HoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatSanakirjaReseptitBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 19.10.2024

Näytä tiivistettynä

Kirottujen paikkojen atlas

la 19.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Kirottujen paikkojen atlas
Bermudan kolmio. Kaikki ovat kuulleet tästä kirotusta merialueesta lähellä Amerikan itärannikkoa. Laivat ja lentokoneet katoavat siellä ilman selitystä. Vai onko sittenkään niin? Sam syventyy Bermudan kolmion kirouksen syntyyn, hakee vastauksia merikarttojen tekijöiltä, fyysikoilta ja todennäköisyysanalyytikoilta, jotta hän pääsee tämän vanhan merimysteerin pohjaan asti.

Rajasota

la 19.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Meriratsia. Floridan ja Puerto Ricon lainvalvojat takavarikoivat suuren huumekätkön, tuhoavat marihuanaviljelmän ja nappaavat kansainvälisen jengin jäsenen.

Lyödään ällikällä

la 19.10. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Iske ja pala. Tim Shaw pyytää yleisöä arvaamaan uskomattomien kokeidensa lopputuloksen, ja paljastaa tieteen lainalaisuudet temppujen takana.

Lyödään ällikällä

la 19.10. klo 06.20 - 06.40 20 minNational Geographic Channel

Kerrassaan shokeeraavaa. Tim näyttää, miten murskaava voima lähtee teräslavasta ja haulikosta, ja miten räjähtävä on keinotekoinen salama. National Geographic Channel.

Antarktis

la 19.10. klo 06.40 - 07.30 50 minNational Geographic Channel

Antarktis

Richard Hammondin autopaja

la 19.10. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Richard löytää kunnostusta kaipaavan klassisen Minin. Koska uuden entisöintipajan kustannukset nousevat, hän myy joitakin omia autojaan kattaakseen liiketoiminnan kulut.

Junamatkat ylhäältä päin

la 19.10. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
El Chepe kulkee Creelin vuoristokaupungista alkaen upean Copper Canyonin läpi, jossa asuu eristäytynyt raramuri-kansa. Liitymme insinöörien seuraan tällä vuoristoisella rautatiellä, jonka rakentaminen kesti 100 vuotta. He pitävät sen turvassa kiviltä, äkillisiltä tulvilta ja jopa hurrikaaneilta. Matka päättyy Los Mochisiin Sinaloan osavaltiossa, joka on portti Tyynellemerelle.

Päiväntasaajan villit salaisuudet

la 19.10. klo 08.55 - 09.40 45 minNational Geographic Channel

Kaakkois-Aasian viimeiset isot sademetsät ovat kahdella saarella. Borneo ja Sumatra ovat kumpainenkin koti monille ainutlaatuisille ja salaperäisille lajeille: siellä on borneonnorsuja, jättiläispuita, lentäviä liskoja ja orankeja. Kaikkien niiden elämään vaikuttaa taistelu tilasta.

Hain hampaissa

la 19.10. klo 09.40 - 10.35 55 minNational Geographic Channel

Havaijin Big Island on alueen suurimpia turistikohteita. Vuosien 2013 ja 2015 välillä saaren rantoja koettelee hirvittävien tapahtumien sarja – yhdeksän raakaa haiden hyökkäystä. Asiantuntijat haluavat palauttaa rauhan trooppiselle saarelle, joten he etsivät vihjeitä siitä, mikä aiheutti kamalan piikin.

Saari ilman lakeja

la 19.10. klo 10.35 - 11.30 55 minNational Geographic Channel

Kun Port Protectionin asukkaat yhdistävät voimansa siirtääkseen monen sadan kilon sahan Carlin ja Morganin tontille, Squibb kaataa vaarallisen puun saadakseen enemmän auringonvaloa aurinkopaneeleilleen. Sam, Oli ja Bre lähtevät metsästämään jälleen mustakarhua. Tulokas, Veronica, pyytää Jiggyltä neuvoja oppiakseen tärkeitä kalastustaitoja.

Lentoturmatutkinta

la 19.10. klo 11.30 - 12.30 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Orlandosta Dallasiin matkalla oleva Learjet-yksityiskone ajautuu pois reitiltään, ja jokin on mennyt selkeästi pahasti vikaan.

Lentoturmatutkinta

la 19.10. klo 12.30 - 13.25 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
China Airlinesin lento 120 laskeutui Japanin Okinawaan ja syttyi tuleen. Kukaan ei loukkaantunut, mutta tapaus herätti hälyttäviä kysymyksiä.

Pohjoisen valtatien pelastajat

la 19.10. klo 13.25 - 14.20 55 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun kuorma-auto törmää vuoristossa lumipenkkaan, Thordin ja aloittelija Terjen on vaarannettava henkensä pelastaakseen arvokas lasti. Pohjoisessa Jo Roger ja Stig lähtevät pelastamaan säiliöautoa, joka tukkii päätien etelään. Tehtävä ei etene, kun he tajuavat, ettei heillä ole tarpeeksi varusteita.

Pohjoisen valtatien pelastajat

la 19.10. klo 14.20 - 15.15 55 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Ankara talvisää luo vuorille kaaosta. Thordilla ei ole montaa vaihtoehtoa. Hän on pelastamassa viidenkymmenen tonnin ajoneuvoa, kun uusi hätäpuhelu tulee. Björn tekee Thordille ison palveluksen, jättäen alueensa ja lähtien lautalla rannikolle pelastamaan lumiauraa. Pohjoisessa, kun pakkasta on parikymmentä astetta, Jo Roger pelastaa kuormaajan, joka on katunut kyljelleen ja tukkii päätien.

Pohjoisen valtatien pelastajat

la 19.10. klo 15.15 - 16.10 55 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Jo Roger ja Ole Henrik yrittävät pelastaa suolalastin, joka uhkaa saastuttaa Norjan suurimman lohijoen. Vahinko voi aiheuttaa ympäristökatastrofin. Etelässä Thordin on pelastettava kuorma-auto, joka osui törmäysesteeseen niin kovaa, että se melkein lensi kalliolta alas. Toisaalla aloittelija Orjan kamppailee akselivikaisen traktorin kanssa, mutta vinssivaijerin vika aiheuttaa melkein katastrofin.

Pohjoisen valtatien pelastajat

la 19.10. klo 16.10 - 17.00 50 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Pitkinä pimeinä talviöinä pohjoisten valtateiden sankareilla ei ole aikaa nukkua. Kun kuorma-auto törmää törmäysesteeseen ja kaatuu, Thord ja Björn työskentelevät pikkutunneille asti pelastaakseen lastin tuoreita lohia. Pohjoisessa Jo Roger koettaa pelastaa kuorma-auton, joka on syvällä lumessa. Kun hinausauto menettää otteen jäisellä tiellä, unen puute on pienin hänen ongelmistaan.

Pohjoisen valtatien pelastajat

la 19.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Björn ja Thord yhdistävät voimansa pelastaakseen kuorma-auton, joka luisui ojaan 200 metrin päässä määränpäästä. Autossa on raskas teräskuorma, ja mikä tahansa lipsahdus voi aiheuttaa katastrofin, jos ajoneuvo liukuu alas jyrkkää mäkeä. Pohjoisessa Jo Roger yrittää pelastaa upouuden leikkuukoneen, mutta menettää malttinsa, kun kärsimättömät kuljettajat viivyttävät pelastusta ja vaarantavat tiimin.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 19.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Perinteiden jatkaminen on Alaskan alkuperäiskansan ainoa tapa suojella elämäntapaansa. Tig Strassburg ja Louise Moses valmistautuvat tulevaan hirvikauteen. Marvin Agnot ja Justin Phillips etsivät poroja kylänsä liepeiltä. Joel Jacko rakentaa juurikellarin talonsa alle. Gage ja Avery Hoffman matkaavat kauas tärkeän metsästyksen vuoksi.

Yukonin eläinlääkäri

la 19.10. klo 19.00 - 19.30 30 minNational Geographic Channel

Yukonin eläinlääkäri
Nuorella porolla on useita vaivoja, joiden parantamiseen tarvitaan tri Oakleyn apua. Vanha piikkisika aiheuttaa pisteliään ongelman.

Billy ja Molly: Saukollinen rakkautta

la 19.10. klo 19.30 - 21.00 1h 30 minNational Geographic Channel

Kun kipeästi apua tarvitseva villisaukko huuhtoutuu laiturille syrjäisillä Shetlandinsaarilla Skotlannissa, Billy, hänen vaimonsa Susan ja heidän lammaskoiransa Jade saavat perheeseensä uuden ainutlaatuisen jäsenen. Billy & Molly on sydäntälämmittävä dokumentti rakkauden kyvystä herättää meidät taas näkemään luonnon kauneus.

Egyptin kadonneet aarteet

la 19.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kaivavat muinaisen pyramidin tutkimatonta hautakammiota toivoen löytävänsä 4400-vuotiaan kuninkaan muumion ja hänen aarteensa. Yksikään nykyajan arkeologi ei ole täysin tutkinut Sahuran pyramidia, jonka sisäosat ovat romahtaneet. Tohtori Mohamed Ismail Khaled ja hänen tiiminsä ryhtyvät vaaralliseen tehtävään raivata raunioit ja tekevät elämänsä löytöjä.

Mystiset muinaiskuolemat

la 19.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Kun Tanskan Vejlen läheltä löydetään naisen jäännökset, arkeologi alkaa selvittää uskomatonta tarinaa siitä, kuka hän oli ja miksi hänet murhattiin. Arkeologi yhdistää hänet muinaisiin saagoihin ja jopa kuningas Harald Sinihampaaseen! Mutta arkeologisen tutkimuksen edetessä kilpailevalla arkeologilla on toinen teoria siitä, kenen ruumis tämä on ja miksi hänet ylipäätään tapettiin.

Salakaupan julmat kasvot

la 19.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmat kasvot
2016 Kaliforniassa alkoi valtava koe: marihuana laillistettiin. Neljän vuoden jälkeen laittomat markkinat ovat kolme kertaa suuremmat kuin lailliset. Mariana van Zeller aikoo selvittää, mitä tapahtui, kuka vie voitot ja ketkä pyrkivät vastamaan hurjasti kasvavaan kysyntään. Hän seuraa alamaailman toimitusketjua kasvattajista jakelijoihin matkatessaan ruohon villin lännen kaltaisen maailman läpi.

Salakaupan julmemmat kasvot

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Palkkamurhaajat murhaavat vuosittain lähes 3 000 ihmistä eri puolilla maailmaa, mutta heistä tiedetään vain vähän. Mikä saa ihmisen tappamaan rahasta? Tässä jaksossa Mariana matkustaa tämän väkivaltaisen elinkeinon pariin ja jäljittää ensin palkkamurhaajan kotikaupungissaan Los Angelesissa, minkä jälkeen hän suuntaa maahan, jossa palkkamurhista on tullut lähes jokapäiväinen ilmiö: Etelä-Afrikkaan.

Egyptin kadonneet aarteetU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kaivavat muinaisen pyramidin tutkimatonta hautakammiota toivoen löytävänsä 4400-vuotiaan kuninkaan muumion ja hänen aarteensa. Yksikään nykyajan arkeologi ei ole täysin tutkinut Sahuran pyramidia, jonka sisäosat ovat romahtaneet. Tohtori Mohamed Ismail Khaled ja hänen tiiminsä ryhtyvät vaaralliseen tehtävään raivata raunioit ja tekevät elämänsä löytöjä.

Toinen maailmansota: Pinnanalainen helvetti -kooste

tänään 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

WW2: Hell Under the Sea, Päätöksiä elämästä ja kuolemasta on erikoisjakso, jossa tuodaan esiin joidenkin sukellusveneiden kapteenien päätökset, jotka vaikuttivat miehistön elämään ja taisteluihin, joita he kävivät. Hyökkäys vai perääntyminen? Pako vai piiloutuminen? Katso, mitä tapahtui toisen maailmansodan suurimpien sukellusvenepartioiden aikana merenalaisen sodankäynnin salamyhkäisessä pelissä.

Eurooppaa puolustamassa

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Professori Danielle George tutkii Bourtangen linnoitusta selvittääkseen, kuinka se kesti taisteluissa Alankomaiden itsenäisyydestä. Historioitsija Bart Gielen paljastaa, kuinka Alankomaiden vesiraja suunniteltiin suojelemaan uutta kuningaskuntaa. Seikkailija Andy Torbet ottaa selvää Alankomaiden puolustuksen keskeisestä roolista toisessa maailmansodassa ja kylmässä sodassa.

Espanjan rannikkovartiosto

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Kalastusalusten rutiinitarkastuksella on arvaamattomia seurauksia. Epäilyttävä pikavene herättää päämajassa epäilykset. Tiimi lähetetään tutkimaan asiaa. Baleaareilla rannikkovartioston tiimit saavat selvittääkseen väitetyn kotiväkivaltatapauksen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, MasterChef Australia, Jeopardy! Suomi, Suomen huutokauppakeisari, Haluatko miljonääriksi?, Sydämen kutsumus, Muumilaakson tarinoita, Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Kauniit ja rohkeat, Neiti Scarlet ja Herttua

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity