SanakirjaBlogitHoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 27.10.2024

Näytä tiivistettynä

MTV Uutiset Live

su 27.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Grand Designs Ruotsi

su 27.10. klo 06.30 - 07.30 60 minAVA

Grand Designs Ruotsi
Kausi 2, 2/6. Kasvihuoneeseen asumaan. Johan ja Roja unelmoivat mahdollisimman omavaraisesta talosta, jonka ympärille on tarkoitus rakentaa valtava välimerellinen kasvihuone. Ruotsalainen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Ruotsi 2020. Toinen tuotantokausi.

Grand Designs Ruotsi

su 27.10. klo 07.30 - 08.30 60 minAVA

Grand Designs Ruotsi
Kausi 2, 3/6. Vastoinkäymisten valmistalo. Anders ja Teresa haluaisivat säilyttää rantatonttinsa luonnonmukaisena, mutta miten käy räjäytyksissä? Ja saadaanko pakettitalosta tyylikäs minimalistinen koti? Ruotsalainen rakentam Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Ruotsi 2020. Toinen tuotantokausi.

Huimat huushollit

su 27.10. klo 08.30 - 09.30 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 7, 2/9. Rajatonta luovuutta. Millaista jälkeä saa aikaan kekseliäs rakentaja, joka ei halua sitoutua mihinkään suunnitelmiin, piirustuksiin, budjettiin eikä aikatauluun? Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. Seitsemäs tuotantokausi.

Salatut elämät

su 27.10. klo 09.30 - 10.00 30 minAVA

Salatut elämät
Promo piilossa, Kristian. Jakso 4655. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Salatut elämät

su 27.10. klo 10.00 - 10.30 30 minAVA

Salatut elämät
Jakso 4656 Matias - unelmien poikamies. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Salatut elämät

su 27.10. klo 10.30 - 11.00 30 minAVA

Salatut elämät
Jakso 4657 Tenttaus keittiössä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Salatut elämät

su 27.10. klo 11.00 - 11.30 30 minAVA

Salatut elämät
Jakso 4658 Jutta ja Petrikalle: Pienissä häissäPihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Levyraati

su 27.10. klo 11.30 - 12.30 60 minAVA

Levyraati
Kausi 1, 4/8. Raadissa arvionsa antavat presidenttiehdokkaat Alexander Stubb ja Pekka Haavisto sekä vakioraatilaiset Väinö Karjalainen, Lina Schiffer ja Asko Kallonen. Puheenjohtajana Jenni Pääskysaari. Legendaarisessa Levyraadissa pannaan joka viikko paremmuusjärjestykseen tunnin verran tuoretta musiikkia toimittaja Jenni Pääskysaaren johdolla. Musiikkiin intohimoisesti ja avoimin mielin suhtautuvat levyraatilaiset kuuntelevat uusimmat kappaleet, ja pisteyttävät ne yhdestä kymmeneen.

Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi

su 27.10. klo 12.30 - 14.00 1h 30 minAVA

Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi
Kausi 3, 5/8. Vuodet vieriä saa. Yllätettäväksi saapuu näyttelijä, joka fanittaa David Bowieta sekä suomalainen räp-legenda, mutta Arttu Wiskarillapa ei ole aavistustakaan minkälaisia juonia hänen selkänsä takana on punottu. Laulu rakkaudelle on musiikkiohjelma, joka jakaa sylikaupalla lämpöä ja antaa unohtumattomia elämyksiä upeiden musiikkiesitysten välityksellä. Yllätysten keskiössä on yllätettävän salainen suosikkikappale. Se voi olla balladi, joka on kulkenut mukana läpi elämän, megahitti, joka tekee iloiseksi tai discobiisi, jonka sisälle kätkeytyy viesti.

Suomen kaunein koti

su 27.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Historialliset erikoisuudet. Kausi 14, 8/12. Kantakaupungissa sijaitsevat erikoisuudet sulautuvat kauniisti ympäristöönsä Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Maalaismakuja

su 27.10. klo 15.00 - 15.30 30 minAVA

Maalaismakuja
Kausi 1, 3/6. Satoa ympäri vuoden. Julius antaa vinkkejä kylvökalenterin suunnitteluun. Keittiössä valmistuvat kotitekoinen voi ja pekoni. Lisäksi Julius käy kalassa kokkilegenda Mark Hixin kanssa. Englantilainen ruokaohjelma

Sukuni salat

su 27.10. klo 15.30 - 16.30 60 minAVA

Sukuni salat
Juha Tapio. Kausi 3, 7/10. Suomalaisten tunteiden tulkitsijan suvusta paljastuu esi-isän murtunut mieli ja Amerikkaan asti päätyneen isoisoisän värikäs historia. Sukuni salat -sarjan kolmannella tuotantokaudella tutkitaan Suomen rakastetuimpien tähtien sukuhistorioiden salaisuuksia, jotka yllättävät ja asettavat heidän identiteettinsä uuteen valoon. Menneisyyden sukulaisiin tutustuminen ei aina ole helppoa ja tunteet virtaavat voimakkaana. Juurimatkat vievät meidät tällä kaudella aina Kristiinankaupungista Kuopioon ja Ruotsinpyhtäältä Virginiaan.

Meidän remppa

su 27.10. klo 16.30 - 17.30 60 minAVA

Meidän remppa
Reikä naapurin kattoon. Kausi 1, 7/10. Loviisassa tehdään asbestipurkua, painitaan maalausongelmien kanssa ja myös alakerran naapuri saa osansa remontista, kun Matti vahingossa poraa hiukan liikaa lattiaa. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

SinkkulaivaU

su 27.10. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Sinkkulaiva
Kausi 2, 5/15. Punapää rakkauden aalloilla. Keravalta rakkauden aalloille heittäytyy sosiaalinen höpöttäjä Camilla. Neljä vuotta sinkkuna viettänyt Camilla toivoo nyt löytävänsä kipinöitä ja kemiaa. Legendaarinen Sinkkulaiva seilaa jälleen rakkauden aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Ohjelmassa on mukana eri ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus.

Ensitreffit alttarilla

su 27.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Voinko luottaa sinuun?. Kausi 11, 8/13. Luottamuspula ja menneisyyden haamut aiheuttavat ristiriitaisia tunteita. Annalla ja Hailla on tärkeä puhelu. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Agatha Christie: Rakkauskirjeiden salaisuus

su 27.10. klo 19.00 - 21.00 2h 0 minAVA

(The Secret of Chimneys, UK 2012). Kihlaustaan empivä sukulaistyttö on kutsunut neiti Marplen (Julia McKenzie) viikonlopuksi kartanoon, jossa varastettiin arvokas timantti yli 20 vuotta aiemmin. Brittiläinen tv-elokuva. Neiti Marple on kutsuttu sukulaisten kartanoon, jossa on ennen vanhaan kestitty ulkomaalaisia diplomaatteja ja arvovieraita. Parikymmentä vuotta aiemmin siellä varastettiin arvokas timantti. Paikalla on monenlaista väkeä, ja nuoren Lady Virginia Revelin on määrä kihlautua.

Wallander: Tuhopolttaja

su 27.10. klo 21.00 - 23.00 2h 0 minAVA

(Wallander: Mordbrännaren, Ruotsi 2013) Vankilasta vapautunut tuhopolttaja saa kotikylässään vihamielisen vastaanoton, ja kaikista uusista rikoksista syytetään häntä. Wallanderin paheneva muistisairaus vaikeuttaa tutkintaa. Vankilasta vapautunut tuhopolttaja saa kotikylässään vihamielisen vastaanoton, ja jokaisesta uudesta rikoksesta syytetään häntä. Wallander ryhtyy tutkimaan tapausta, mutta hänen paheneva muistisairautensa vaikeuttaa asiaa. Ongelmat eivät enää jää läheisiltäkään huomaamatta. Elokuva perustuu Henning Mankellin rikoskertomuksiin.

EstoniaU

su 27.10. klo 23.00 - 00.00 60 minAVA

Estonia
Loppuraportti. Kausi 1, 8/8. Tutkimuskomission uusi kokoonpano julkaisee loppuraportin. Selviytyneet ja omaiset yrittävät hakea oikeutta ja etsivät keinoa nostaa hylyn merestä. He tapaavat toisensa onnettomuuden muistoristeilyllä. Tositapahtumiin pohjautuva draamasarja autolautta M/S Estonian traagisesta merionnettomuudesta, joka järkytti syksyllä 1994 syvästi koko maailmaa. Kahdeksanosainen sarja tutkii uhrien, pelastuneiden, läheisten ja tutkijoiden koskettavien henkilötarinoiden kautta, miten on mahdollista että 852 ihmistä menetti henkensä, eikä kukaan ole siitä vastuussa.

Hudson & Rex

tänään 00.00 - 00.55 55 minAVA

Hudson & Rex
Rexiä, huumeita ja rock'n'rollia. Kausi 6, 16/16. Eri puolilla kaupunkia tapahtuvat murhat pakottavat tiimin jakautumaan kahteen ryhmään. Jesse saa ensimmäisen oman tapauksensa, ja hänen pitää alkaa selvittää tunnetun kitaristin ryöstöksi lavastettua murhaa. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova lakiU

tänään 00.55 - 01.50 55 minAVA

Kova laki
Matkalla maineeseen. Kausi 22, 12/22. 14-vuotiaan pojan kuolemaa tutkivat poliisit kohtaavat monta kuuluisuudesta haaveilevaa nuorta sekä aikuisia, jotka käyttävät nuorten haaveita häikäilemättä hyväkseen. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Murha paratiisissaU

tänään 01.50 - 02.50 60 minAVA

Murha paratiisissa
Kuolema tulivuorella. Kausi 6, 1/8. Tulivuoritutkijan kuolema aiheuttaa päänvaivaa Humphrey Goodmanin tiimille. Kaikki tuntuu viittaavan luonnolliseen kuolemaan, mutta jokin jutussa hiertää. Brittiläisessä rikossarjassa tavoilleen uskollinen rikospoliisi lähetetään Lontoosta rennolle Saint Marien paratiisisaarelle Karibialle rikoksia tutkimaan. Hän ei kuitenkaan ole kovin innoissaan auringosta, merestä eikä hiekasta, joita on tarjolla päivästä toiseen.

Pelastakaa ihoni!

tänään 02.50 - 03.50 60 minAVA

Pelastakaa ihoni!
Kausi 3, 3/12. Kutsumattomia kavereita. Philillä on niskassa lipooma, jota hän kutsuu leikkisästi kaksoisveljekseen. Natalie kärsii neurofibromatoosista, joka näkyy pattimaisina kasvustoina ihossa Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläinen tosi-tv-sarja ihotautiklinikasta, jossa huipputiimi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat

tänään 03.50 - 04.20 30 minAVA

Maajussille morsian: Kaikki tarinat
Kesäjuhlat alkavat. Kausi 2, 6/8. Ryhmätreffien viimeisten keskusteluiden jälkeen Vappu tuo maajussit ja ehdokkaat yhteen kesäjuhliin. Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian: Kaikki tarinat palaa uudella kaudella neljän maajussin tarinoihin. Kauden aikana nähdään perinteisten pika- ja ryhmätreffien lisäksi enemmän kahdenkeskistä aikaa maajussien ja ehdokkaiden välillä. Luvassa on niin tunteiden vahvistumista kuin yllätyksiäkin, kun kirjeet materialisoituvat ja maajussit tapaavat ehdokkaita.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kuokkavieras Kataja, Lemmen viemää, Haluatko miljonääriksi?, Viiden jälkeen, Erikoisryhmä Potsdam, Nhl, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Alexa ratkaisee, Maajussille morsian, Unelma-asunto auringon alta

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity