Arizonan aavikolle aivan ainutlaatuiselle seikkailulle. Heidän on määrä kulkea valtavan kanjonin poikki selviytyäkseen erämaasta, mutta heidän suurin haasteensa saattaakin olla toisistaan selviytyminen. Valtavat kalliot, inha ruoka ja yllättävät selviytymisstrategiat tekevät tästä hyvinkin huvittavan seikkailun.

Raamatun kadonneet kaupungit

ti 08.10. klo 07.35 - 08.20 45 minNational Geographic Channel

Ninive ja Babylon olivat kaksi muinaisen maailman supervaltaa, mutta Raamatun kirjoittajille ne olivat syntisiä kaupunkeja. Miksi niillä on niin huono maine Vanhassa testamentissa, ja millaisia nämä kaupungit todella olivat? Kuvaajillamme oli harvinainen pääsy Ninevehiin, jossa arkeologit rakentavat uudestaan kaupungin valtavia portteja. Babylonissa asiantuntija korjaa Ishtarin portteja.

Aleksanteri Suuren kadonnut hauta

ti 08.10. klo 08.20 - 09.05 45 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa nähdään kiperiä tutkimuksia ja hämmästyttäviä paljastuksia, kun saamme seurata, miten arkeologi Geoffrey Tassie ja professori Emad Khalil metsästävät Aleksanteri Suuren viimeistä leposijaa.

Salakuljettajat satimeen

ti 08.10. klo 09.05 - 10.05 60 minNational Geographic Channel

CBP San Ysindro tutkii luotettujen matkustajien SENTRI-kaistaa ja löytää magneettilastista fentanyyliä, jonka katuarvo on noin 156 000 dollaria. Myöhemmin he löytävät laukun täynnä amfetamiinia, jonka arvo on 86 000 dollaria. HSI varjostaa huumeilla lastattua lava-autoa LA:ssa sijaitsevaan paikkaan, jossa he löytävät 50 kiloa nestemäistä metamfetamiinia, jonka arvo on noin 2,1 miljoonaa dollaria.

Salakuljettajat satimeen

ti 08.10. klo 10.05 - 11.05 60 minNational Geographic Channel

HSI paljastaa JFK:lla toimivien lentoyhtiöiden työntekijöiden salaliiton ja tämä johtaa kansainvälisen huumekauppaoperaation keskeytymiseen. Agentit tekevät useita pidätyksiä takavarikoiden 10 kiloa kokaiinia ja puoli miljoonaa dollaria. CBP käyttää maan suurinta poliisikoirien ryhmää laittomien huumausaineiden etsimiseen.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 08.10. klo 11.05 - 12.00 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Polin eläinlääkäripalvelut vastaavat COVID-epidemian haasteisiin tarjoten vieläkin laadukasta hoitoa.

Lentoturmatutkinta

ti 08.10. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Neljäpäiväisen huoltopysähdyksen jälkeen Colgan Airin lennon 9446 lentäjillä on vaikeuksia pitää Beech 1900 -kone ilmassa. Vaikka he onnistuvat kääntymään takaisin lentoasemaa kohti, kone syöksyy Cape Kodin vesiin vain minuutteja nousun jälkeen. Hylky ei jätä tutkijoille paljoakaan tutkittavaa. Lentotietojen analyysi sen sijaan kumoaa kaikki oletukset tapauksesta.

112 Hätäkeskus

ti 08.10. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

112 Hätäkeskus
Kausi 2. Jakso 10/15. Musta jää aiheuttaa useita tehtäviä Espoossa ja Vantaalla on tapahtunut usean auton peräänajo. Hätäkeskukseen soittaa kotiväkivaltaa kokenut nainen.

Saari ilman lakeja

ti 08.10. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Sam kiipeää aluksen lahonneelle katolle, kun hän ja Squibb yrittävät pelastaa raskaan maston. Sillä aikaa Oliver etsii hylätystä veneestä arvokasta esinettä tärkeää projektia varten. Breanna ja Veronica vievät Sarahin seikkailulle opettaakseen hänelle alaskalaisen taiteenlajin eli simpukoiden pyynnin. Curly ja Mary huomaavat hälyttäviä merkkejä etsiessään majavaa.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ti 08.10. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Thord ja Bjørn ovat puun ja kuoren välissä, kun poliisi pysäyttää heidät puolivälissä 35-tonnisen kuorma-auton pelastusta. Pohjoisessa Jo Roger koettaa pelastaa kuorma-auton, jossa on kymmeniä tonneja lohta. Kun merkkipylväs jää renkaiden väliin, tilanteessa ei auta kuin raaka voima.

Suuret rakenteet: megaluokan alukset

ti 08.10. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Erikoisohjelma paljastaa insinöörityön taidonnäytteet, jotka ovat piilossa maailman suurimmissa kuljetuskoneissa. Sarjassa nähdään hurjan kokoinen rahtilaiva, jättilentokone ja valtava avaruusasema, joka liikkuu. Maailman parhaimpien insinöörien, arkkitehtien ja rakennustiimien avulla kerromme käänteentekevistä innovaatioista kerros kerrokselta CGI:tä hyödyntäen.

Eurooppa ylhäältä päin

ti 08.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Upea ilmamatka yli Kroatian vie sinut läpi uskomattomien maisemien. Ilmakuvat paljastaa totuuden siitä, miten uskomattoman hyvin 2 000 vuotta vanha roomalainen amfiteatteri on säilynyt. Kamerat surraavat kiipeilijöitten ympärillä, kun nämä tekevät vaikeita korjauksia legendaarisen Paklenican kansallispuiston kiipeilyseiniin. Ne seuraavat myös luonnonsuojelijoiden ryhmää, joka etsii kotkia Sava-joen laajoilta tulvatasangoilta.

Keroksen haudatut salaisuudet

ti 08.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Tutkimusmatka vie keskelle Egeanmerta, Keroksen saarelle. Arkeologiryhmä aikoo paljastaa kenties maailman vanhimman merellisen turvapaikan.

Lentoturmatutkinta

ti 08.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Suoraan päin tuhoa. Kun lennonjohto pyysi lentoa 409 vaihtamaan kurssia, lentäjät noudattivat ohjetta. Hetken kuluttua kone syöksyi mereen.

Legendojen merirosvot

ti 08.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Legendojen merirosvot
Bartholomew Roberts eli Musta Bart, kultakauden menestynein merirosvo, jonka laivastoon kuului 450 varastettua alusta. Vaatimattomasta walesilaisesta merimiehestä Robertsista tulee nopeasti merirosvolaivan kapteeni, ja hän osoittaa kykynsä kapteenina ja luo piraattisäännöstön. Hänen merirosvoamisensa melkein pysäyttää Länsi-Intian kaupan, kunnes Englannin kruunu ottaa hänet kiinni.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ti 08.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Thordin taidot joutuvat koetukselle, kun kaivinkoneen pelastaminen vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja. Pian hänellä on kuitenkin harmeja kaksin verroin, kun Terjen holtiton ajo päättyy katastrofiin. Pohjoisessa Jo Roger ja Ole Henrik yrittävät pelastaa ojaan syöksyneen kuorma-auton. He tuovat mukanaan kaksi isoa hinausautoa, mutta se ei riitäkään, ja heidän on saatava lisää tehoa.

Rakennuskatastrofit

ti 08.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Uuden Hard Rock -hotellin rakentaminen New Orleansissa epäonnistui. Kaksi nosturia jäi roikkumaan rakenteesta, ja niiden purkaminen oli dramaattista. Bostonin The Big Dig oli Amerikan kallein infrastruktuurihanke. Viivästyksiä tuli ja budjetti paukkui, mutta katon romahtaminen on surullinen esimerkki siitä, kuinka vain muutaman dollarin maksava oikea liima olisi voinut estää tragedian.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 08.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä Egyptin kuuluisan viimeisen faaraon – Kleopatran – hurjasta lopusta. He pohtivat tarinaa Kleopatran kuuluisista suhteista Julius Caesariin ja Marcus Antoniukseen. He löytävät 2 000 vuotta vanhan maalauksen keskeltä aavikkoa. Se on peräisin Kleopatran kaudelta. He etsivät myös Kleopatran kadonnutta hautaa salaisesta tunnelista muinaisen aleksandrialaisen temppelin alta.

Keroksen haudatut salaisuudetU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Tutkimusmatka vie keskelle Egeanmerta, Keroksen saarelle. Arkeologiryhmä aikoo paljastaa kenties maailman vanhimman merellisen turvapaikan.

Pohjoisen valtatien pelastajatU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Thordin taidot joutuvat koetukselle, kun kaivinkoneen pelastaminen vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja. Pian hänellä on kuitenkin harmeja kaksin verroin, kun Terjen holtiton ajo päättyy katastrofiin. Pohjoisessa Jo Roger ja Ole Henrik yrittävät pelastaa ojaan syöksyneen kuorma-auton. He tuovat mukanaan kaksi isoa hinausautoa, mutta se ei riitäkään, ja heidän on saatava lisää tehoa.

RakennuskatastrofitU

tänään 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Uuden Hard Rock -hotellin rakentaminen New Orleansissa epäonnistui. Kaksi nosturia jäi roikkumaan rakenteesta, ja niiden purkaminen oli dramaattista. Bostonin The Big Dig oli Amerikan kallein infrastruktuurihanke. Viivästyksiä tuli ja budjetti paukkui, mutta katon romahtaminen on surullinen esimerkki siitä, kuinka vain muutaman dollarin maksava oikea liima olisi voinut estää tragedian.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Upea ilmamatka yli Kroatian vie sinut läpi uskomattomien maisemien. Ilmakuvat paljastaa totuuden siitä, miten uskomattoman hyvin 2 000 vuotta vanha roomalainen amfiteatteri on säilynyt. Kamerat surraavat kiipeilijöitten ympärillä, kun nämä tekevät vaikeita korjauksia legendaarisen Paklenican kansallispuiston kiipeilyseiniin. Ne seuraavat myös luonnonsuojelijoiden ryhmää, joka etsii kotkia Sava-joen laajoilta tulvatasangoilta.

Autonraadot rahaksi

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Superautot romuttamolla. Ben ja Frankie ottavat käsittelyynsä Porsche 911:n ja George ja Sheldon valitsevat Maserati 3200 GT:n. Tuottavatko näin isot sijoitukset voittoa? National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Syke, Mentalist, Jeopardy! Suomi, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Ivalo, Liiga, Stadi vs. Lande, Amazing Race Suomi, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity