BlogitVaihtoautotReseptitSanakirjaViihdeTietovisatHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 15.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 15.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Ruoanhankkiminen ei ole Alaskassa koskaan helppoa. Johnny Rolfen on suojeltava lihojaan nälkäisiltä pedoilta. Alex Javor taas aikoo lisätä resurssejaan. Rowlandit yrittävät säilöä tärkeimmän ruoanlähteensä, ennen kuin lämpötilat nousevat. Chris ja Jessi Morse laittavan kaiken peliin, kun he yrittävät saada uuden keinon hankkia lihaa kestääkseen viimeiset talven viikot.

Rajasota

ti 15.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Jokipartio. Rio Granden varrella seurataan mönkijä- ja venepartioita, jotka nappaavat laittomat maahantulijat ja salakuljettajat. Toisinaan joesta joudutaan poimimaan ruumiita. National Geographic Channel.

Lyödään ällikällä

ti 15.10. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Tuliaallot. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Lyödään ällikällä

ti 15.10. klo 06.20 - 06.45 25 minNational Geographic Channel

Laukaisu. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Karibian rannikkovartiosto

ti 15.10. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa rannikkovartioston aluksen miehistöllä on kaksi haastavaa huumealusta pysäytettävänä. Metal Sharkin miehistö tutkii epäilyttävää kalastusalusta. Sillä välin helikopterin miehistö yrittää pelastaa tuntemattoman miehen mereltä.

Running Wild With Bear Grylls

ti 15.10. klo 07.25 - 08.15 50 minNational Geographic Channel

Vapaakiipeilijä Alex Honnold lähtee Bear Gryllsin kanssa elämänsä seikkailulle samoamaan karuilla Sveitsin Alpeilla. Karmaisevan vuorten yllä tehdyn laskuvarjohypyn jälkeen seikkailijat lähtevät useamman kilometrin matkalle rosoisten laaksojen ja kallioiden läpi. Bear opettaa Alexille selviymistä erämaassa, mutta roolit vaihtuvat, kun Alex johdattaa Bearin kohti pelottavaa kiipeilyhaastetta.

Alaskan dinosaurukset

ti 15.10. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Pohjoinen napapiiri, Pohjois-Alaska. Pakkasta on 35 astetta, olosuhteet ovat rankat ja joka paikassa on karhuja. Ryhmä seikkailunhaluisia paleontologeja suuntaa jäiseen erämaahan asuakseen siellä kaksi viikkoa. Miksi? Koska he arvelevat löytäneensä jotain aivan ainutlaatuista ja mullistavaa: kadonneen alaskalaisten dinosaurusten maailman.

Rooman kadonneet aarteet

ti 15.10. klo 09.00 - 09.45 45 minNational Geographic Channel

Arkeologit aloittavat uudet kaivaukset Pompejissa selvittääkseen siellä asuneiden ja kuolleiden ihmisten tarinoita. He kilpailevat aikaa vastaan saadakseen kaivettua uhratun kallon, löytääkseen vihjeitä omituisen varakkaan vapautetun orjan haudasta ja muumioituneesta ruumiista. Tutkivat uskaltautuvat myös tukahduttavan kapeisiin tunneleihin keskustan kylpylän alla.

Salakuljettajat satimeen

ti 15.10. klo 09.45 - 10.35 50 minNational Geographic Channel

HSI Puerto Rico pysäyttää 66 kiloa kokaiinia matkalla Pennsylvaniaan. Lastin arvo on lähes 2 miljoonaa dollaria. Kollegat San Diegossa nappaavat ajoneuvon, jossa on 7 kiloa metamfetamiinia ja 12 kiloa fentanyyliä. CBP Miami nappaa kuriirit, jotka yrittävät kiertää Kuuban kauppasaartoa 400 000 dollarilla pimeää rahaa, ja CBP Nogales löytää 23 kiloa metamfetamiinia maastoauton sivupaneeleista.

Salakuljettajat satimeen

ti 15.10. klo 10.35 - 11.30 55 minNational Geographic Channel

New Yorkin JFK:n lentokentän HSI ja CBP ottavat kohteekseen väärennetyt rahat, jotka tulevat Perusta, ja nappaavat väärennettyjä Covid-19-rokotuskortteja . CBP Calexico huomaa, että autot on lastattu metamfetamiinilla ja alle viikossa he takavarikoivat yli 280kg, katuarvoltaan lasti on lähes 1.7 dollarin arvoinen. Sillä välin HSI San Diego takavarikoi 17 kiloa kokaiinia, joka on arvoltaa 458 000 dollarin.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 15.10. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Klinikan henkilöstö varmistaa, että jokaisella eläimellä on mahdollisuus. Tässä Uskomaton eläinlääkäri Pol -jaksossa näemme kaikkea pienistä koiranpennuista ja jänöistä suuriin lehmiin ja hevosiin sekä ällöihin otuksiin. Eläinlääkärit vierailevat maatiloilla! Tri Pol ottaa yhteen kipakan angushärän kanssa, tekee House Dairyssa laumalle tiineystestejä ja vierailee Clay Knobissa katsomaa oudosta ongelmasta kärsivää lehmää.

Lentoturmatutkinnan erikoisraportti

ti 15.10. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Jakso 3/10. Lentokone vaurioituu nousun jälkeen, katastrofaalinen epäonnistuminen iskee korkealla ja eräs kapteeni selviytyy uskomattomasta laskeutumisesta.

112 Hätäkeskus

ti 15.10. klo 13.20 - 14.10 50 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 15/15. Hätäkeskukseen soittaa hätääntynyt äiti, jonka lapsella on juuttunut ruokaa kurkkuun. Rajavartiolaitoksen helikopteri vinssaa ihmisen merestä huonossa säässä. Turussa on tapahtunut peräänajo ja Espoossa on puukotettu. Poliisi partio Helsingin yössä.

Saari ilman lakeja

ti 15.10. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

Oliver, Carl ja Matt kalastavat ensimmäistä kertaa verkkopyydyksellä ja saavat enemmän saalista kuin osasivat odottaa. Curly rakentaa kalapöydän ja pyytää pallasta kokeillakseen sitä. Breanna, Terri ja Kris opettavat Veronicaa hakemaan puuta metsästä. Sam korjaa puuhellaa, joka on hänen kotinsa sykkivä sydän.

Kalliovuorten raiteilla

ti 15.10. klo 15.05 - 16.05 60 minNational Geographic Channel

Kun jää alkaa sulaa, kivivyöryt aiheuttavat tuhoa rautateillä. Kuljettaessaan kolme kilometriä potaskaa vuorten yli Vancouveriin Jordyn ja Justinin on läpäistävä petollinen kivivyöryalue. Nick on hätäpartiossa. Putoava lohkare laukaisee kivivyöryhälytyksen. Jimmy valmistautuu ensimmäiseen päivään teräsporukassa. Mekaanikkoryhmä korjaa legendaarisen Connaught-tunnelin massiiviset tuulettimet.

Autojen ensiapu

ti 15.10. klo 16.05 - 17.05 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Vuoden -67 Fiat 500 on italialainen klassikko. Tragedian vuoksi auton omistaja Duncan ei voi sitä kunnostaa, joten Tim ja Fuzz astuvat remmiin.

Eurooppa ylhäältä päin

ti 15.10. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Serbian aivan uudella tavalla. Droonikamerat liitävät paprikoita ainutlaatuisella tavalla keräävän kylän yllä. Ne näyttävät myös avantgardemonumentteja kaukaisilla kukkuloilla ja lentävät erityisen eläintensuojelutoiminnan ylitse. Tutkimme maan kaikki neljä nurkkaa aina ennätyksiä rikkovasta pilvenpiirtäjän rakennusprojektista satumaiseen synagogaan.

Rooman kadonneet aarteet

ti 15.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Miten Colosseumista – veristen gladiaattoritaistelujen areenasta – tuli Rooman valtakunnan suurin symboli? Arkeologit uskaltautuvat Colosseumin raunioille ja aloittavat kaivauksia ympäri muinaisen Rooman imperiumin alueita etsiäkseen johtolankoja. Kun tiimit laskeutuvat tunneleihin ja kaivavat esiin kauan kadoksissa olleita amfiteattereja Toscanassa ja Britanniassa, heille selviää yllättävä totuus Rooman ikonisesta Colosseumista.

Lentoturmatutkinta

ti 15.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Katoamistemppu. Tutkijoilla on edessään mystinen tapaus, kun Varigin lento 254 syöksyy kaukaiseen viidakkoon, yli tuhat kilometriä lentoreitistä sivuun.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 15.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Suuren pyramidin varjossa tohtori Mark Lehnerin johtama arkeologien tiimi kaivaa esiin muinaisen Egyptin kenties tärkeimmän kuninkaallisen palatsin. Kaivaessaan hylätyn jalkapallokentän alta tiimi löytää vihjeitä, jotka paljastavat hermokeskuksen, joka on omistettu itse Suuren pyramidin rakentamiselle.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ti 15.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun lohirekka ajaa ojaan, Thordille alkaa kaaoksen täyttämä yö. Thordin ja Björnin yrittäessä pelastaa rekkaa ja sen lohilastia Thordin on lähetettävä alokas Domenic hallitsemaan kaoottista tilannetta pahamaineiselle onnettomuuspaikalle. Kun Thordin kapasiteetti on äärirajoilla, hän lähettää Terjen ja Ørjanin pelastamaan ojaan ajanutta bussia. Terjen tehdessä virheen tilanne vain pahenee.

Rakennuskatastrofit

ti 15.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Raskaan autoliikenteen lisääntymisellä Kiinassa on seurauksia: teiden romahtaminen. Tarkastelemme esimerkkejä teiden romahtamisista ja tutkimme niiden syitä. Tarkastelemme myös telaketjunosturia. Kun asiat menevät pieleen tämän nosturin kanssa, siitä voi seurata katastrofi. Ja näin tapahtui Varesessa, Italiassa, kun valtava telaketjunosturi kaatui. Johtuiko vika koneesta vai käyttäjästä?

Mystiset muinaiskuolemat

ti 15.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Lähellä Silkeborgia Tanskassa turpeenkaivajat löytävät pään, ja viranomaiset selvittävät liittyykö se kadonneeseen poikaan. Poliisi huomaa, että ruumis on paljon vanhempi kuin kadonnut henkilö, ja kutsuu museon tutkimaan asiaa. Kaivauksissa löydetään täydellisesti säilynyt ihminen, joka on poseerattu mielenkiintoisella tavalla. Voiko asento olla johtolanka siihen, miten ja miksi hänet murhattiin?

Rooman kadonneet aarteetU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Miten Colosseumista – veristen gladiaattoritaistelujen areenasta – tuli Rooman valtakunnan suurin symboli? Arkeologit uskaltautuvat Colosseumin raunioille ja aloittavat kaivauksia ympäri muinaisen Rooman imperiumin alueita etsiäkseen johtolankoja. Kun tiimit laskeutuvat tunneleihin ja kaivavat esiin kauan kadoksissa olleita amfiteattereja Toscanassa ja Britanniassa, heille selviää yllättävä totuus Rooman ikonisesta Colosseumista.

Pohjoisen valtatien pelastajatU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun lohirekka ajaa ojaan, Thordille alkaa kaaoksen täyttämä yö. Thordin ja Björnin yrittäessä pelastaa rekkaa ja sen lohilastia Thordin on lähetettävä alokas Domenic hallitsemaan kaoottista tilannetta pahamaineiselle onnettomuuspaikalle. Kun Thordin kapasiteetti on äärirajoilla, hän lähettää Terjen ja Ørjanin pelastamaan ojaan ajanutta bussia. Terjen tehdessä virheen tilanne vain pahenee.

RakennuskatastrofitU

tänään 02.00 - 03.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Raskaan autoliikenteen lisääntymisellä Kiinassa on seurauksia: teiden romahtaminen. Tarkastelemme esimerkkejä teiden romahtamisista ja tutkimme niiden syitä. Tarkastelemme myös telaketjunosturia. Kun asiat menevät pieleen tämän nosturin kanssa, siitä voi seurata katastrofi. Ja näin tapahtui Varesessa, Italiassa, kun valtava telaketjunosturi kaatui. Johtuiko vika koneesta vai käyttäjästä?

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.05 - 03.45 40 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Serbian aivan uudella tavalla. Droonikamerat liitävät paprikoita ainutlaatuisella tavalla keräävän kylän yllä. Ne näyttävät myös avantgardemonumentteja kaukaisilla kukkuloilla ja lentävät erityisen eläintensuojelutoiminnan ylitse. Tutkimme maan kaikki neljä nurkkaa aina ennätyksiä rikkovasta pilvenpiirtäjän rakennusprojektista satumaiseen synagogaan.

Jättimäiset Koneet

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Ihmiskunnan alusta lähtien olemme katsoneet taivaalle ja kadehtineet lintujen lentoa. Lentoliikenteen räjähdysmäisen kasvun jälkeen uskallamme uhmata tieteen rajoja ja matkata nopeammin, kauemmas ja suuremmalla lastilla. Tässä jaksossa avataan C5 Galaxy, Airbus Tanker Craft, CH53 Stallion King ja Airlander 10.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Korpelan kujanjuoksu, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Sukuni salat, Liiga, Maailma on valmis, Salatut elämät, Viiden jälkeen, Suomen huutokauppakeisari, Kapen keittiökaappaus, Mentalist

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity