VaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiBlogitSanakirjaTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 21.7.2024

Näytä tiivistettynä

Rakennuskatastrofit

su 21.07. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Lasi voi olla suosittu rakennusmateriaali mutta sillä rakentaminen on haastavaa. Se särkyy helposti ja pudotessaan voi jopa murskata varastotyöntekijöitä. Tutkimme nikkelisulfidin sulkeutumista ja sen vaikutusta lasiin. Tässä jaksossa näemme monia kaivinkoneella tehtyjä epäonnistuneita purkutöitä. Käyttäjän virhe, epävakaa maasto, arvaamattomat putoamiskulmat – me näytämme kaiken.

Huumeparonien kannoilla

su 21.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Huumeparonien kannoilla
Liverpoolissa Curtis Warren oli huumepiireissä lupaus, jonka oveluus ja tyyli tekivät hänestä hyvin vaikean vastuksen poliiseille. Curtisillä oli oma tiedusteluverkkonsa ja yhteytensä, joihin kuului latinalaisamerikkalaisia diplomaatteja ja ylemmän portaan brittipoliiseja. Curtis Warren välttelikin kiinnijäämistä vuosia, kunnes yksi virhe johti hänen ja hänen huumebisneksensä loppuun.

Saturnus lähikuvassa

su 21.07. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Ensimmäisen Saturnusta kiertäneen luotaimen tehtävä alkaa olla lopuillaan. Mitä Cassini on saanut selville?

Food Factory

su 21.07. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Katso, miksi suklaakylpy on tärkeä osa täydellistä jäätelötötteröä, miten uusi sukupolvi limufaneja saa kuplajuomansa, miksi pasta tarvitsee leikkaamista ja kuivaamista ennen lautaselle pääsyä ja miten 17 miljoonaa purkkapalaa tehdään joka päivä.

Food Factory USA

su 21.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Food Factory USA tutkii joitain Teksasin lempiruokia: Tämä massiivinen teksasilainen savustamo ripottelee taikaa yhteen Arby’s-leivistä. Kanaton Chick-O-Sticks-karkki on saanut kulttimaineen. Jokainen kahden unssin annos tätä energiajuomaa antaa hurjat määrät energiaa.

Karibian rannikkovartiostoU

su 21.07. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa laivaston NH-90-helikopteri yrittää pysäyttää nopean huumealuksen. Metal Sharkin tiimi yrittää pelastaa kymmeniä asiakirjattomia maahanmuuttajia uppoavasta aluksesta. Rannikkovartioston helikopteri tekee vaikean pelastusyrityksen pahamaineisella vuorella Curacaossa.

Elämää äärirajoilla: Alaska

su 21.07. klo 08.10 - 08.50 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskan asukkaat joutuvat kamppailemaan olemassaolostaan syvällä takamaastossa. Chevie Roach matkustaa halki jäätyneen maiseman yrittäen hankkia turkiksia pitääkseen perheensä lämpimänä. Rowlandin perhe uhmaa katkeraa kylmyyttä uudella maalla. Johnny Rolfe yrittää yksin kalastaa paksun jään alla. RJ Miller nousee uusiin korkeuksiin etsiessään vaikeasti tavoitettavaa vuoristovuohta.

Eurooppa villiintyy

su 21.07. klo 08.50 - 09.35 45 minNational Geographic Channel

Iberiassa ruokaketjuja ja ekosysteemejä pyritään palauttamaan entiselleen, jolloin uhanalaiset eläimet, kuten maailman harvinaisin metsäkissa, voisivat voida hyvin.

Gathering Storm

su 21.07. klo 09.35 - 10.30 55 minNational Geographic Channel

National Geographicin kamerat ovat mukana, kun alukset Amerikan koillisosista tulevat vaaralliselle kalastuskaudella Atlantille. Koillisen alukset pakottavat hummeri- ja kampasimpukkalaivueen myrskyisille vesille ja isojen aaltojen sekaan. Osa riskeistä kannattaa, mutta kaikki alukset eivät pääse enää kotiin.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

su 21.07. klo 10.30 - 11.20 50 minNational Geographic Channel

Tuhansia vuosia ennen kuin Stonehenge rakennettiin paikalla asui muinainen ja salaperäinen kansa. Albert Lin lähtee uskomattomalle seikkailulle Englannin ja Skandinavian halki selvittääkseen näiden ihmisten salaisuuden, kun ryhmä arkeologeja löytää ainutlaatuisen kivirakennelman, jonka vuoksi Stonehenge kenties rakennettiin.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 21.07. klo 11.20 - 12.10 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Jordanian rikkaaseen perintöön ja makuihin - vehreästä pohjoisesta Wadi Rumin aavikolle etelässä. Hän keittää kahvia beduiinin kanssa, paimentaa lampaita ja saa opetusta usealta jordanialaisnaiselta, joihin on vaikea tehdä vaikutusta, ennen kuin hän kohtaa keittiömestari Maria Haddadin taistelussa, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus prinssiin ja prinsessaan Petrassa.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

su 21.07. klo 12.10 - 13.00 50 minNational Geographic Channel

Ilman minkäänlaista virallista kommenttia Yhdysvaltojen hallinnolta, sadat todistajat kertovat kokemuksiaa havainnoista aina vuoden 1986 Alaskan tapauksesta vuoden 1997 tapahtumiin Arizonassa ja Chicagon O’Haren lentokentän ufo-havaintoon vuonna 2008. Vuosia myöhemmin lentäjät ja hallituksen virkahenkilöt, jotka todistivat tapahtumia, kokoontuvat ensimmäistä kertaa jakaakseen tarinansa.

Lentoturmatutkinta

su 21.07. klo 13.00 - 13.50 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Saudian lennolla 163 syttyy tulipalo vain minuutteja nousun jälkeen. Miehistö onnistuu kääntämään L-1011-koneen ympäri ja laskeutumaan Riyadhiin. Tuli valtaa koneen niin nopeasti, että kaikki 301 koneessa ollutta henkilöä kuolevat. Kyseessä on yksi historian eniten henkiä vaatineista lento-onnettomuuksista. Tutkijoiden on selvitettävä, miten tulipalo syttyi ja miksi se levisi niin nopeasti?

Autojen ensiapu

su 21.07. klo 13.50 - 14.40 50 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz lähtevät maakuntiin, jossa heitä odottaa vuoden 1955 Ford Popular. Mutta se ei ole tavallinen klassikko, vaan hot-rod, jossa on V8-moottori ja useita ongelmia. Auto oli aivohalvauksesta kärsivän Andyn ylpeys ja ilo, mutta mekaanisten vikojen vuoksi hänen "Popinsa" on maannut varastossa, ilman mahdollisuuksia saada sitä liikenteeseen, kunnes Andyn vaimo kirjoitti Autojen ensiapuun.

Autojen ensiapu

su 21.07. klo 14.40 - 15.30 50 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz kunnostavat Datsun 240k Skylinea, japanilaista klassikkoa 1970-luvulta. Adamin pitkän sairausjakson jälkeen hänen vaimonsa toivoo Adamin saavan autonsa taas liikenteeseen. Mutta koska vain kaksi samanlaista autoa on rekisteröity liikenteeseen, tämä on harvinaisin ajoneuvo, jonka Autojen ensiapu -tiimi on koskaan saanut tehtäväkseen, mikä tekee osien löytämisestä lähes mahdotonta.

Autojen ensiapu

su 21.07. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen yhden ikonisimmista saksalaisista autoista, BMW E30 Alpinan. Auto on Walsallissa asuvan Mazin, jonka unelma sen entisöimisestä päättyi, kun hän sairastui vakavaan geneettiseen sairauteen. Kun auto saapuu korjaamolle, pojat huomaavat, että se on täynnä ruostetta ja että se ei ehkä olekaan se erikoisversio, joka se väittää olevansa. Alpina vai ei - siinäpä kysymys!

Autojen ensiapu

su 21.07. klo 16.20 - 17.10 50 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz tekevät aikamatkan ajassa taaksepäin Fiesta XR2:lla, 1980-luvun nopealla Fordilla, jolla Fuzz oppi ajamaan. Auto kuuluu Brianille, joka suunnitteli kunnostavansa sen näyttävään kuntoon, mutta kun hän alkoi kärsiä terveysongelmista, projekti pysähtyi. Brianin perhe otti yhteyttä Autojen ensiapu -ohjelmaan toivoen, että täysin entisöity XR2 toisi auringonsäteen Brianin elämään.

Autojen ensiapu

su 21.07. klo 17.10 - 18.00 50 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen ensimmäisen Hondansa - 32-vuotiaan CR-X:n, taskuraketin, joka on hauskuuden perikuva. Auton omistaja on jäähdytysinsinööri Tim, jonka elämää on varjostanut julma geneettinen sairaus, jonka vuoksi hänen rakas Hondansa on ollut autotallissa ruostumassa. Kun pojat ovat salaa vieneet auton pois, he huomaavat suuren ongelman, hiiret ovat syöneet autoa!

Autojen ensiapu

su 21.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz kunnostavat 1970-luvun Citroen SM:ää, monen mielestä yhtä kaikkien aikojen hienoimmista ranskalaisista autoista. Auto kuuluu 59-vuotiaalle Stuartille, Sussexista kotoisin olevalle katsastusmiehelle, joka kunnosti autoa vuosia, mutta heti ensimmäisellä matkalla autoon tuli vakava moottorivika. Mikä olisikaan parempi hetki Autojen ensiavun pojille tulla apuun ja pelastaa tilanne?

Access 360 Maailmanperintö

su 21.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Access 360 Maailmanperintö

Lentoturmatutkinta - erikoisraportti

su 21.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Virheelliset tiedot voivat olla kohtalokkaita jopa kaikkein kehittyneimmille lentotietokoneille. Kun häiveteknologiaa hyödyntävä pommikone syöksyy Yhdysvaltain ilmavoimien tukikohtaan, siitä tulee kaikkien aikojen kallein lentokatastrofi. Virheet johtavat amerikkalaisen tilauslennon vuorelle. Ja ristiriitaisten hälytysten keskellä yksi maailman hienostuneimmista suihkukoneista syöksyy Atlanttiin.

Kirottujen paikkojen atlas

su 21.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kaikki ovat kuulleet verenhimoisesta Draculasta, joka voi suoda kuolemattomuuden puremalla uhriaan kaulaan. Monet uskovat, että oikea Dracula oli 1400-luvulla elänyt itäeurooppalainen hallitsija, joka seivästi vihollistensa. Hänen nimensä oli Vlad Tepez, ja hänen kotimaansa ylle langettama kirous kesti kuusi vuosisataa. Sam tutkii Vlad Seivästäjän kirousta genetiikan uusien tuulien avulla.

Ihminen vs. eläin

su 21.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Vuonna 2005 Lisa Ling päästi katsojat tutustumaan Kalifornian Sacramentossa sijaitsevaan osavaltion vankilaan, jossa elää osa maan väkivaltaisimmista vangeista. Nyt Lisa palaa tähän korkean turvaluokituksen vankilaan selvittääkseen, miten siellä rodun perusteella jaoteltu ja aina kaaoksen partaalla oleva maailma on kenties muuttunut.

Narco Wars

su 21.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Kaksi meksikolaista kartellia vie huumeterrorismin uudelle tasolle. Zetat värväävät koulutettuja tappajia armeijasta puolustamaan aluettaan. Heidän valtakautensa muuttuu kauhuksi, kun siviilien henki on uhattuna. La Familia Michoacana hallitsee metamfetamiinin tuotantoa Meksikossa. Kun johtaja tapetaan, kartelli muuttuu synkemmäksi. Hekin lähtevät terrorismin tielle ja aloittavat kapinan.

Kokaiinisukellusveneen metsästys

ma 22.07. klo 00.00 - 00.50 50 minNational Geographic Channel

Kolumbiassa jäljitetään huumekuriirien sukellusveneitä. Ohjelmassa perehdytään tutkijoiden ja kartellien käyttämiin uusimpiin teknologioihin.

Kirottujen paikkojen atlasU

ma 22.07. klo 00.50 - 01.35 45 minNational Geographic Channel

Kaikki ovat kuulleet verenhimoisesta Draculasta, joka voi suoda kuolemattomuuden puremalla uhriaan kaulaan. Monet uskovat, että oikea Dracula oli 1400-luvulla elänyt itäeurooppalainen hallitsija, joka seivästi vihollistensa. Hänen nimensä oli Vlad Tepez, ja hänen kotimaansa ylle langettama kirous kesti kuusi vuosisataa. Sam tutkii Vlad Seivästäjän kirousta genetiikan uusien tuulien avulla.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

ma 22.07. klo 01.35 - 02.20 45 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1943: operaatio Avalanche on alkanut. Liittoutuneet rantautuvat Italian Salernon rannoille yrittäessään vallata takaisin natsien miehittämän Euroopan etelästä käsin. Onnistuakseen heidän on taisteltava tiensä vaarallisen vuoristomaaston ja tiukasti linnoitetun vihollisalueen läpi. Taistelu Italian halki Rooman vapauttamiseksi on yksi sodan pisimmistä ja verisimmistä kampanjoista.

Food Factory

ma 22.07. klo 02.20 - 02.45 25 minNational Geographic Channel

Food Factory paljastaa pikkuruisten kahvikakkujen, tortillasipsien, mikropopcornin ja herkullisten, vegaanisten tuplaminttusuklaakeksien reseptit.

Inside: Amerikan mafia

ma 22.07. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Gottin nousu ja tuho. Vuonna 1986 väkivaltaan viehtynyt mafioso John Gotti eliminoi vihollisensa ja nousi Gambinon perheen johtoon. National Geographic Channel.

Uskomattomat koneet

ma 22.07. klo 03.30 - 04.10 40 minNational Geographic Channel

Brent Delta -öljynporauslautta nosti öljyä ja kaasua erään planeettamme myrskyisimmän merialueen alta yli 40 vuotta. Öljykentät ovat ehtyneet, joten lautta puretaan, ja siitä on määrä rakentaa vahvistettu laituri Britannian itärannikolle.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelmahäät, Sohvaperunat, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Rillit huurussa, Simpsonit, Hockey Night: Tappara - HIFK, Salatut elämät, Rikkaat ja rahattomat, Kauniit ja rohkeat, Syke

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity