BlogitHoroskooppiReseptitSanakirjaVaihtoautotTietovisatViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot maanantaina 1.7.2024

Näytä tiivistettynä

Karin och Carl Larsson

ma 01.07. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT24

Karin och Carl Larsson
Vi dyker djupare ner i Karin och Carl Larssons kärlekshistoria när de fortsätter sin krokiga livsresa tillsammans. Carl vill att Karin slutar måla när de gifter sig men hennes kreativitet får istället utlopp i skapandet av Lilla Hyttnäs. Carl målar av den lyckliga idyllen med de många barnen och både han och hemmet blir världsberömt. Men bakom idyllen växer mörkret inom Carl. En serie om det svenska konstnärsparet Karin och Carl Larsson som under sent 1800-tal, tidigt 1900-tal genom sitt skapande kom att spela stor roll för det som vi ser som typiskt svenskt idag. Sverige 2023.

Livet i Fagervik

ma 01.07. klo 22.00 - 22.45 45 minSVT24

Sofia är kasperteaterspelare som spelar för barnen i aulan. Kommunalrådet Ralf framställs i en dålig dager i pjäsen och vill stämma Sofia för förtal. Bernard slår sig på dejting, Svante mekar med sin motorcykel och Torunn vill inte att Hanna ska söka till musikhögskolan. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Magnus Mark, Sannamari Patjas, Marika Lindström, Aksel Morisse m.fl. Regi: Kjell Sundvall. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Tareq Taylors matresaU

ma 01.07. klo 22.45 - 23.15 30 minSVT24

Resan har nått sitt slut i Folkestone vid randen av den brittiska kanalen där Tareq Taylor tilllagar den lokala specialiteten - ostron. Tony Irving och hans syster pratar ut om sitt åldrande och Tareq upplever ett möte som chockar honom. Men frågan kvarstår - har han blivit klokare? Och vem var hans morfar egentligen? Tareq Taylor, en av Sveriges mest framstående kockar, besöker i sitt tv-program de nordiska länderna för att samla ihop deras allra bästa smakupplevelser. Sverige 2023.

Sportspegeln

ma 01.07. klo 23.15 - 23.45 30 minSVT24

De har bara förlorat en handfull matcher på ett helt år och dominerar världstouren med sin unika spelstil. Nu laddar världsettorna i beachvolleyboll, David Åhman och Jonatan Hellvig, för OS-guld i Paris i sommar. Dessutom presenteras vinnaren (direkt från SM-veckan i Västerås) i SVT-tävlingen Sveriges bästa idrottsstad. Gäst i studion: Henrik Ankarcrona, förbundskapten för Sveriges hopplandslag. Programledare: Mats Nyström. SVT:s Sportspegeln är Sveriges i särklass största sportmagasin. Sverige 2024.

Den nya teaterchefen – en film om Maria Sid

ma 01.07. klo 23.45 - 00.45 60 minSVT24

Den nya teaterchefen – en film om Maria Sid
Svensk dokumentär från 2023 om chefen för Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, Maria Sid, skådespelare och regissör från Finland. År 2019 tillträdde hon som chef för Nordens största teaterhus. Då hade #metoo just varit och covidpandemin skulle snart bryta ut, teatern renoverades och intäkter föll bort. Den här berättelsen tar oss med bakom kulisserna och följer den nya teaterchefen i jakten på de stora pjäserna, den stora publiken och inte minst det egna ledarskapet. En film av Johan Palmgren, med Maria Sid, Helena Bergström, Marie Göranzon, Sofia Ledarp med flera. Sverige 2023.

Skattjägarna

ti 02.07. klo 00.45 - 01.15 30 minSVT24

Rikke och Frede är på loppmarknad i Præstø på Själland. Mads och Jens har bjudit in kollegor att ställa upp sina loppisbord hemma på Lykkegaarden och hoppas att kunderna även ska lockas in i deras butik. Antikhandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter. Antikhandlare åker land och rike runt i jakten på gömda och glömda skatter – på loppmarknader, i retrobutiker och hemma hos privata samlare. Danmark 2015.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Nhl, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Ivalo, Reinikainen, Haluatko miljonääriksi?, Emmerdale, Sydämen kutsumus, Salatut elämät, Rillit huurussa, Masked Singer Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity