BlogitReseptitSanakirjaVaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 24.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

to 24.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskan asukkaat kamppailevat aikaa vastaan saadakseen talveksi paljon tuoretta lihaa. Johnny koettelee onneaan yrittäessään saada resursseja merestä. Millerit pääsevät uusiin korkeuksiin etsiessään tuoretta lihaa itselleen ja kylänvanhimmille. Rowlandit tutkivat uutta aluetta napatakseen arvokkaan ruoanlähteen. Chevie Roach etsii tasangoilta hirviä, jotta perhe pärjäisi talven yli.

Kaltereiden takana

to 24.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kurkistamme kaltereiden taakse vankilassa, joka on keskellä erämaata ja jossa rotumellakat uhkaavat kaikkien asukkaiden turvallisuutta.

Lyödään ällikällä

to 24.10. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Ampujat, suihkut ja shokkiaallot. Tim Shaw eli Street Genius ampuu kohteeseen liikkuvasta autosta ja paljastaa helium-ilmapalloihin liittyviä tieteellisiä tosiasioita.

Lyödään ällikällä

to 24.10. klo 06.20 - 06.40 20 minNational Geographic Channel

Räjäytä se! Tim seuraa keilailujoukkueen yritystä ampua keilapalloa aavikon halki epätavallisten polttoaineiden avulla.

Risteilyaluksen päiväkirjat

to 24.10. klo 06.40 - 07.30 50 minNational Geographic Channel

Kun Costa Serena lähtee Venetsian satamasta, miehistöllä on edessään uusi haastava viikko. Kolme tuhatta matkustajaa, uusi taikashow ja yllättävä kuolemantapaus ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä edessä on.

Running Wild With Bear Grylls

to 24.10. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Bear Grylls nappaa jetpack selässään koomikko Keegan-Michael Keyn mukaansa kuin toimintaelokuvassa konsanaan. He suuntaavat adrenaliinin täyteiselle seikkailulle Islannin laavakentille. Key & Peele -tähden on unohdettavat hetkeksi vitsit ja kohdattava osa suurimmista peloistaan, kun hän joutuu henkisesti ja fyysisesti äärirajoille mullistavan kokemuksen aikana.

Viikinkimiekan salaisuudet

to 24.10. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Viikingit ovat eräitä historian hurjimmista sotureista;mutta harvalla oli käytössä aikakautensa paras ase: Ulfberth-miekka. Nämä miekat taottiin tekniikalla, joka selvisi viikinkien vastustajille vasta vuosisatoja myöhemmin. Ulfberht-miekat olivat mullistavia teknisiä työkaluja että taideteoksia. Niitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista miekoista, ja ne ovat vieläkin vaarallisia aseita.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

to 24.10. klo 08.55 - 09.35 40 minNational Geographic Channel

Albert Lin etsii Sudanin aavikoilla Kushin valtakunnan kadonnutta pääkaupunkia. Sen hallitsijat valloittivat ja hallitsivat aikanaan muinaista Egyptin valtakuntaa. Albertilla on käytössään skannaustekniikka, jota ei ole ennen käytetty Sudanin arkeologisissa kohteissa. Hän matkaa tulvineeseen hautaan 2 500 vuotta vanhan pyramidin alla ja pyhälle vuorelle, jonka uskotaan olevan jumalten syntypaikka.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

to 24.10. klo 09.35 - 10.35 60 minNational Geographic Channel

Liittovaltion poliisi törmää moniin salakuljetustapoihin Perun pääkaupungin Liman Jorge Chavez -lentoasemalla ja Brasilian São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla. Vastanaineilla on epäilyttävät asut. Ensimmäisen luokan matkustaja kantaa laukkua, joka vaikuttaa olevan osittain valmistettu kokaiinista. Poliisit pidättävät miehen, jolla on tavaroissaan huumeita ja joka saattaa piilotella lisää muualla.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

to 24.10. klo 10.35 - 11.30 55 minNational Geographic Channel

Turvamiehet saavat käsiteltäväkseen todella vaikeita lentoja, joilla kuljetetaan kokaiinia ja laittomia maahanmuuttajia Perun pääkaupungin Liman Jorge Chavez -lentoasemalla ja Brasilian São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla. Raskaana olevan naisen kiertoreitti Etiopiaan herättää ihmetystä. Nuoren miehen matka Etelä-Afrikkaan ei vaikuta tavalliselta. Limassa poliisit tarkkailevat lentoja Madridiin.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 24.10. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Polin klinikalla on varsinainen koira- ja ponirumba! Pol auttaa tammaa hätäsynnytyksessä, ja Lisa hoitaa tanskandoggia, jolla on turvonnut pää. Vuohet taistelevat hengestään. Kulkukissa taas taistelee hoitoa vastaan. Kissalla on ilmavaivoja, ja possu on menettänyt pullean masunsa. Labradorilla on haiseva ongelma. Hurjat anguslehmät tarkastetaan raskauksien varalta, ja talvi saapuu Michiganiin.

Lentoturmatutkinnan erikoisraportti

to 24.10. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Jakso 10/10. Tulipalo lentokoneessa voi olla turmioksi, mutta niiden seurauksista on opittu ja niiden avulla lentämisestä on tehty paljon turvallisempaa.

Karibian rannikkovartiosto

to 24.10. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Lähde Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa DASH-8-rannikkovartiostokoneen miehistön on pelastettava 14 haaksirikkoon joutunutta henkilöä uponneesta öljytankkerista. Sillä välin Aruban rannikkovartiosto etsii huumeita paikallisen kalastajan aluksesta. Curacaon rajavesillä useat yksiköt ovat mukana jännittävässä huumealuksen takaa-ajossa.

Elä vapaana tai kuole

to 24.10. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Pistää kuin ampiainen. Tony ja Amelia kiirehtivät pelastamaan ampiaisiaan, Thorn yrittää hallita valtavaa kokkoa ja Tobias rakentaa suojan karuun autiomaahan. National Geographic Channel.

Alaskan lentopelastajat

to 24.10. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Hurja kelkkakisa. Maailman rankin moottorikelkkakisa Iron Dog pistää osallistujien kyvyt koetukselle – mutta tiukille joutuvat myös ilmateitse kulkevat tukijoukot. National Geographic Channel.

Autojen ensiapu

to 24.10. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Italialaisen autofanin, Garyn, vuoden 1994 Lancia Integrale Evo II on rallivoittaja, mutta niin ruosteessa, että miehet joutuvat äärirajoilleen.

Eurooppa ylhäältä päin

to 24.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Espanjan saaret aivan uudella tavalla. Dronekamerat liitävät Kanarian yllä ja näyttävät Euroopan edistyneimmän astronomisen observatorion sekä ainutlaatuisen viinitarhan, joka sijaitsee tulivuoren katveessa. Tutkimme Baleaarien tunnettua goottilaista katedraalia, kun se kohoaa Mallorcan Palman sataman ylle, ja vierailemme kesän tulifestivaaleilla.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

to 24.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Ensimmäisellä vuosisadalla roomalaiset hallitsivat laajoja maita. Heidän suunnitelmansa Skotlannin valloituksesta murenivat pikteiksi kutsuttujen barbaarien takia. Albert Lin kiipeää kallioita, tutkii luolia, ui koskissa ja käyttää edistyneitä skannereita löytääkseen kadonneen valtakunnan, joka voi kertoa, miten salaperäiset piktit aiheuttivat aikansa suurimman sotilaallisen kuohunnan.

Lentoturmatutkinta

to 24.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kuolema arktisissa olosuhteissa. First Airin lentokone törmäsi kukkulaan lähellä maailman syrjäisimpiin lentokenttiin kuuluvaa Resoluten Bayn kenttää Kanadassa.

Hylkyjen salaisuudet

to 24.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Hylkyjen salaisuudet
Tarkastelemme sota-alusten jäännöksiä Tyyneltämereltä Atlantin syvyyksiin paljastaen uusia löydöksia siitä, miten atomipommi muutti maailmaamme lopullisesti. Tyynellämerellä meritutkimusryhmä tekee ensimmäisen 3D-luotainskannauksen aluksista, jotka uposivat ydinräjähdyksissä vuonna 1946. Hylkyjen tutkiminen ja todistajanlausunnot antavat nyt uutta tietoa ydinräjähdysten kauhistuttavista vaikutuksista.

Apocalypse: Hitlerin isku länteen

to 24.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Ranska on kaaoksessa. Ranskalaiset lähtevät matkaan ja yrittävät paeta. Hallitus allekirjoittaa aseleposopimuksen, kun Saksa valtaa yli puolet maasta.

Meret ilman vettä – parhaat palat

to 24.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Karibian rauhallisilla vesillä tapahtuneen salaperäisen lentoturman tutkinta ja uponneiden hylkyjen löytö yhdysvaltalaisista järvistä ja meristä paljastavat, kuinka uskomattoman pitkälle rikollinen alamaailma menee salakuljettaakseen laittomia tavaroita. Tämä historiallinen katsaus paljastaa säälimättömän taistelun salakuljetusta vastaan aina 1920-luvun gangstereista nykyaikaisiin rikossotiin.

Egyptin kadonneet aarteet

to 24.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kaivavat muinaisen pyramidin tutkimatonta hautakammiota toivoen löytävänsä 4400-vuotiaan kuninkaan muumion ja hänen aarteensa. Yksikään nykyajan arkeologi ei ole täysin tutkinut Sahuran pyramidia, jonka sisäosat ovat romahtaneet. Tohtori Mohamed Ismail Khaled ja hänen tiiminsä ryhtyvät vaaralliseen tehtävään raivata raunioit ja tekevät elämänsä löytöjä.

Albert Lin ja kadotetut kaupungitU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Ensimmäisellä vuosisadalla roomalaiset hallitsivat laajoja maita. Heidän suunnitelmansa Skotlannin valloituksesta murenivat pikteiksi kutsuttujen barbaarien takia. Albert Lin kiipeää kallioita, tutkii luolia, ui koskissa ja käyttää edistyneitä skannereita löytääkseen kadonneen valtakunnan, joka voi kertoa, miten salaperäiset piktit aiheuttivat aikansa suurimman sotilaallisen kuohunnan.

Apocalypse: Hitlerin isku länteenU

tänään 01.00 - 02.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Ranska on kaaoksessa. Ranskalaiset lähtevät matkaan ja yrittävät paeta. Hallitus allekirjoittaa aseleposopimuksen, kun Saksa valtaa yli puolet maasta.

Meret ilman vettä – parhaat palatU

tänään 02.05 - 03.00 55 minNational Geographic Channel

Karibian rauhallisilla vesillä tapahtuneen salaperäisen lentoturman tutkinta ja uponneiden hylkyjen löytö yhdysvaltalaisista järvistä ja meristä paljastavat, kuinka uskomattoman pitkälle rikollinen alamaailma menee salakuljettaakseen laittomia tavaroita. Tämä historiallinen katsaus paljastaa säälimättömän taistelun salakuljetusta vastaan aina 1920-luvun gangstereista nykyaikaisiin rikossotiin.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Espanjan saaret aivan uudella tavalla. Dronekamerat liitävät Kanarian yllä ja näyttävät Euroopan edistyneimmän astronomisen observatorion sekä ainutlaatuisen viinitarhan, joka sijaitsee tulivuoren katveessa. Tutkimme Baleaarien tunnettua goottilaista katedraalia, kun se kohoaa Mallorcan Palman sataman ylle, ja vierailemme kesän tulifestivaaleilla.

Rakennuskatastrofit

tänään 03.45 - 04.35 50 minNational Geographic Channel

Rakennusnosturit ovat torneja taivaalla – paitsi silloin, kun ne romahtavat. Käsittelemme kolmea katastrofia Seattlessa, Manhattanilla ja Bangkokissa ja tutkimme, mikä meni pieleen.
Artz Pedregalin ostoskeskus Méxicossa oli ollut avoinna vain muutaman kuukauden, ennen kuin rakennuksen ulokeosa romahti. Miten upouusi rakennus voi epäonnistua niin dramaattisesti?
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Elämäni Biisi, Farmi Suomi: Revanssi, Jälkipoltto, Lemmen viemää, Suomen huutokauppakeisari, Rillit huurussa, Korpelan kujanjuoksu, Salatut elämät, Kuokkavieras Kataja, Simpsonit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity