ReseptitTietovisatVaihtoautotSanakirjaBlogitHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 21.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ma 21.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Seuraavan sukupolven alaskalaisten on hyödynnettävä Alaskan kesän sato ja muut mahdollisuudet. Kaleb Rowland metsästää kaikkein vaarallisinta petoa saadakseen perheelleen ruokaa. Chevie Roach opettaa jälleen lapsilleen, miten maita hoidetaan. Chris ja Jessi Morse ottavat tavoitteekseen omavaraisen puutarhan, kun Johnny Rolfe taas uhmaa hurjana käyvää merta etsiäkseen ruokaa rakkaalle koiralleen.

Rajasota

ma 21.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Kovaa vauhtia. Yhdysvaltain turvallisuusministeriön viranomaiset ja agentit suojelevat maan rajoja väsymättä kellon ympäri. National Geographic Channel

Lyödään ällikällä

ma 21.10. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Pudotaan, kellutaan ja paastotaan. Miten vahvaa liima voi olla, miten avaruuskenkä potkaisee, ja mitä tapahtuu, kun ihmiset ja hotdogit ottavat yhteen?

Lyödään ällikällä

ma 21.10. klo 06.20 - 06.40 20 minNational Geographic Channel

Fillareita ja valkoista kuumuutta. Miten vahvoja ovat magnesiumin valkoinen kuumuus tai autonosat, ja mitä mahtavia ominaisuuksia isompi lihasvoima tuo tullessaan?

Karibian rannikkovartiosto

ma 21.10. klo 06.40 - 07.25 45 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa rannikkovartiosto tarkastaa epäilyttävän kolumbialaisen aluksen, jossa on piiloluukku. Metal Sharkin tiimi pelastaa kateissa olleen ruotsalaisen kapteenin ja tämän purjealuksen.

Running Wild With Bear Grylls

ma 21.10. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Brooklyn Nine-Nine -tähti Terry Crews liittyy Bear Gryllsin seuraan seikkailulle Islannin petollisen maaperän halki. Seikkailu alkaa helikopteri- ja hiihtoreissulla vuorille, missä heidän on laskeuduttava vulkaanista rinnettä ilman, että he saavat aikaan lumivyöryn. Selviytyminen on pelin nimi, mutta mikään ei valmista Terryä siihen, että hänet heitetään ulos koneesta 3,6 kilometrin korkeudella.

Perun muinainen joukkohauta

ma 21.10. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Korkealla Perun Andeilla Kuelapin linnoituksen 18-metriset kiviseinät ovat täynnä kadonneen chachapoya-kansan luita. Vuonna 2007 sieltä löydettiin yli sata ruumista, joiden luut oli häpäisty ja haudattu ilman kunnioitusta. Vasta löydetyt tieteelliset johtolangat auttavat selvittämään muinaisen murhamysteerin.

Rooman kadonneet aarteet

ma 21.10. klo 08.50 - 09.35 45 minNational Geographic Channel

Hadrianuksen muuri on suurin rakennelma, jonka roomalaiset ovat koskaan tehneet. Se ulottui 120 kilometriä Britannian halki ja rajasi imperiumin pohjoisreunan. Asiantuntijat tutkivat muuria, linnoituksia, portinvartijan taloja ja varuskuntakaupunkeja paljastaakseen, kuinka sivilisaatio kasvoi Rooman rajalla. Yllättävät löydöt kertovat, millaista oli elää ja kuolla imperiumin reunalla.

Sydneyn lentokentällä

ma 21.10. klo 09.35 - 10.30 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Viikonloppulomailijat ja kotiin palaavat työmatkalaiset tekevät perjantaista kiireisen päivän lentoasemalla. Lisääntynyt matkustajamäärä tarkoittaa myös lisää ongelmia, joten tullin esimiehet ovat varuillaan. Tänään ongelmia tuottavat ambulanssikoneen hätätapaus, turvallisuusrikkeet, huumeet ja huutava matkustaja, jonka lentoyhtiö on päättänyt laittaa matkustuskieltoon.

Sydneyn lentokentällä

ma 21.10. klo 10.30 - 11.25 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoasema on kuin kaupunki kaupungissa ja monituhatpäinen henkilöstö pitää kaiken käynnissä. Välillä pitää vaihtaa tuuliviiri, maalata kiitorata yöaikaan, korjata jumissa oleva matkustajasilta ennen koneen lähtöä, pelastaa huoltotyöntekijä jumissa olevasta hissistä tai sammuttaa mahdollisesti katastrofaalinen palo, joka voisi vangita saapuneeseen koneeseen satoja matkustajia.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ma 21.10. klo 11.25 - 12.20 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
PVS:n eläinlääkärit hoitavat kesäisiä vaivoja, kuten marsun paisetta ja poroa, jolla on outo rupi. Hurjat haavat saanut saksanpaimenkoira ja koiranpentu, jolla on silmävamma, tarvitsevat tri Nicolen taitoja. Tri Pol hoitaa sairasta lehmää ja auton alle jäänyttä kissaa. Kymmenelle ihanalle pennulle tehdään terveystarkastus ja minihevonen tarvitsee pikaista apua.

Lentoturmatutkinnan erikoisraportti

ma 21.10. klo 12.20 - 13.15 55 minNational Geographic Channel

Jakso 7/10. Kolme karmeaa onnettomuutta saa maailman huomion. Tutkijat venyvät äärirajoille koettaessaan selvittää nämä kuolettavat mysteerit.

Karibian rannikkovartiosto

ma 21.10. klo 13.15 - 14.15 60 minNational Geographic Channel

Etsintä- ja pelastushelikopteriryhmä lähtee pelastamaan uppoavan purjeveneen matkustajia. Kuninkaallinen laivasto tekee upean huumepidätyksen. Rannikkovartijat havaitsevat epäilyttäviä ihmisiä satamassa ja tutkivat asiaa.

Viimeiset vonkaleet

ma 21.10. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Cyrilin ja hänen tiiminsä on palattava Fraser-joelle löytääkseen ja merkitäkseen etsimänsä 100-kiloinen valkoinen sampi, mutta heidän on ensin löydettävä tie pois syrjäisestä erämaasta lohinäytteen toimittamiseksi. Ankaran sään armoilla heidän on selviydyttävä hurjista koskista, laskeuduttava kauhistuttavia kallioita, kiivettävä massiiviselle jäätikölle ja vaellettava karujen vuorten yli.

Alaskan lentopelastajat

ma 21.10. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Tuhoisa kolari. Alaskan lentopelastajien päivät ovat täynnä toimintaa aina kalliin rahdin lentämisestä loukkaantuneen lapsen pelastusoperaatioon. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

Autojen ensiapu

ma 21.10. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat työn alle hyvin säilyneen vuoden -41 Austin 10 -kuormurin. Fuzz pitäisi auton entisellään. Haluaako Tim tehdä muutoksia?

Eurooppa ylhäältä päin

ma 21.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa pohjoisen Euroopan aivan uudella tavalla. Dronet kiitävät Ruotsin saariston yllä kilpailun aikana, surraavat Färsaarten lammaspaimenten yllä ja paljastavat kiehtovan ja hieman eriskummallisen suomalaisen ympäristötaideteoksen. Tutkimme viittä pohjoista maata aina maailman pisimmästä yhtenäisestä portaikosta taianomaiseen paraatiin.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

ma 21.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Albert Lin aikoo etsiä mayojen kadonneen kaupungin, jossa asuivat ennen Palenquen valtavan pyramidikaupungin rakentaneet ihmiset. Hänellä on käytössään viimeisintä teknologiaa, mutta tie kaupunkiin on silti raivattava koskemattoman viidakon halki. Albert ui myös synkän cenoten pohjalle ja laskeutuu köydellä valtavan vuoren sydämeen paljastaakseen kansan uskomattoman syntytarinan.

Lentoturmatutkinta

ma 21.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Concorde savuna ilmaan. Concorde syöksyi maahan vain hetki nousun jälkeen, ja kiitoradalta löytyi kolme tunnistamatonta esinettä. Miten vihjeet liittyivät toisiinsa?

Mystiset muinaiskuolematU

ma 21.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Kun Tanskan Vejlen läheltä löydetään naisen jäännökset, arkeologi alkaa selvittää uskomatonta tarinaa siitä, kuka hän oli ja miksi hänet murhattiin. Arkeologi yhdistää hänet muinaisiin saagoihin ja jopa kuningas Harald Sinihampaaseen! Mutta arkeologisen tutkimuksen edetessä kilpailevalla arkeologilla on toinen teoria siitä, kenen ruumis tämä on ja miksi hänet ylipäätään tapettiin.

Richard Hammondin autopaja

ma 21.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Richardin uusi huipputekninen korjaamo on vihdoin avattu, mutta liiketoiminnan ollessa lähes neljännesmiljoona euroa miinuksella sen on alettava tuottaa tulosta.

Made In A Day

ma 21.10. klo 22.00 - 22.30 30 minNational Geographic Channel

Tarina siitä, miten metallilevyistä syntyy lähes 600 000 kilon tähtiin suuntaava kulkuneuvo. Rakettiprojektit tarjoavat mahdollisuuksia ja etuja kaikille, kun suuntaamme kohti triljoonan dollarin uutta talousaluetta seuraavan 20 vuoden aikana. Yhdysvaltain huomattavin rakettien valmistaja, ULA, on eturintamassa avaruustutkimuksessa.

Made In A Day

ma 21.10. klo 22.30 - 23.00 30 minNational Geographic Channel

Sarjassa tutkitaan huipputeknologiaan nojaavien Gibson Guitarsin kitaroiden valmistusta Nashvillessa, Tennesseessä. Yritys kertoo, miten tunnettuja soittimia tehdään. Yhdistelmästä huippumekaniikkaa, käsityötaitoa ja globaalia logistiikkaa syntyvät maailmaan kuuluisat Les Paulin sähkökitarat.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ma 21.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun lohirekka ajaa ojaan, Thordille alkaa kaaoksen täyttämä yö. Thordin ja Björnin yrittäessä pelastaa rekkaa ja sen lohilastia Thordin on lähetettävä alokas Domenic hallitsemaan kaoottista tilannetta pahamaineiselle onnettomuuspaikalle. Kun Thordin kapasiteetti on äärirajoilla, hän lähettää Terjen ja Ørjanin pelastamaan ojaan ajanutta bussia. Terjen tehdessä virheen tilanne vain pahenee.

Albert Lin ja kadotetut kaupungitU

tänään 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Albert Lin aikoo etsiä mayojen kadonneen kaupungin, jossa asuivat ennen Palenquen valtavan pyramidikaupungin rakentaneet ihmiset. Hänellä on käytössään viimeisintä teknologiaa, mutta tie kaupunkiin on silti raivattava koskemattoman viidakon halki. Albert ui myös synkän cenoten pohjalle ja laskeutuu köydellä valtavan vuoren sydämeen paljastaakseen kansan uskomattoman syntytarinan.

Richard Hammondin autopajaU

tänään 00.55 - 02.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Richardin uusi huipputekninen korjaamo on vihdoin avattu, mutta liiketoiminnan ollessa lähes neljännesmiljoona euroa miinuksella sen on alettava tuottaa tulosta.

Made In A DayU

tänään 02.00 - 02.30 30 minNational Geographic Channel

Tarina siitä, miten metallilevyistä syntyy lähes 600 000 kilon tähtiin suuntaava kulkuneuvo. Rakettiprojektit tarjoavat mahdollisuuksia ja etuja kaikille, kun suuntaamme kohti triljoonan dollarin uutta talousaluetta seuraavan 20 vuoden aikana. Yhdysvaltain huomattavin rakettien valmistaja, ULA, on eturintamassa avaruustutkimuksessa.

Made In A DayU

tänään 02.30 - 03.00 30 minNational Geographic Channel

Sarjassa tutkitaan huipputeknologiaan nojaavien Gibson Guitarsin kitaroiden valmistusta Nashvillessa, Tennesseessä. Yritys kertoo, miten tunnettuja soittimia tehdään. Yhdistelmästä huippumekaniikkaa, käsityötaitoa ja globaalia logistiikkaa syntyvät maailmaan kuuluisat Les Paulin sähkökitarat.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa pohjoisen Euroopan aivan uudella tavalla. Dronet kiitävät Ruotsin saariston yllä kilpailun aikana, surraavat Färsaarten lammaspaimenten yllä ja paljastavat kiehtovan ja hieman eriskummallisen suomalaisen ympäristötaideteoksen. Tutkimme viittä pohjoista maata aina maailman pisimmästä yhtenäisestä portaikosta taianomaiseen paraatiin.

Rakennuskatastrofit

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa hollantilaisesta kanavasta, jossa tapahtui yksi lähihistorian dramaattisimmista rakennuskatastrofeista: nosturi romahtaa, proomu kaatuu ja silta syöksyy asuinalueeseen. Sieltä matkaamme Aasiaan, jossa osa rakennustyömaista epäonnistuu ennen rakentamisen aloittamista. Näemme monia rakennustyömaan romahduksia, joiden syy näyttää olevan huono maaperä ja uudelleen hyödynnetty maa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Sydämen kutsumus, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Elämäni Biisi, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Grantchester, Salatut elämät, Tappava yölento, Neiti Scarlet ja Herttua, Mentalist

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity