BlogitSanakirjaReseptitHoroskooppiVaihtoautotViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 10.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ke 10.07. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäiskansat sinnittelevät ankarissa olosuhteissa opettaakseen jälkipolville muinaista kulttuuria. Steven Strassburg ja Louise Moses opettavat lapsia keräämään satoa. Apassingokit rakentavat autotallin suojaamaan ajoneuvojaan Beringinmeren tuulilta. Jody Potts-Joseph kerää puuta rakentaakseen puuvajan. Joel Jacko kulkee maan ja meren poikki päästäkseen isänsä metsästysmökille.

Salakaupan julmat kasvot

ke 10.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Mariana tutkii paljain nyrkein käytävien ottelujen suosion kasvua. Hänen matkansa vie hänet Thaimaan nyrkkeilyn mekasta halki Yhdysvaltain pimeiden tappelupaikkojen. Mariana tutkii näiden väkivaltaisten, veristen otteluiden vetovoimaa, ja sitä, miten ne aiheuttavat painetta tehdä lajista valtavirtaa.

Lyödään ällikällä

ke 10.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Isot alkuräjähdykset. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

ke 10.07. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Jorge Chavezin kansainväliselle lentokentän turvahenkilökunta työstentelee väsymättä pysäyttääkseen estääkseen huumeiden pääsyn maasta. Agentit ottavat kuulusteltavaksi eronneen pariskunnan, joka kieltää matkustansa yhdessä vaikka heillä on molemmilla mukanaan identtisiä huumepakkauksia. Seuraava epäilty yrittää piilotella huumeita käsimatkatavaroissaan. Miehen vatsalaukusta löytyy 35 huumepakkausta.

Food Factory USA

ke 10.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Selvitä täydellisen ja maukkaan ramen-nuudelikulhon salaisuus alle kolmessa minuutissa. Tämän klassisen ja herkullisen amerikkalaisen karkkipatukan laatimiseen tarvitaan ”mustekala”, ”giljotiini” ja ”putous”. Jokainen Challah-munaleipä letitetään ja leivotaan käsin ja rakkaudella.

The 80s Top Ten

ke 10.07. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Rob Lowe käy läpi 1980-luvun kymmenen parasta pikaruokaa paljastaen niihin liittyviä kiehtovia tarinoita. Saat kuulla miten Hot Pocketsit, jotka nojasivat 80-luvun huipputeknologiaan, menestyivät, miksi Domino’sin 30 minuutin takuu oli riski ja miten McDonald’sin Happy Meal sai alkunsa.

Äärimmäinen selviytyjä

ke 10.07. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Seuraavalla 800 kilometrin matkansa osuudella Hazen Audel koettaa ylittää avoimen savannin. Hazen liittyy alkuperäiskansan Wapishana-cowboyden mukaan hurjalle karjanajomatkalle pohjoiseen. Hazen kamppailee jättiläismäisen anakondan, myrkyllisten kalkkarokäärmeiden ja petollisen joen ylityksen kanssa, kun he yrittävät paeta tulevia tulvia.

Mayojen kadonneet aarteet

ke 10.07. klo 08.50 - 09.35 45 minNational Geographic Channel

Albert seuraa uutta aarrekarttaa uudelle pyramidille. Kukaan ei tiedä, että sellainen odottaa keskellä tiheää viidakkoa, aivan mayojen kuuluisan kaupungin sydämessä. Sillä välin sukeltajat löytävät sisäänkäynnin kuuluisaan tulvan peittämään luolaan Meksikon kuuluisimman maya-pyramidin alla. Arkeologit löytävät kuninkaallisen seremoniallisen juomakupin, joka paljastaa kadonneen kuninkaan haudan.

Neandertaalien viimeinen turvapaikka

ke 10.07. klo 09.35 - 10.20 45 minNational Geographic Channel

Viimeisimmät löydöt Iberian niemimaalla 35 000 vuotta sitten asuneista neandertalinihmisistä muuttavat käsityksemme heistä.

Karibian rannikkovartiosto

ke 10.07. klo 10.20 - 11.10 50 minNational Geographic Channel

Rannikkovartiostoa pyydetään auttamaan Arubassa vaikeuksissa olevaa kalastajaa. Etsintä- ja pelastusryhmä auttaa poikaa, joka on ehkä murtanut selkänsä. Alusten tarkastustiimi pysäyttää pakolaisveneen.

Karibian rannikkovartiosto

ke 10.07. klo 11.10 - 12.00 50 minNational Geographic Channel

Etsintä- ja pelastushelikopteriryhmä lähtee pelastamaan uppoavan purjeveneen matkustajia. Kuninkaallinen laivasto tekee upean huumepidätyksen. Rannikkovartijat havaitsevat epäilyttäviä ihmisiä satamassa ja tutkivat asiaa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 10.07. klo 12.00 - 12.50 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Uusi eläinlääkäri lähtee tien päälle. Tri Michelle on valinnut hyvän viikon, sillä itsepäiset härät vaativat paimentamista, vastahakoinen hevonen tarvitsee hammashoidon ja tiineystarkastuksia on vaikka muille jakaa heti viikon alussa. Sen lisäksi ohjelmassa nähdään vuohihätätapaus ja piskuinen kissanpentu, jolla on kamala jalkaongelma.

Lentoturmatutkinta

ke 10.07. klo 12.50 - 13.40 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Sokkolaskeutuminen. Vuonna 2005 TANS Perun lento 204 syöksyi Amazonin sademetsään. Turma jätti jälkeensä ripoteltujen ruumiiden vanan viidakkoon.

Lentoturmatutkinta

ke 10.07. klo 13.40 - 14.30 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Onnettomuus Grand Canyonilla. Kaksi konetta syöksyi yhteentörmäyksen jälkeen Grand Canyoniin. Turmatutkijat löysivät koko lentojärjestelmää uhkaavan ongelman.

Running Wild With Bear Grylls

ke 10.07. klo 14.30 - 15.20 50 minNational Geographic Channel

Cara Delevingne pääsee toteuttamaan haaveensa seikkailusta Bear Gryllsin kanssa. Bear nappaa Caran skootterin kyytiin ja sieltä helikopteriin. Kaksikko laskeutuu Sardinian vuorille. Lähes puolentoista kilometrin korkeudessa Bear näyttää Caralle, miten hän voi vetää itsensä toiselle puolen horisontaalisesti asetettua linjaa 60 metrin korkeudessa ja miten laskeudutaan vaarallista vesiputousta.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 10.07. klo 15.20 - 16.15 55 minNational Geographic Channel

Kalastusalusten rutiinitarkastuksella on arvaamattomia seurauksia. Epäilyttävä pikavene herättää päämajassa epäilykset. Tiimi lähetetään tutkimaan asiaa. Baleaareilla rannikkovartioston tiimit saavat selvittääkseen väitetyn kotiväkivaltatapauksen.

Uskomattomat koneet

ke 10.07. klo 16.15 - 17.05 50 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa insinööri Chad Zdenek viettää viikon USS Carl Vinsonin kyydissä huippukoulutettujen erikoisinsinöörien, mekaanikkojen ja merimiesten kanssa, jotka pitävät uskomattoman kelluvan kaupungin täydellisessä kunnossa kriittisen tyynenmeren operaation aikana. Aluksella koulutetaan 20:tä F18-lentäjää, jotka eivät ole koskaan lähteneet lentoon lentotukialukselta.

Junamatkat ylhäältä päin

ke 10.07. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Glacier Express yhdistää St Moritzin ja Zermattin vuoristokohteet, ja se kuvataan ylhäältä radan kiemurrellessa Alppien huippujen lomassa, rotkojen yli ja huimaavan vuoriston läpi. Raiteilla pysyminen on jatkuva haaste, kun insinöörit taistelevat lumivyöryjä vastaan, valjastavat uusimman tekniikan suojaamaan rataa maanvyörymiltä ja asettavat räjähteitä suojatakseen rataa tappavilta lumivyöryiltä.

Viikinkien soturikuningattaretU

ke 10.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

On aina ajateltu, että viikinkien soturit olivat miehiä, mutta uudet löydöt haastavat tietomme. Tutkija ja National Geographicin tutkimusmatkailija Ella Al-Shamahi ottaa tavoitteekseen paljastaakseen tieteen ja teknologian avulla todisteita oikeista, satoja vuosia sitten taistelleista eliittinaissotureista viikinkien parissa.

Lentoturmatutkinta

ke 10.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 5/10. Keskellä sakeaa, metsäpalon aiheuttamaa savua Garuda Indonesian lento 152 lähestyy Medanin lentoasemaa Sumatran saarella. Vain minuutteja ennen kiitorataa, Airbus A-300 putoaa viidakkoon vaatien kuolonuhreja. Onnettomuudessa kuolevat kaikki 234 ihmistä koneessa. Kyseessä on maan historian hirvittävin lento-onnettomuus. Kun tutkijat ryhtyvät käymään läpi todisteita, he järkyttyvät huomatessaan, että lentokone oli suuntaamassa pois päin kentältä, kun se putosi.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ke 10.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Jordanian rikkaaseen perintöön ja makuihin - vehreästä pohjoisesta Wadi Rumin aavikolle etelässä. Hän keittää kahvia beduiinin kanssa, paimentaa lampaita ja saa opetusta usealta jordanialaisnaiselta, joihin on vaikea tehdä vaikutusta, ennen kuin hän kohtaa keittiömestari Maria Haddadin taistelussa, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus prinssiin ja prinsessaan Petrassa.

Totuus Pablo Escobarista

ke 10.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Pablo Escobarista on tullut yksi tunnetuimmista huumekauppiaista, ja hänen maineensa on kasvussa. Hän tienaa rahaa jopa kuolemansa jälkeen. Mutta niille, jotka elivät hänen hirmuhallintonsa aikana, ei ole olemassa sankarimyyttiä, vaan ainoastaan "täydellinen pahan ikoni". Miten tällainen murhaaja saavutti julkkiksen aseman, ja ovatko hänen uhrinsa ne, jotka lopulta tuhoavat hänet?

Salakuljettajat satimeen

ke 10.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Philadelphian tulli- ja rajavartiosto etsii Euroopasta tulevia paketteja ja löytää vaatteisiin piilotettua ketamiinia ja Halloween-koristeeksi naamioituja ihmisjäännöksiä. Yhdysvaltain rajavartiosto tarkkailee Rio Grande -jokea päivin ja öin veneillä ja drooneilla ja pysäyttää siirtolaisia kuljettavia salakuljettajia. Bono päättää maineikkaan uransa jäädessään eläkkeelle JFK:lta.

Autojen ensiapuU

ke 10.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tällä kertaa Tim ja Fuzz tekevät uuden aluevaltauksen, kun he kohtaavat 28-vuotiaan Charlien Lexus IS200:n ja tekevät siitä täydellisen driftausauton. Linja-autonkuljettajaharjoittelija Charlie oli aina haaveillut driftauksen aloittamisesta, mutta valitettavasti haave ei toteutunut, kun hän sairastui syöpään. Nyt Autojen ensiapu -pojilla on paljon uutta opeteltavaa onnistuakseen.

Viikinkien soturikuningattaret

to 11.07. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

On aina ajateltu, että viikinkien soturit olivat miehiä, mutta uudet löydöt haastavat tietomme. Tutkija ja National Geographicin tutkimusmatkailija Ella Al-Shamahi ottaa tavoitteekseen paljastaakseen tieteen ja teknologian avulla todisteita oikeista, satoja vuosia sitten taistelleista eliittinaissotureista viikinkien parissa.

Totuus Pablo EscobaristaU

to 11.07. klo 01.00 - 01.55 55 minNational Geographic Channel

Pablo Escobarista on tullut yksi tunnetuimmista huumekauppiaista, ja hänen maineensa on kasvussa. Hän tienaa rahaa jopa kuolemansa jälkeen. Mutta niille, jotka elivät hänen hirmuhallintonsa aikana, ei ole olemassa sankarimyyttiä, vaan ainoastaan "täydellinen pahan ikoni". Miten tällainen murhaaja saavutti julkkiksen aseman, ja ovatko hänen uhrinsa ne, jotka lopulta tuhoavat hänet?

Salakuljettajat satimeenU

to 11.07. klo 01.55 - 02.40 45 minNational Geographic Channel

Philadelphian tulli- ja rajavartiosto etsii Euroopasta tulevia paketteja ja löytää vaatteisiin piilotettua ketamiinia ja Halloween-koristeeksi naamioituja ihmisjäännöksiä. Yhdysvaltain rajavartiosto tarkkailee Rio Grande -jokea päivin ja öin veneillä ja drooneilla ja pysäyttää siirtolaisia kuljettavia salakuljettajia. Bono päättää maineikkaan uransa jäädessään eläkkeelle JFK:lta.

Food Factory

to 11.07. klo 02.40 - 03.10 30 minNational Geographic Channel

Kurkista kulissien taakse, miten tehdään Dijon-sinappia, kookosmacaroneja, kahdeksan miljoonaa pulloa teriyakikastiketta ja monia muita suosikkeja.

Junamatkat ylhäältä päinU

to 11.07. klo 03.10 - 03.50 40 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Glacier Express yhdistää St Moritzin ja Zermattin vuoristokohteet, ja se kuvataan ylhäältä radan kiemurrellessa Alppien huippujen lomassa, rotkojen yli ja huimaavan vuoriston läpi. Raiteilla pysyminen on jatkuva haaste, kun insinöörit taistelevat lumivyöryjä vastaan, valjastavat uusimman tekniikan suojaamaan rataa maanvyörymiltä ja asettavat räjähteitä suojatakseen rataa tappavilta lumivyöryiltä.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

to 11.07. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Luontoäiti voi olla jättirakenteiden pahin vihollinen. Tätä silmällä pitäen insinöörit suunnittelevat ja rakentavat ne kestämään elementtejä. Puramme tekniset ihmeet ja paljastamme, miten ne kestävät kohtaamansa myrskyt. Aina äärimmäistä kuumuutta vastaan taistelevista huipputeknisistä jäähdytysjärjestelmistä huippuluokan ulkorakenteisiin, jotka suojaavat tuulelta ja roskilta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Estonia, Vain elämää, Syke, Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, Suomen huutokauppakeisari, Lolita Lobosco, Rillit huurussa, Rekkakuskit jäällä

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity