VaihtoautotHoroskooppiBlogitViihdeReseptitSanakirjaTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot torstaina 27.6.2024

Näytä tiivistettynä

Downton Abbey: Uusi aikakausi

to 27.06. klo 04.55 - 06.54 1h 59 minV film hits

Crawleyn perhe lähtee mahtavalle matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään mysteeriä, joka liittyy vanhan kreivittären perimään huvilaan. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Paluu tulevaisuuteen 3U

to 27.06. klo 07.00 - 08.53 1h 53 minV film hits

Suosikkitrilogian päätösosassa Marty matkaa sata vuotta taaksepäin villiin länteen pelastusretkelle. Doc Brown on päättänyt jäädä menneisyyden cowboy-aikaan ja kertoo asiasta Martylle kirjeellä. Amerikkalainen Sci-Fi komedia vuodelta 1990.

La la LandU

to 27.06. klo 09.00 - 11.03 2h 3 minV film hits

La La Landissa lupaava näyttelijä Mia kohtaa jazzpianisti Sebastianin autojonossa, ja vähitellen heidän välilleen kehkeytyy suhde, joka saa koko Los Angelesin laulamaan ja tanssimaan. Vaan voiko Mian ja Sebastianin rakkaus voittaa heidän suuren kunnianhimonsa? Amerikkalainen musikaali vuodelta 2016.

Missä on Emily?U

to 27.06. klo 11.05 - 12.56 1h 51 minV film hits

Stephanie on yksinhuoltaja, joka tutustuu glamoröösiin, kiehtovaan ja arvoitukselliseen Emilyyn. Yllättäen Emily katoaa ja Stephanie alkaa selvittää mitä oikein tapahtui. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Words on Bathroom Walls

to 27.06. klo 13.00 - 14.50 1h 50 minV film hits

WORDS ON BATHROOM WALLS kertoo fiksusta ja pohdiskelevaisesta Adamista (Charlie Plummer), joka vaikuttaa päällepäin tyypilliseltä nuorelta - hieman hormoniensa vallassa mutta innoissaan mahdollisuudesta päästä opiskelemaan unelmiensa ammattiin keittiömestariksi. Adam erotetaan kuitenkin lukiosta abivuoden puolivälissä kemian luokassa tapahtuneen välikohtauksen takia ja hänellä diagnosoidaan psyykkinen sairaus. Hänet lähetetään katoliseen opistoon suorittamaan koulunsa loppuun, mutta hän ei usko sopeutuvansa vaan haluaa salata sairautensa, kunnes pääsisi ravintolakouluun. Kun Adam sitten tapaa suorapuheisen ja säkenöivän älykkään Mayan (Taylor Russell), hän tuntee heidän välillään heti tyynnyttävää sielunkumppanuutta. Heidän romanssinsa syventyessä Maya rohkaisee Adamia avautumaan ja karistamaan sairautensa kahleet. Tyttöystävän ja perheen tuki valavat Adamiin ensi kertaa uskoa siitä, että edessä olevista haasteista huolimatta elämä voi vielä voittaa. Amerikkalainen romanttinen draama vuodelta 2020.

Gilbert Grape

to 27.06. klo 15.00 - 16.52 1h 52 minV film hits

Gilbert Grape
Gilbert Grapelle on kasaantunut enemmän huolta ja vastuuta kuin nuorella miehellä kuuluisi olla. Hän asuu Endorassa, kuolevassa pikkukaupungissa ja täyttää hyllyjä lähikaupassa, jonka asiakkaat uusi supermarket on vienyt. Gilbertin 200-kiloinen äiti, tappelevat sisaret, jälkeenjäänyt Arnie-veli, naapurin himokas kotirouva - kaikki tuntuvat olevan riippuvaisia Gilbertistä. Kaupungissa lomaileva Becky tuo rakkauden Gilbertin elämään … Amerikkalainen draama vuodelta 1993.

Mr Malcolm's List

to 27.06. klo 17.00 - 18.52 1h 52 minV film hits

Zawe Ashton esittää Juliaa, joka joutuu Lontoon himotuimman poikamiehen Mr. Malcolmin (Sope Dirisu) hylkäämäksi, kun ei täytä kaikkia vaatimuksia tämän tarkastuslistalla morsiamia varten. Vihainen ja nöyryytetty Julia värvää ystävänsä Selinan (Freida Pinto) kostamaan Mr. Malcolmille, joka saadaan luulemaan, että täydellinen morsian on viimeinkin löytynyt. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

ArrivalU

to 27.06. klo 19.00 - 20.51 1h 51 minV film hits

Kielitieteilijä Louise Banks pitää luentoa yliopistolla, kun joukko avaruusolioita ilmestyy eri puolille maapalloa. Eversti G. T. Webster värvää hänet ottamaan selvää, miksi muukalaiset ovat saapuneet Maahan. Louise saa mukaansa teoreettisen fyysikon Ian Donnellyn, ja he yrittävät yhdessä kommunikoida avaruusolioiden kanssa. He luovat yhteyden heptapodeiksi nimeämiinsä seitsemänraajaisiin avaruusolioihin, jotka kommunikoivat kirjoittamalla ympyrän muotoisia symboleja musteellaan. Louise oppii kielen alkeet ja alkaa puolestaan opettaa olioille englannin alkeita. Kun Louise oppii kielen paremmin, näyt hänen kuolleesta tyttärestään alkavat kummitella häntä. Kun hän kysyy heptapodeilta syytä siihen, miksi nämä ovat saapuneet planeetalle, vastaus kuuluu "tarjota asetta". Kiinan armeija tulkitsee viestin eri tavalla ja lopettaa viestinnän täysin. Maiden välinen jännitys kiristyy, ja planeetta ajautuu sodan partaalle itsensä ja muukalaisten kanssa. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

Downton Abbey: Uusi aikakausiU

to 27.06. klo 21.00 - 22.59 1h 59 minV film hits

Crawleyn perhe lähtee mahtavalle matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään mysteeriä, joka liittyy vanhan kreivittären perimään huvilaan. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Light of My LifeU

to 27.06. klo 23.05 - 00.59 1h 54 minV film hits

Isä ja hänen tyttärensä elävät täysin eristyksissä ympäröivästä maailmasta. Vuosikymmen sitten maailmanlaajuinen pandemia on tuhonnut puolet ihmiskunnasta ja lähes kaikki naiset jonka seurauksena maapallon tasapaino on pahasti järkkynyt. Isän on uhrattava kaikkensa suojellessaan tyttärensä viattomuutta ja pitääkseen hänet turvassa aina ilmaantuvilta uusilta vaaroilta. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2019.

Whiplash

pe 28.06. klo 01.00 - 02.47 1h 47 minV film hits

Andrew Neyman on kunnianhimoinen nuori jazz-rumpali, joka on vakaasti päättänyt nousta Yhdysvaltain itärannikolla sijaitsevan eliittikonservatorionsa huipulle. Isänsä epäonnistuneen kirjailijanuran varjostama Andrew janoaa tunnustusta taidoistaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2014.

Pulp Fiction

pe 28.06. klo 02.50 - 05.23 2h 33 minV film hits

Jules Winnfield ja Vincent Vega ovat palkkamurhaajia, jotka ovat hakemassa työnantajaltaan, mafiapomo Marsellus Wallacelta varastettua salkkua. Amerikkalainen toiminta vuodelta 1994.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!, Emmerdale, Suomen huutokauppakeisari, Murha paratiisissa, Koripallon Olympiakarsinta LIVE: Puola - Suomi, Täydellinen kesä, Loppua odotellessa, Frendit, Hudson & Rex, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity