BlogitHoroskooppiViihdeSanakirjaTietovisatReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 21.5.2024

Näytä tiivistettynä

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

ti 21.05. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa neljännellä eeppisen matkansa osuudella mittaa Argentiinan pahamaineisista suolatasangoista. Nämä valtavat ja armottomat aavikot ovat jatkuvien paahtavien lämpötilojen kiusaamat. Toiselta puolen Hazen löytää Cueca del Incat eli ryhmän vuortenasukkeja, jotka pitävät yllä rankan hikiseremonian, Tamazcalin, perinnettä.

Vankilassa ulkomailla

ti 21.05. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Uhkarohkea huumekuriiri. Brittiläinen Chris Chance oli rehellinen yrittäjä Espanjan Aurinkorannikolla, kunnes hänet houkteltiin mukaan jännittävään mutta laittomaan sivubisnekseen. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

Hetki ennen tuhoa

ti 21.05. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Kauhua Tokion yllä. Vuonna 1985 Boeing 747:n törmäsi vuoren seinään. Törmäys vaati 520 henkeä, ja tapauksesta tuli yksi kaikkien aikojen tuhoisimmista lento-onnettomuuksista. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

Hylkyjen salaisuudet

ti 21.05. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Merellä tapahtuvien yhteentörmäysten seuraukset ovat järkyttäviä niin ihmishenkien kannalta kuin myös taloudellisesti tarkasteltuna. Kolmen historiallisen hylyn – HMS Curacoan, SS City of Chesterin ja SS Oregonin – tutkimukset tuovat onnettomuudet näyttämölle koskettavalla tavalla. Havainnollistamme tapahtumat uudelleen CGI:llä. Samalla historioitsijoiden ja arkeologien tutkimukset paljastavat suurimmat riskit ja syyt onnettomuuksiin ja sen, miten teknologia ja säännökset ovat hillinneet uusien onnettomuuksien tapahtumista.

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 21.05. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Kun talvi saapuu, on aika varustautua. Chris ja Jessi Morsen on etsittävä uusia paikkoja tärkeän lihan hankkimiseksi. Michael Manzo kehittää uuden tavan harjoittaa rekikoiriaan. Alex Havor ja hänen kotinsa ovat uhan alla, kun Alex valmistautuu pahimpaan mahdolliseen tilanteeseen Bear Creekin metsäpalon varalta. Johnny Rolfe taiteilee heikoilla jäillä valmistautuakseen pitkään talveen.

Egyptin kadonneet aarteetU

ti 21.05. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 2/6. Arkeologit tutkivat Hatšepsutia, joka oli yksi historian mahtavimmista naisfaaraoista. Faaraon kuuluisan temppelin luona ryhmä pyrkii etsimään vihjeitä tämän hallintokaudesta.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

ti 21.05. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Albert Lin etsii Sudanin aavikoilla Kushin valtakunnan kadonnutta pääkaupunkia. Sen hallitsijat valloittivat ja hallitsivat aikanaan muinaista Egyptin valtakuntaa. Albertilla on käytössään skannaustekniikka, jota ei ole ennen käytetty Sudanin arkeologisissa kohteissa. Hän matkaa tulvineeseen hautaan 2 500 vuotta vanhan pyramidin alla ja pyhälle vuorelle, jonka uskotaan olevan jumalten syntypaikka.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

ti 21.05. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Poliisit tekevät ratsioita São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla ja Jorge Chavez -lentoasemalla. Vihje johtaa poliisit kahden samalla lennolla kokaiinia kuljettavan naisen jäljille. He löytävät pian myös kolmannen. Matkustajapari kuljettaa epäilyttävää laukkua, joka on täynnä kokaiinia. Poliisit pidättävät miehen, jolla on kokaiinia ruokapakkauksissa, ja epäilevät, että hänellä on piilossa lisää.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

ti 21.05. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Liittovaltion poliisi törmää moniin salakuljetustapoihin Perun pääkaupungin Liman Jorge Chavez -lentoasemalla ja Brasilian São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla. Vastanaineilla on epäilyttävät asut. Ensimmäisen luokan matkustaja kantaa laukkua, joka vaikuttaa olevan osittain valmistettu kokaiinista. Poliisit pidättävät miehen, jolla on tavaroissaan huumeita ja joka saattaa piilotella lisää muualla.

Yukonin eläinlääkäri

ti 21.05. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Yukonin eläinlääkäri
Oakleyt palaavat Yukoniin vuoden pisimpänä päivänä, ja Devin maatilalla riittää töitä koko päiväksi. He kokoavat ja tarkastavat yli 100 nautaa ennen kuin auttavat liian rakastunutta pikkumuulia ja vasikkaa, jolla on hengitysvaikeuksia. Takaisin kotiklinikalla Hainesissa he hoitavat Denalia, rakasta koiraa, jolla on hengitysongelmia.

Lentoturmatutkinta

ti 21.05. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Matkallaan Bogotasta pienelle San Andresin saarelle Karibialla Airesin lento 8250 joutuu suureen trooppiseen myrskyyn. Sitä runnoo kova sade ja tuuli lähestymisen aikana. Kone iskeytyy maahan vain hieman ennen kiitorataa. Lentäjät syyttävät säätä, mutta tutkijat paljastavat syyn ollaan lentäjien.

Lentoturmatutkinta

ti 21.05. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kun heidän koneensa äkkiä putoaa kohti maata, Alaska Airlines 261 -koneen miehistö kamppailee saadakseen hallinnan takaisin. He tekevät pakolla vianmäärityksen järjestelmään. Sitten katastrofi iskee ja MD-83 kääntyy ympäri ja syöksyy Tyyneenmereen. Koska eloonjääneitä ei ole eikä merenpohjasta löydy hylkykenttää, on tutkijoiden tehtävä selvittää kriittinen heikkous, jolla oli tappavat seuraukset.

Tonnikalan saalistajat: Outer Banks

ti 21.05. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Kun kausi on jo yli puolen välin, mahdollisuudet korvata menetetty aika ovat loppumassa. Se on huono uutinen Pinwheelin miehistölle, kun se koettaa päästä pohjalta takaisin kisaan. Kovempia aikoja on kuitenkin luvassa, kun kapteeni Tyler sairastuu, mikä uhkaa laittaa heidän kaudelleen päätepisteen. Sillä välin Fishing Frenzy paahtaa menemään ja ottaa johdon pohjoisen aluksilta.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ti 21.05. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Alaskan öljyputki. Ohjelmassa vaihdetaan venttiili Trans-Alaskan öljyputkeen. Kun ollaan tekemisissä raakaöljyn kanssa, räjähdysvaara on alati läsnä. Dokumenttisarja, National Geographic.

Year Million

ti 21.05. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Year Million

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

ti 21.05. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Ensimmäisellä vuosisadalla roomalaiset hallitsivat laajoja maita. Heidän suunnitelmansa Skotlannin valloituksesta murenivat pikteiksi kutsuttujen barbaarien takia. Albert Lin kiipeää kallioita, tutkii luolia, ui koskissa ja käyttää edistyneitä skannereita löytääkseen kadonneen valtakunnan, joka voi kertoa, miten salaperäiset piktit aiheuttivat aikansa suurimman sotilaallisen kuohunnan.

Lentoturmatutkinta

ti 21.05. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Air Astanan lennon 1388 lentäjät huomaavat joutuneensa taisteluun elämästä ja kuolemasta, kun heidän kaksimoottorinen Embraer-koneensa syöksyy ja pyörii hallitsemattomasti yli tunnin Portugalin taivaalla. Viimein selviää, että uuden uutukainen kone on päästetty käyttöön hengenvaarallisen vian kera. Se saadaan kuitenkin takaisin maan pinnalle kahden F-16-hävittäjän avulla.

Albert Lin ja muinaiset maailmat

ti 21.05. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

National Geographicin seikkailija, Albert Lin, paljastaa digitaalisilla huippulaitteiila arkeologisia ja teknisiä ihmeitä, joita ei ole ennen nähty. Matkoillaan Aasiassa Lin etsii Tšingis-kaanin hautaa ja Petrassa vihjeitä siitä, miten paimentolaiset rakensivat kerran kukoistaneen kaupungin. Matkalla Albert kertoo, mikä motivoi häntä senkin jälkeen, kun hän menetti jalkansa auto-onnettomuudessa.

Rewind the '90s

ti 21.05. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvulla kamerat olivat kaikkialla. Hauskimmat kotivideot saivat meidät keskittymään itseemme, poliisien toimia alettiin seurata haalarikameroilla, uutiset jahtasivat OJ Simpsonia ja oikeussalin kamerat ikuistivat hänen oikeudenkäyntinsä. Käsikameralla kuvattu kauhuelokuva sai meidät kyseenalaistamaan todellisuuden. The Real World aloitti tosi-tv:n aikakauden.

Tuhoisat suunnitteluvirheet

ti 21.05. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Tuhoisat suunnitteluvirheet
Vuonna 2019 Boeing määräsi 737-mallit lentokieltoon kahden kuolemaan johtaneen onnettomuuden jälkeen, joista toisessa katosi satoja ihmisiä. Estonian Baltic Strom -matkustajalaiva kohtasi saman kohtalon. Lautta upposi rutiinimatkalla Tukholmaan ja sen mukana kuoli 800 matkustajaa. Kyseessä oli eniten uhreja vaatinut uppoaminen sitten Titanicin. Miten aluksista voidaan suunnitella merikelpoisia?

Egyptin kadonneet aarteet

ti 21.05. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 4/6. Arkeologit löytävät uusia todisteita siitä, miten muinaiset egyptiläiset valmisteltiin kohtaamaan elämän kuoleman jälkeen. Tutkimme Kuninkaiden laakson huolitelluinta hautaa, joka rakennettiin faarao Seti I:lle.

Albert Lin ja kadotetut kaupungitU

ke 22.05. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Ensimmäisellä vuosisadalla roomalaiset hallitsivat laajoja maita. Heidän suunnitelmansa Skotlannin valloituksesta murenivat pikteiksi kutsuttujen barbaarien takia. Albert Lin kiipeää kallioita, tutkii luolia, ui koskissa ja käyttää edistyneitä skannereita löytääkseen kadonneen valtakunnan, joka voi kertoa, miten salaperäiset piktit aiheuttivat aikansa suurimman sotilaallisen kuohunnan.

Rewind the '90sU

ke 22.05. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvulla kamerat olivat kaikkialla. Hauskimmat kotivideot saivat meidät keskittymään itseemme, poliisien toimia alettiin seurata haalarikameroilla, uutiset jahtasivat OJ Simpsonia ja oikeussalin kamerat ikuistivat hänen oikeudenkäyntinsä. Käsikameralla kuvattu kauhuelokuva sai meidät kyseenalaistamaan todellisuuden. The Real World aloitti tosi-tv:n aikakauden.

Tuhoisat suunnitteluvirheetU

ke 22.05. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Tuhoisat suunnitteluvirheet
Vuonna 2019 Boeing määräsi 737-mallit lentokieltoon kahden kuolemaan johtaneen onnettomuuden jälkeen, joista toisessa katosi satoja ihmisiä. Estonian Baltic Strom -matkustajalaiva kohtasi saman kohtalon. Lautta upposi rutiinimatkalla Tukholmaan ja sen mukana kuoli 800 matkustajaa. Kyseessä oli eniten uhreja vaatinut uppoaminen sitten Titanicin. Miten aluksista voidaan suunnitella merikelpoisia?

Year Million

ke 22.05. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Year Million

Autojen ensiapu

ke 22.05. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz matkaavat takaisin ajassa, kun projektina on vuoden 1986 Rover SD1. Auto oli aikanaan puutarhuri Darrenin ilo ja ylpeys, ja hän voitti sillä palkintoja autonäyttelyistä. Kun tragedia iski, Darrenin rakas auto joutui syrjään ja jäi ruostumaan likaiseen varastoon. Voiko Autojen ensiapu auttaa?
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, Rillit huurussa, Kohtalokas merimatka, Syke, Stadi vs. Lande, Kauniit ja rohkeat, Maria Wern: Paikka 89, Emmerdale, Masked Singer Suomi, Shetlandsaarten murhat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity