BlogitSanakirjaReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot tiistaina 18.6.2024

Näytä tiivistettynä

Istumafysio - Tuolijumppaa koko keholle

ti 18.06. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Lisätään liikkuvuutta ja avataan koko kehoa päivää varten istumafysion avulla. Harjoitus sisältää koko vartalon harjoitteita, jotka keskittyvät liikkuvuuden lisäämiseen sekä lihasten herättelyyn ja venyttämiseen. Jokainen voi osallistua lähtötasosta riippumatta.

Ympäristön hahmotus liikkeen avulla

ti 18.06. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Aivot aktivoituvat voimakkaasti, kun yhdistelemme monipuolisesti hahmottamista, liikettä ja aisteja. Tässä jaksossa harjoitamme ilmansuuntien ja kellotaulun avulla hahmottamista ja yhdistelemme muistelua liikkeeseen. Tervetuloa mukaan. Tarvitset vain rauhallisen ympäristön ja hieman tilaa ympärillesi. Harjoitteet soveltuvat kaikille katsojille. Voit tehdä harjoitukset joko seisten tai istuen.

Ylävartalon vahvistaminen koordinaatioharjoituksilla

ti 18.06. klo 11.30 - 12.00 30 minOnniTV

Tuokiossa keskitytään ylävartalon vahvistamiseen sekä liikkuvuuteen. Harjoitteilla tuetaan myös ylävartalon verenkiertoa. Lisäksi tuokiossa koordinaatioharjoitteita, jotka toimivat niin aivojumppana kuin tasapainoharjoituksina.

Yhteislauluja Raatihuoneella

ti 18.06. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Tangokuningatar Heta Halonen toimii esilaulajana ja Visa Luttinen säestää pianolla. Tule mukaan laulamaan! Lauluina Hymyhuulet, Liian vähän aikaa, Tuuli tuo, tuuli vie, Lauanta-ilta, Kissa vieköön, Haaveissa vainko oot mun, Lazzarella ja 15. Yö.

Tuolijumppa

ti 18.06. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Liikuntaseura Pori ohjaa jokaiselle sopivan tuolijumpan. Tuolijumppa on hyvä ja turvallinen tapa harjoittaa toimintakykyä. On tärkeää pitää yllä lihaskuntoa. Tule ylläpitämään vetreyttäsi ja näin tukemaan itsenäisiä ikävuosiasi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Simpsonit, Kauniit ja rohkeat, Sydämen kutsumus, Sukuni salat, Haluatko miljonääriksi?, Rillit huurussa, Maajussille morsian, Suomen huutokauppakeisari, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity