ViihdeBlogitSanakirjaTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot tiistaina 16.7.2024

Näytä tiivistettynä

Istumafysio - Tuolijumppaa koko keholle

ti 16.07. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Lisätään liikkuvuutta ja avataan koko kehoa päivää varten istumafysion avulla. Harjoitus sisältää koko vartalon harjoitteita, jotka keskittyvät liikkuvuuden lisäämiseen sekä lihasten herättelyyn ja venyttämiseen. Jokainen voi osallistua lähtötasosta riippumatta.

Vireyttä aivoille

ti 16.07. klo 11.15 - 11.35 20 minOnniTV

Tervetuloa aktivoimaan aivoja Amia Muistikeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Vireyttä aivoille ohjelmasarja käsittää erilaisia jaksoja, jotka sisältävät hauskoja ja tehokkaita harjoituksia aivojen aktivoimiseksi ja virkistämiseksi. Aivojen monipuolinen käyttö tukee aivojen hyvinvointia ja osaltaan ehkäisee muistisairauksien puhkeamista. Harjoitukset soveltuvat kaikille katsojille.

Seisomafysio - Kokovartalojumppa seisten: Liikkuvuus ja koordinaatio

ti 16.07. klo 11.35 - 12.00 25 minOnniTV

Nyt treenataan koko kroppaa. Kyseinen harjoituskerta sisältää kokonaisvaltaista kehon liikkuvuuden ja koordinaation parantamista. Näiden osa-alueiden harjoitteet auttavat pitämään toimintakykyä yllä mahdollisimman pitkään. Voit halutessasi muokata liikkeitä istuma-asennossa tehtäviksi.

Kesämuistoni

ti 16.07. klo 12.00 - 12.15 15 minOnniTV

Tule mukaan muistelemaan kesämuistoja menneiltä vuosilta.

Kirkkopuistossa Soi – Kristoffer Streng

ti 16.07. klo 12.15 - 12.45 30 minOnniTV

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1995 järjestetty hengellisen musiikin tapahtuma. Astu mukaan tapahtumaan ja laula kanssamme tuttuja hengellisiä lauluja ja kuuntele esityksiä. Ohjelmassa esiintyy?Kristoffer Streng. Jaksossa esitetään laulut Sä annat voiman, Älä pelkää, Presidentin rukous ja Isä meidän.

Turvallisesti netissä - Huijausviestit

ti 16.07. klo 12.45 - 13.00 15 minOnniTV

Ohjelmasarjassa kerromme internetin turvallisesta käytöstä ja opimme siitä yhdessä vieraiden kokemuksien kautta. Tässä jaksossa opimme tunnistamaan erilaisia huijausviestejä, joita rikolliset käyttävät tietojenkalasteluun ja muihin petoksiin. Ohjelman juontajana ja ilmiöistä kertomassa on tietoturva-asiantuntija Samuli Könönen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta. Tervetuloa oppimaan arjen tietoturvasta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Tanssii Tähtien Kanssa, Erikoisryhmä Hampuri, Ivalo, Suomen huutokauppakeisari, Karen Pirie, Rillit huurussa, Sumutus, Syke, Poliisikoira Rex, Sydämen kutsumus

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity