TietovisatHoroskooppiViihdeSanakirjaBlogitReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 16.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ke 16.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Maaseudulla asuville alaskalaisille uuden vuodenajan saapuminen on toiveikas hetki, mutta on tehtävä vielä töitä kevään kynnyksellä. Chris ja Jessi Morse ottavat auringonsäteet käyttöön. Alex Javor tutkii uusia metsästysmaita. Sillä välin Kaleb näyttää Gilbertille, missä hän oppi kalastamaan ja metsästämään kaukana heidän kotitilastaan. Johnny Rolfe koettaa monipuolistaa ruokavaliotaan.

Rajasota

ke 16.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Salakuljettajien valtatie. Tulli ja rajavartiosto ovat silmä tarkkana yleisten salakuljetusreittien varrella. Meksikon huumekartellien sotien vaikutukset tuntuvat rajan molemmin puolin. National Geographic Channel.

Lyödään ällikälläU

ke 16.10. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Laukaisu. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Karibian rannikkovartiosto

ke 16.10. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa laivaston NH-90-helikopteri yrittää pysäyttää nopean huumealuksen. Metal Sharkin tiimi yrittää pelastaa kymmeniä asiakirjattomia maahanmuuttajia uppoavasta aluksesta. Rannikkovartioston helikopteri tekee vaikean pelastusyrityksen pahamaineisella vuorella Curacaossa.

Running Wild With Bear Grylls

ke 16.10. klo 07.05 - 07.50 45 minNational Geographic Channel

Radiojuontaja Bobby Bones seikkailee Bear Gryllsin kanssa. Kaksikko koettaa selvitä norjalaisen vuonon karuissa maisemissa. Vaara vaanii joka kulman takana, kun he samoavat valtavien lohkareiden, vaarallisten soiden ja raivoavien koskien halki. Muitakin vaaroja on edessä, sillä ainut tapa päästä noutopisteelle on noin 90 metrin laskeutuminen vesiputouksessa. Pelkkä ajatus siitä mykistää Bobbyn.

Dinosaurusten metsästäjä

ke 16.10. klo 07.50 - 08.35 45 minNational Geographic Channel

Federico Fanti matkustaa Italian läpi etsiessään dinosauruslöytöjä. Tutustumme Antonioon ja Brunoon, jotka ovat kaksi uskomatonta italialaista yksilöä. Luiden ja fossilisoituneiden jalanjälkien löytymisen ansiosta lahjakkaat italialaiset tutkijat ja dinosaurusten metsästäjät herättävät eloon uusia, ainutlaatuisia lajeja, joita ei löydy mistään muualta maailmasta.

Rooman kadonneet aarteet

ke 16.10. klo 08.35 - 09.20 45 minNational Geographic Channel

Kuinka Rooma nousi hallitsemaan niin suurta osaa muinaisesta maailmasta? Sisilian rannikolla tutkijat löytävät jälkiä tärkeästä meritaistelusta, kun taas Terracinassa, Rooman eteläpuolella, arkeologiryhmä kaivaa muinaista vuorenhuipputemppeliä. Carthagessa, Tunisiassa, vihjeet paljastavat, kuinka yksi tappava kilpailu kallisti vallan Rooman hyväksi.

Salakuljettajat satimeen

ke 16.10. klo 09.20 - 10.20 60 minNational Geographic Channel

CBP Nogales pysäyttää fentanyyliä kuljettavan jalankulkijan ja takavarikoi ajoneuvon, jossa on sekä heroiinia ja fentanyyliä sisältävä kuorma, jonka katuarvo on yli 760 000 dollaria. San Diegossa CBP löytää 35 metamfetamiinipakettia polttoainetankista. Kevätlomalaiset palaavat Atlantan lentokentälle kiellettyjen tavaroiden kanssa, yhdellä on jopa 38 000 dollaria pimeää rahaa pyykkipussissa.

Sydneyn lentokentällä

ke 16.10. klo 10.20 - 11.15 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Salama on iskenyt saapuvaan koneeseen. Matkustajat ovat kärsimättömiä insinöörien tarkastaessa vahinkoja. Kovat tuulet sulkevat kiitoradan, mikä aiheuttaa painetta lentoaikatauluissa. Asemalle saapuu toinen lentokone, jonka lasti vuotaa kenties vaarallista nestettä. Kolme lentokettähenkilöstön jäsentä altistui nesteelle, joten he ovat karanteenissa, kunnes palohenkilökunta tunnistaa nesteen.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 16.10. klo 11.15 - 12.10 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tri Polilla ja tiimillä on hurjasti töitä klinikalla, kun kaksi labradoria tarvitsevat laboratoriokokeita, nopealiikkeinen pogona taas tarvitsee lääkärintarkastuksen ja pitbullin pentu on ollut pahassa onnettomuudessa. Tapaukset vaihtelevat lentopallon kokoisesta kystasta loukkaantuneen hevosen jalkaan ja pitävät eläinlääkärit kiireisinä.

Lentoturmatutkinnan erikoisraportti

ke 16.10. klo 12.10 - 13.10 60 minNational Geographic Channel

Jakso 4/10. Rutiinitestilennon aikana yksi maailman edistyneimmistä koneista syöksyy nokka edellä Välimereen.

Karibian rannikkovartiosto

ke 16.10. klo 13.10 - 14.05 55 minNational Geographic Channel

Lähde Curaçaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa rannikkovartiosto suorittaa rutiiniomaisen huumetarkastuksen juhla-aluksella. Sillä välin etsintä- ja pelastushelikopteriryhmä saa vaarallisen pelastusoperaation Curaçaon korkeimmalle vuorelle. Merivoimien HNLMS Holland -aluksen miehistö joutuu vaikeaan tilanteeseen huumealuksen kanssa.

Elä vapaana tai kuole

ke 16.10. klo 14.05 - 15.00 55 minNational Geographic Channel

Luonnonvoimaa. Colbert huhkii ansojen kanssa kauden päätteeksi, Thorn rakentaa veneen majavan metsästystä varten ja Tony kerää puista siirappia Amelian kanssa. National Geographic Channel.

Kalliovuorten raiteilla

ke 16.10. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Työntekijät kamppailevat purkaakseen 210-tonnista terässylinteriä. Massiivinen ureareaktori on hitsattava pariin vaunuun ja kuljetettava sitten toiselle puolelle maata. Radanvarsianturi käynnistää hätätarkastuksen. Suuri laskuvirhe aiheuttaa 24 tunnin viiveen. Junan miehistö Conrad ja Steve toimittavat 75 tyhjää potaskavaunua ennen kuin he saapuvat lopulta Saskatchewanin Moose Jawiin.

Autojen ensiapu

ke 16.10. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ovat kunnostavat Benin Renault 5 GT Turboa. Saadaanko Benin unelma-auto takaisin tien päälle?

Eurooppa ylhäältä päin

ke 16.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Belgian aivan uudella tavalla. Droonikamerat liitävät upeiden valoteosten yllä, seuraavat rautakristallin mallisen rakennuksen kiillotusta ja lentävät katsomaan Belgian suurimman kirkon siivousta. Tutkimme maan kaikki neljä nurkkaa aina Euroopan korkeimmasta alusnosturista hevosen selästä kalastaviin ratsastajiin.

Rooman kadonneet aarteet

ke 16.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Rooman alle haudattuna on kultainen talo – valtava palatsi, joka on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla jKr. Se oli Rooman historian ylellisin rakennus. Miksi se haudattiin? Mitä sen kohtalo voi paljastaa sen rakentajasta Rooman pahamaineisesta keisari Nerosta? Kun asiantuntijat kiirehtivät pelastaakseen Kultaisen talon jäännökset, löytyy vihjeitä sen kohtalosta ja yhteydestä Neron maineeseen.

Lentoturmatutkinta

ke 16.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Sivuun pyyhkäisty. Lento 201 nousee ilmaan Kolumbiasta ja katoaa tutkasta lentäessään maailman kartoittamattomimpien viidakoiden yli.

Eurooppaa puolustamassa

ke 16.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Malagassa historioitsija Onyeka Nubia tutkii maurilaisia linnoituksia, jotka on rakennettu torjumaan kristittyjen hyökkäyksiä. Historioitsija Claudio Lozano paljastaa, kuinka Cádiz kesti kuningatar Elisabet I:n ja Napoleonin hyökkäyksissä. Lentäjä ja entinen sotilas Arthur Williams tutkii, kuinka natsien sotakoneet vaikuttivat Espanjan sisällissotaan ja näkee Almerían siviilisuojien nerouden.

Kirottujen paikkojen atlas

ke 16.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kirottujen paikkojen atlas
Kadonneen Atlantiksen kaupungin legenda on ikivanha, mutta joidenkin mielestä kyseessä on vain kuvitteellinen tarina ahneuden vaaroista ja osa taas uskoo saaren todella olleen olemassa. Sam lähtee tutkimaan tarunhohtoista kaupunkia, joka Platonin kirjoitusten mukaan upposi mereen 12 000 vuotta sitten jumalien kiroamana.

Espanjan rannikkovartiostoU

ke 16.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Uskallatko lähteä Huelvan merenkulkulaitoksen mukaan nappaamaan vaarallisia salakuljettajia? Liitytkö niihin, jotka lähtevät yövuoroon Almeríaan estääkseen ihmiskaupan? Sukeltatko Gironan vesille purkamaan räjähtämättömiä ammuksia? Lähde kanssamme jännittävälle matkalle, kun sukellamme näihin rohkeisiin tehtäviiin yhdessä Espanjan rannikkovartioston kanssa.

Hylkyjen salaisuudetU

ke 16.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Hylkyjen salaisuudet
Selviytyjien tarinat ja haaksirikkotutkijat paljastavat, miten voimakkaimmillakin sotalaivoilla oli heikkouksia, joista maksettiin kova hinta. Näemme HMS Hoodin katastrofaaliset vauriot, jotka se sai yhdessä historian eniten henkiä vaatineista meritaisteluista. USS Arizonan tarina Pearl Harborissa osoittaa, miten haavoittuvainen panssaroitu sota-alus voi olla. Se on sotahauta yli 1 100 miehelle.

Rooman kadonneet aarteetU

tänään 00.00 - 01.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Rooman alle haudattuna on kultainen talo – valtava palatsi, joka on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla jKr. Se oli Rooman historian ylellisin rakennus. Miksi se haudattiin? Mitä sen kohtalo voi paljastaa sen rakentajasta Rooman pahamaineisesta keisari Nerosta? Kun asiantuntijat kiirehtivät pelastaakseen Kultaisen talon jäännökset, löytyy vihjeitä sen kohtalosta ja yhteydestä Neron maineeseen.

Kirottujen paikkojen atlasU

tänään 01.05 - 02.00 55 minNational Geographic Channel

Kirottujen paikkojen atlas
Kadonneen Atlantiksen kaupungin legenda on ikivanha, mutta joidenkin mielestä kyseessä on vain kuvitteellinen tarina ahneuden vaaroista ja osa taas uskoo saaren todella olleen olemassa. Sam lähtee tutkimaan tarunhohtoista kaupunkia, joka Platonin kirjoitusten mukaan upposi mereen 12 000 vuotta sitten jumalien kiroamana.

Espanjan rannikkovartiosto

tänään 02.00 - 03.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Uskallatko lähteä Huelvan merenkulkulaitoksen mukaan nappaamaan vaarallisia salakuljettajia? Liitytkö niihin, jotka lähtevät yövuoroon Almeríaan estääkseen ihmiskaupan? Sukeltatko Gironan vesille purkamaan räjähtämättömiä ammuksia? Lähde kanssamme jännittävälle matkalle, kun sukellamme näihin rohkeisiin tehtäviiin yhdessä Espanjan rannikkovartioston kanssa.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.05 - 03.45 40 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Belgian aivan uudella tavalla. Droonikamerat liitävät upeiden valoteosten yllä, seuraavat rautakristallin mallisen rakennuksen kiillotusta ja lentävät katsomaan Belgian suurimman kirkon siivousta. Tutkimme maan kaikki neljä nurkkaa aina Euroopan korkeimmasta alusnosturista hevosen selästä kalastaviin ratsastajiin.

Jättimäiset Koneet

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

On vaikea kuvitella karumpaa ympäristöä kuin arktiset alueet kovalla pakkasella. Silti ihmiset ovat eläneet, tutkineet ja työskennelleet arkitisilla alueilla vuosisatojen ajan. Tässä jaksossa avataan massiivinen rahtikone, seuraavan sukupolven jäänmurtaja ja kaksi monipuolista maastoajoneuvoa, jotka pystyvät liikkumaan siellä, missä kaikki muu pysähtyy.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Neiti Scarlet ja Herttua, Farmi Suomi: Revanssi, NCIS Los Angeles, Simpsonit, Haluatko miljonääriksi?, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suomen huutokauppakeisari, Viiden jälkeen, Unelma-asunto auringon alta

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity