ReseptitBlogitViihdeHoroskooppiSanakirjaVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot maanantaina 22.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ma 22.07. klo 04.10 - 04.55 45 minNational Geographic Channel

Tarve säilyttää kulttuurin tavat kannustaa alaskalaisia harjoittamaan perinteitä. John Pingayak jakaa kansansa tuhannen vuoden aikana hankkimia tietoja perheelleen. Joel Jacko rakentaa perinteisen savustamon. Tig Strassburg asettaa perheensä kanssa majava-ansan toivoen lihaa. Jody Potts-Joseph ja hänen poikansa Denali metsästävät karibuja kylän ruokkimiseksi.

Huumeparonien kannoilla

ma 22.07. klo 04.55 - 05.35 40 minNational Geographic Channel

Huumeparonien kannoilla
Kolumbian hurja kokaiinihuumelordi Otoniel pelottaa kaikkia muita huumepomoja. Hän on kouluttamaton maalainen, joka hallitsee maan koillisia syrjäisiä viidakoita rahalla, noituudella ja hirvittävällä väkivallalla. Kun viranomaiset alkavat jahdata Otonielia, hän ei pakene vaan vetäytyy valtakuntansa synkkään sydämeen ja saa aikaan Kolumbian historian suurimman armeijan toteuttaman takaa-ajon.

Lyödään ällikällä

ma 22.07. klo 05.35 - 06.00 25 minNational Geographic Channel

Murskaavat tulokset. Miten räjähtäviä ominaisuuksia on hiustenhoitotuotteilla, sytytysnesteellä ja hengittämällämme hapella?

Lyödään ällikällä

ma 22.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Ampujat, suihkut ja shokkiaallot. Tim Shaw eli Street Genius ampuu kohteeseen liikkuvasta autosta ja paljastaa helium-ilmapalloihin liittyviä tieteellisiä tosiasioita.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

ma 22.07. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Lasten vanhemmat pidätetään huumeiden salakuljetuksesta. Kolumbian ja Perun lentoasemien isoimmat kokaiinitakavarikot, joissa perheet ovat osallisena. Barcelonaan matkaavat äiti lapsen kanssa kuljettaa kokaiinia ruokapaketeissa. Mies, jolla on lapsia, tunnustaa. Maasta lastensa kanssa lähdössä oleva äiti käyttää vääriä asiakirjoja. Nainen sylivauvansa kanssa tulee maahan viranomaisten avulla.

Food Factory

ma 22.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Katso, kuinka monta juustokakkua saadaan aikaan 15 tonnista tuorejuustoa, miten tehdään 500 000 piirasta joka päivä laadusta tinkimättä, miksi ihmistä tarvitaan keksijäätelöiden tekoon ja mitä yhteistä on miljoonalla marmeladipurkillisella ja Formula 1 -kilpailulla.

Food Factory USA

ma 22.07. klo 07.25 - 07.45 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Tarvitaan isot kasat lihaa, sipulia ja hampurilaissämpylöitä, jotta White Castlen ikonisten hampurilaisslidereiden kysyntä saadaan katettua. Tämä mahtava kone käsittelee ja valmistaa 1,7 miljoonaa mandariini-appelsiinia tunnissa. Nämä sydämenmuotoiset keksit hukutetaan rakkauteen ja seesaminsiemeniin.

Rewind the '90s

ma 22.07. klo 07.45 - 08.30 45 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
1990-luvulla maailma todisti internetin syntyä ja seurasi, miten ihmiskunta kamppaili sen voimien kanssa. Vain muutamat ymmärsivät, että kaikki oli muuttumassa, kun uraauurtava teknologia, jolla voidaan luoda tai tuhota, valloitti maailman.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

ma 22.07. klo 08.30 - 09.15 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Matkansa ensimmäisellä osuudella Itä-Afrikan Ison hautavajoaman halki selviytyjä Hazen Audel vaeltaa Chalbin aavikolle. Hän pudottautuu alas ympäröiviltä kallioilta suoraan karuun, kuivaan ja laajaan maastoon, jossa hän joutuu väistelemään käärmeitä ja hyeenoita etsiessään vaeltavaa gabra-heimoa. Selvitäkseen aavikon halki hänen on löydettävä arvokas laulava kaivo ja vaeltava kamelilauma.

Maya-kulttuurin nousu ja tuho

ma 22.07. klo 09.15 - 09.55 40 minNational Geographic Channel

Maya-kulttuurin nousu ja tuho
Arkeologit löytävät uusia todisteita mayojen vaiheista yhtenäiseksi sivilisaatioksi. Todisteet myös kertovat, että mayojen eliitti alkoi haalia valtaa ja rakennuttaa kaupunkeja paljon luultua aiemmin. Arkeologit tutkivat yhteyttä muinaisten olmeekkien ja tunnettujen mayojen pyramidien välillä. He löytävät yhteiskunnan perustat, jotka ovat kestäneet tähän päivään asti.

Dinosaurusten metsästäjä

ma 22.07. klo 09.55 - 10.45 50 minNational Geographic Channel

Federico Fanti on Kanadan syrjäisillä mailla kertomassa meille dinosaurusmuumioiden tarinaa. Jään ja lumen alta paljastui luurankoja, joilla oli fossilisoitunut iho, mikä antoi uskomattoman määrän yksityiskohtaisia tietoja. Näemme myös uskomattomimmat löydöt kuten erittäin harvinaisen Chasmosaurus-pennun muumion.

Salakuljettajat satimeen

ma 22.07. klo 10.45 - 11.35 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations toteuttaa peiteoperaatioita, joissa takavarikoidaan yli 30 kiloa metamfetamiinia ja fentanyyliä. CBP:n virkailijat työskentelevät Atlantan maatalousasiantuntijoiden kanssa estääkseen vaarallisten elintarvikkeiden maahantulon. JFK:n lentokentällä CBP epäilee lentoyhtiön sisäistä salaliittoa, ja löytää kokaiinia Guatemalasta tuodusta kaurapuurosta ja lääkerasioista.

Salakuljettajat satimeen

ma 22.07. klo 11.35 - 12.20 45 minNational Geographic Channel

Philadelphian tulli- ja rajavartiosto etsii Euroopasta tulevia paketteja ja löytää vaatteisiin piilotettua ketamiinia ja Halloween-koristeeksi naamioituja ihmisjäännöksiä. Yhdysvaltain rajavartiosto tarkkailee Rio Grande -jokea päivin ja öin veneillä ja drooneilla ja pysäyttää siirtolaisia kuljettavia salakuljettajia. Bono päättää maineikkaan uransa jäädessään eläkkeelle JFK:lta.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ma 22.07. klo 12.20 - 13.05 45 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä kertaa Uskomaton eläinlääkäri Pol -ohjelmassa Keski-Michiganiin on saapunut kevät, mikä tarkoittaa, että synnytyskausi on alkanut. Pol eläinklinikalla on valtava määrä eläinvauvoja. Lääkäreillä on kädet täynnä ihanien vauvojen ja vihaisten emojen kanssa. Potkivia lehmiä, hätävasikointeja, häveliäitä snautsereita ja hengästyneitä hevosia. Lääkärit kuitenkin selviävät kaikesta tehdäkseen työnsä loppuun.

Lentoturmatutkinta

ma 22.07. klo 13.05 - 13.55 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tappava koelento. Kokenut miehistö on liikelentokoneen koelennolla Ranskan ilmatilassa. Laskuun valmistauduttaessa lentokapteeni menettää koneen hallinnan.

Lentoturmatutkinta

ma 22.07. klo 13.55 - 14.45 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kauhua paratiisissa. Lentokoneen maahansyöksy Tahitilla vaatii kaikkien matkustajien hengen. Tutkijat löytävät turmalle odottamattoman selityksen.

Viimeiset vonkaleet

ma 22.07. klo 14.45 - 15.30 45 minNational Geographic Channel

Voimakkaat virtaukset ja aallot pakottavat Cyrilin ja hänen tiiminsä Bijagosin vesillä laittomasti metsästävien ulkomaisten salametsästäjien tielle. Ryhmä välttää mahdollisen väkivaltaisen yhteenoton juoksemalla kohti rantaa, ja he huomaavat, että heidän kallioinen piilopaikkansa on paras paikka pyydystää jättimäinen cubera, joka tunnetaan näillä seuduilla nimellä jaabar.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Etelä-Amerikassa

ma 22.07. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Poliisit tekevät ratsioita São Paulo-Guarulhos -lentoasemalla ja Jorge Chavez -lentoasemalla. Vihje johtaa poliisit kahden samalla lennolla kokaiinia kuljettavan naisen jäljille. He löytävät pian myös kolmannen. Matkustajapari kuljettaa epäilyttävää laukkua, joka on täynnä kokaiinia. Poliisit pidättävät miehen, jolla on kokaiinia ruokapakkauksissa, ja epäilevät, että hänellä on piilossa lisää.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ma 22.07. klo 16.20 - 17.10 50 minNational Geographic Channel

Riley liittyy todella hengenvaarallisia töitä tekevien joukkoon aina Hooverin padon huipulta Niagaran vesiputouksien lähellä oleville kallioille. Hän auttaa korvaamaan vanhan iskunvaimentimen korkealla Las Vegasin korkeimman rakennuksen reunalla, korjaa turbiinin siiven satojen metrien korkeudessa ja poistaa kiviä kalliolta, joka on yhden maailman kuuluisimman vesiputouksen yllä. Yksi asia on varmaa: näissä korkeuksissa työskentely saa Rileyn arvostamaan maata jalkojensa alla aivan uudella tavalla.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ma 22.07. klo 17.10 - 18.00 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon ja hänen tyttärensä Tilly lähtevät Galiciaan tutkimaan tämän Espanjan suurelta osin unohdetun, upean kolkan kulinaarisia perinteitä. Gordon joutuu hirviöaaltojen armoille etsiessään simpukoita, isä-tytär-kaksikko kerää simpukoita proomulla ja oppii valmistamaan arvostettua juustoa, minkä jälkeen he kohtaavat Michelin-tähdellä palkitun kokin Pepe Vieiran ja hänen poikansa loppukokeessa.

Egyptin kadonneet aarteet

ma 22.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 1/6. Tässä jaksossa arkeologit paljastavat Egyptin kuuluisimman faaraon, Tutankhamonin, salaisuudet. Kaivamme esiin kauan kadonneen aarrearkun Tutankhamonin haudasta.

Lentoturmatutkinta

ma 22.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kerrostalokatastrofi. Vuonna 1992 lento 1862 Amsterdamista Tel Aviviin päättyi järkyttävin seurauksin. Tutkijat löysivät vian, joka uhkasi kaikkia 747-koneita.

Egyptin kadonneet aarteetU

ma 22.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit etsivät Egyptin salaperäisintä kuningatarta, Nefertitiä. Tutkimme maanalaisten hautojen labyrinttiä löytääksemme hänen viimeisen lepopaikkansa. Egyptiläinen ryhmä paljastaa lähes täydellisen Nefertitin aikaisen arkun, jossa on epätavallisia hautaesineitä. Sillä välin Sakkaran ryhmä etsii toista kadonnutta aatelisvaimoa hiekan alta.

Autojen ensiapuU

ma 22.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen yhden ikonisimmista saksalaisista autoista, BMW E30 Alpinan. Auto on Walsallissa asuvan Mazin, jonka unelma sen entisöimisestä päättyi, kun hän sairastui vakavaan geneettiseen sairauteen. Kun auto saapuu korjaamolle, pojat huomaavat, että se on täynnä ruostetta ja että se ei ehkä olekaan se erikoisversio, joka se väittää olevansa. Alpina vai ei - siinäpä kysymys!

Rakennuskatastrofit

ma 22.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Raskaan autoliikenteen lisääntymisellä Kiinassa on seurauksia: teiden romahtaminen. Tarkastelemme esimerkkejä teiden romahtamisista ja tutkimme niiden syitä. Tarkastelemme myös telaketjunosturia. Kun asiat menevät pieleen tämän nosturin kanssa, siitä voi seurata katastrofi. Ja näin tapahtui Varesessa, Italiassa, kun valtava telaketjunosturi kaatui. Johtuiko vika koneesta vai käyttäjästä?

Kalliovuorten raiteilla

ma 22.07. klo 23.00 - 23.55 55 minNational Geographic Channel

Konduktööri Grant ja insinööri Jeff kiiruhtavat tyhjällä junallaan itään noutamaan kolmen miljoonan dollarin arvoista hiililähetystä. Kun 152 vaunua on täytetty, heidän täytyy saada massiivinen saattueensa takaisin vuorten yli.

Egyptin kadonneet aarteetU

ma 22.07. klo 23.55 - 00.45 50 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Jakso 1/6. Tässä jaksossa arkeologit paljastavat Egyptin kuuluisimman faaraon, Tutankhamonin, salaisuudet. Kaivamme esiin kauan kadonneen aarrearkun Tutankhamonin haudasta.

Autojen ensiapu

ti 23.07. klo 00.45 - 01.30 45 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen yhden ikonisimmista saksalaisista autoista, BMW E30 Alpinan. Auto on Walsallissa asuvan Mazin, jonka unelma sen entisöimisestä päättyi, kun hän sairastui vakavaan geneettiseen sairauteen. Kun auto saapuu korjaamolle, pojat huomaavat, että se on täynnä ruostetta ja että se ei ehkä olekaan se erikoisversio, joka se väittää olevansa. Alpina vai ei - siinäpä kysymys!

RakennuskatastrofitU

ti 23.07. klo 01.30 - 02.20 50 minNational Geographic Channel

Raskaan autoliikenteen lisääntymisellä Kiinassa on seurauksia: teiden romahtaminen. Tarkastelemme esimerkkejä teiden romahtamisista ja tutkimme niiden syitä. Tarkastelemme myös telaketjunosturia. Kun asiat menevät pieleen tämän nosturin kanssa, siitä voi seurata katastrofi. Ja näin tapahtui Varesessa, Italiassa, kun valtava telaketjunosturi kaatui. Johtuiko vika koneesta vai käyttäjästä?

Food Factory

ti 23.07. klo 02.20 - 02.45 25 minNational Geographic Channel

Food Factory tarjoilee bataattiranskalaisia, syntistä kolmen suklaan kakkua, eläinkeksilajitelman ja 2 000-vuotisen historian omaavaa mausteista tofua.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

ti 23.07. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon ja hänen tyttärensä Tilly lähtevät Galiciaan tutkimaan tämän Espanjan suurelta osin unohdetun, upean kolkan kulinaarisia perinteitä. Gordon joutuu hirviöaaltojen armoille etsiessään simpukoita, isä-tytär-kaksikko kerää simpukoita proomulla ja oppii valmistamaan arvostettua juustoa, minkä jälkeen he kohtaavat Michelin-tähdellä palkitun kokin Pepe Vieiran ja hänen poikansa loppukokeessa.

Uskomattomat koneet

ti 23.07. klo 03.30 - 04.15 45 minNational Geographic Channel

Vuonna 1968 rakennettu Galaxy C-5 oli suurin koskaan valmistettu rahtikone. Se kykeni kantamaan enemmän rahtia kauemmas kuin yksikään toinen kone ja laskeutumaan minne vain. C-5 on ollut olennainen osa USA:n armeijan arsenaalia jo lähes 50 vuotta. Tässä jaksossa Chad pääsee katsomaan, kun C-5 puretaan, kunnostetaan ja rakennetaan uudelleen, jotta se voi palvella vielä toiset 20 vuotta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Haluatko miljonääriksi?, Muumilaakson tarinoita, Pikku Kakkonen, Lemmen viemää, Rikkaat ja rahattomat, Syke, Hotelli Portofino, Rekkakuskit jäällä, Sohvaperunat, Maria Wern: Paikka 89

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity