VaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogitReseptitSanakirjaViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 11.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

to 11.07. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäisasukkaiden on tehtävä kovasti töitä selvitäkseen todella ankarasta talvesta. Marvin kerää merisiilejä laskuveden aikaan. Daniel ja Chase etsivät ajopuita rannikolla lämmittääkseen uutta talliaan. Jody taistelee kovassa talvisäässä saadakseen arkirutiinit tehtyä. Tig ja Louise metsästävät uroshirveä täyttääkseen pakastimen ja ruokkiakseen perheensä.

Salakaupan julmemmat kasvot

to 11.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Palkkamurhaajat murhaavat vuosittain lähes 3 000 ihmistä eri puolilla maailmaa, mutta heistä tiedetään vain vähän. Mikä saa ihmisen tappamaan rahasta? Tässä jaksossa Mariana matkustaa tämän väkivaltaisen elinkeinon pariin ja jäljittää ensin palkkamurhaajan kotikaupungissaan Los Angelesissa, minkä jälkeen hän suuntaa maahan, jossa palkkamurhista on tullut lähes jokapäiväinen ilmiö: Etelä-Afrikkaan.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

to 11.07. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Jorge Chavezin kansainväliselle lentokentän poliisit ja muu turvahenkilökunta työstentelee kellon ympäri estääkseen estääkseen huumeiden salakuljetuksen. Agentit nappaavat miehen, joka väittää kehoonsa teipattujen huumeiden olevan henkilökohtaiseen käyttöön. Huumeita matkalaukussan kuljettava äiti paljastaa, että hänet on lähetetty myös työskentelemään prostituoituna.

Food Factory USA

to 11.07. klo 06.40 - 07.00 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Del Monten purkitetut vihreät pavut poimitaan ja pakataan aina samana päivänä maksimaalisen tuoreuden vuoksi. Täydellisen farfalle-pastan valmistaminen tonneittain vaatii huippulaitoksen. Tutustu ainutlaatuiseen jääteehen, johon on saatu reggaen rauhoittavaa henkeä.

The 80s Top Ten

to 11.07. klo 07.00 - 07.45 45 minNational Geographic Channel

Kun Rob Lowe esittelee 1980-luvun kymmenen parasta lelua, käymme läpi yllättäviä alkutarinoita: He-Man, Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat, Kaalimaan lapset. Keksijät, sisäpiiriläiset ja kuluttajat kertovat, miksi Rubikin kuution ja Transformersien kaltaiset lelut ovat vieläkin iso juttu, mutta toiset, kuten Teddy Rxpin ja Halinallet, jäivät 80-luvulle.

Äärimmäinen selviytyjä

to 11.07. klo 07.45 - 08.30 45 minNational Geographic Channel

Tutkimusmatkailija Hazen Audel kohtaa läpäisemättömän sademetsän aloittaessaan 800 kilometrin selviytymishaasteen. Matkan ensimmäisellä osuudella hänen on päästävä metsänlaitaan ennen kuin jää jumiin sadekauden tulvien takia. Hazen saa apua metsässä asuvalta Wai Wai -heimolta ja kohtaa vaarallisia käärmeitä, tekee myrkkynuolia ja kestää tuskallisen viidakkorituaalin.

Mayojen kadonneet aarteet

to 11.07. klo 08.30 - 09.10 40 minNational Geographic Channel

Uusi aarrekartta paljastaa salaperäisen ja kauan sitten kadonneen pyramidirakennelman, josta paljastuu vavahduttavia vihjeitä väkivaltaisista ihmisuhreista. Vastalöydettyjä luolia syvällä viidakossa tutkitaan ensimmäistä kertaa vuosituhanteen. Niistä löytyy todisteita muinaisesta mayojen rituaalista. Albert Lin lähtee vaaralliselle matkalle Meksikoon. Hän sukeltaa syvälle mayojen alamaailmaan.

Esihistorialliset naiset

to 11.07. klo 09.10 - 09.55 45 minNational Geographic Channel

Vuosisatojen ajan esihistorialliset naiset oli tuomittu historian unohduksiin, sillä esihistorioitsijat pitivät heitä passiivisina äiteinä odottamassa tulen äärellä. Uusien tieteellisten löytöjen vuoksi tämä kuva on muuttunut. Ranskalainen kuvaaja Clothilde Chamussy sekä amerikkalainen arkeologi Randall Haas haluavat ymmärtää paremmin naisten roolia esihistoriallisissa yhteisöissä.

Karibian rannikkovartiosto

to 11.07. klo 09.55 - 10.50 55 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa Metal Shark -aluksen miehistö tutkii vinkkiä, jonka mukaan bilealuksessa myydään ilokaasua. Sillä välin helikopterin miehistö tutkii hylättyä purtiloa, jossa on kenties ihmisen jäänteet. Merivoimien aluksen miehistö joutuu vaikeaan tilanteeseen huumealuksen kanssa.

Karibian rannikkovartiosto

to 11.07. klo 10.50 - 11.40 50 minNational Geographic Channel

Lähde Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa DASH-8-rannikkovartiostokoneen miehistön on pelastettava 14 haaksirikkoon joutunutta henkilöä uponneesta öljytankkerista. Sillä välin Aruban rannikkovartiosto etsii huumeita paikallisen kalastajan aluksesta. Curacaon rajavesillä useat yksiköt ovat mukana jännittävässä huumealuksen takaa-ajossa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 11.07. klo 11.40 - 12.30 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Vaikuttaa siltä, että vilun väreet käyvät klinikan läpi tässä Uskomaton tohtori Pol -jaksossa. Inhottava tauti on iskenyt klinikalle, kun useampi henkilökunnan jäsen ilmoittautuu sairaaksi. Tri Polilla on liikaa tekemistä ja liian vähän henkilökuntaa, joten hän ja tri Emily lyöttäytyvät yhteen ratkomaan tapauksia aina jalkavaurioista ja piikeistä kasvoissa amputoituihin korviin.

Lentoturmatutkinta

to 11.07. klo 12.30 - 13.20 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Amerikan tappavin. American Airlinesin lento 191 menetti vasemman moottorin Yhdysvaltain tuhoisimmassa lentoturmassa, joka vaati 273 ihmisen hengen.

Lentoturmatutkinta

to 11.07. klo 13.20 - 14.10 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kohtalokas kiinnike. United Airlinesin lento 173 vaati maahan syöksyessään kymmenen ihmisen hengen. Tutkijat epäilivät onnettomuuden syyksi laskutelinevikaa.

Running Wild With Bear Grylls

to 11.07. klo 14.10 - 15.00 50 minNational Geographic Channel

Komedianäyttelijä Rob Riggle testaa selviytymistaitojaan, kun hän lähtee Bear Gryllsin mukaan ainutlaatuiselle seikkailulle Islannin Vatnajökullin jäätikölle. Helikopterin jätettyä heidät aloituspaikkaan Bearin ja Robin on suunnattava halki vaarallisen terävien jääkenttien, syvien jäätikkökaivojen ja railojen ohi päästäkseen ilmasta pudotetulle hätävarastolle. Ilman sitä kaksikko ei pysy hengissä.

Espanjan rannikkovartiosto

to 11.07. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Hiljaisesta päivästä tulee painostava, kun rannikkovartioston alukset ja helikopterit jahtaavat huumeiden salakuljettajia näiden yrittäessä ehtiä Marokon vesille, joilla espanjalaisilla ei ole toimivaltaa. Laiton kalastusalus on tunkeutunut luonnonsuojelualueelle, joten se on pysäytettävä. Huonokuntoinen lautta, jossa on 14 matkustajaa, lähettää hätäsignaalin.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

to 11.07. klo 16.00 - 16.55 55 minNational Geographic Channel

Riley kilpailee kelloa vastaan padotakseen joen ja vaihtaakseen yhden lukoista, jotka säätelevät vedentasoa kiireisellä rahtialueella. Yksi väärä liike ja puoli miljoonaa litraa vettä voi päästä vapaaksi.

Junamatkat ylhäältä päin

to 11.07. klo 16.55 - 18.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Winnipegistä Churchilliin kulkevaa junarataa Manitoban läpi kuvataan etelästä pohjoiseen. Rata kiertelee lumisten ruohotasankojen ja Kanadan boreaalisen metsän läpi aina jäätyville karuille napapiirin rajamaille asti. Elämä täällä on jatkuvaa kamppailua, niin myös junan raitella pysyminen, insinöörit tekevät parhaansa taistellen lumen ja jään kanssa jopa -45° putoavissa läpötiloissa.

Viikinkimiekan salaisuudetU

to 11.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Viikingit ovat eräitä historian hurjimmista sotureista;mutta harvalla oli käytössä aikakautensa paras ase: Ulfberth-miekka. Nämä miekat taottiin tekniikalla, joka selvisi viikinkien vastustajille vasta vuosisatoja myöhemmin. Ulfberht-miekat olivat mullistavia teknisiä työkaluja että taideteoksia. Niitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista miekoista, ja ne ovat vieläkin vaarallisia aseita.

Lentoturmatutkinta

to 11.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kuolettava väärinymmärrys. Vuonna 1996 United Express 5925 ja yksityiskone törmäsivät. Tapaus hämmensi tutkijoita, kunnes he saivat tietää kolmannen lennon osallisuudesta turmaan.

Rakennuskatastrofit

to 11.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Rakennusnosturit ovat torneja taivaalla – paitsi silloin, kun ne romahtavat. Käsittelemme kolmea katastrofia Seattlessa, Manhattanilla ja Bangkokissa ja tutkimme, mikä meni pieleen.
Artz Pedregalin ostoskeskus Méxicossa oli ollut avoinna vain muutaman kuukauden, ennen kuin rakennuksen ulokeosa romahti. Miten upouusi rakennus voi epäonnistua niin dramaattisesti?

Natsien jättimäiset rakennusurakat

to 11.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Toukokuussa 1940 natsien sotakone saapuu Englannin kanaalille. Hitler suunnittelee tuhoavansa brittien ilmavoimat ja maavoimat eteläisessä Englannissa.

Meret ilman vettä

to 11.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Amerikan sisällissodan maankamaralla käydyt taistelut tunnetaan hyvin, mutta meritaistelut vaikuttivat merkittävästi sodan lopputulokseen. Meriarkeologit ja historioitsijat ryhtyvät selvittämään sisällissodan syvällä veden alla olevia salaisuuksia. Jotta meri voidaan tyhjentää ja sodan aikaisia hylkyjä voidaan tutkia, yhdistetään tieteelliset tiedot tietokonegrafiikkaan.

Viikinkien nousu ja tuho

to 11.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Viikinkien valloitusretket alkoivat hyökkäyksestä pieneen uskonnolliseen yhteisöön Lindisfarnen pyhällä saarella vuonna 793 jKr. Tutustumme näitä tapahtumia edeltäneisiin viikinkien juuriin Skandinaviassa.

Viikinkimiekan salaisuudet

pe 12.07. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Viikingit ovat eräitä historian hurjimmista sotureista;mutta harvalla oli käytössä aikakautensa paras ase: Ulfberth-miekka. Nämä miekat taottiin tekniikalla, joka selvisi viikinkien vastustajille vasta vuosisatoja myöhemmin. Ulfberht-miekat olivat mullistavia teknisiä työkaluja että taideteoksia. Niitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista miekoista, ja ne ovat vieläkin vaarallisia aseita.

Natsien jättimäiset rakennusurakatU

pe 12.07. klo 01.00 - 01.55 55 minNational Geographic Channel

Toukokuussa 1940 natsien sotakone saapuu Englannin kanaalille. Hitler suunnittelee tuhoavansa brittien ilmavoimat ja maavoimat eteläisessä Englannissa.

Meret ilman vettäU

pe 12.07. klo 01.55 - 02.40 45 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Amerikan sisällissodan maankamaralla käydyt taistelut tunnetaan hyvin, mutta meritaistelut vaikuttivat merkittävästi sodan lopputulokseen. Meriarkeologit ja historioitsijat ryhtyvät selvittämään sisällissodan syvällä veden alla olevia salaisuuksia. Jotta meri voidaan tyhjentää ja sodan aikaisia hylkyjä voidaan tutkia, yhdistetään tieteelliset tiedot tietokonegrafiikkaan.

Food Factory

pe 12.07. klo 02.40 - 03.10 30 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään kokista, kreikkalaista jogurttia, kääretorttuja ja säilykepunajuuria.

Junamatkat ylhäältä päinU

pe 12.07. klo 03.10 - 03.50 40 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Winnipegistä Churchilliin kulkevaa junarataa Manitoban läpi kuvataan etelästä pohjoiseen. Rata kiertelee lumisten ruohotasankojen ja Kanadan boreaalisen metsän läpi aina jäätyville karuille napapiirin rajamaille asti. Elämä täällä on jatkuvaa kamppailua, niin myös junan raitella pysyminen, insinöörit tekevät parhaansa taistellen lumen ja jään kanssa jopa -45° putoavissa läpötiloissa.

Suuret rakenteet: megaluokan alukset

pe 12.07. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Erikoisohjelma paljastaa insinöörityön taidonnäytteet, jotka ovat piilossa maailman suurimmissa kuljetuskoneissa. Sarjassa nähdään hurjan kokoinen rahtilaiva, jättilentokone ja valtava avaruusasema, joka liikkuu. Maailman parhaimpien insinöörien, arkkitehtien ja rakennustiimien avulla kerromme käänteentekevistä innovaatioista kerros kerrokselta CGI:tä hyödyntäen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Rikkaat ja rahattomat, Lolita Lobosco, Unelma-asunto auringon alta, Naked Attraction Suomi, Tappava yölento, Fosca, Simpsonit, Rillit huurussa, Sukuni salat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity