SanakirjaViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 10.8.2024

Näytä tiivistettynä

Nero: Stephen Hawking

la 10.08. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Fyysikko Stephen Hawking ottaa kolme tavallista ihmistä ja antaa heille useita haasteista, jotka auttavat vastaamaan universumin suurimpaan mysteeriin eli siihen, miten kaikki alkoi. Tieteen mukaan vastaus on alkuräjähdys, mutta on näiden rohkeiden vapaaehtoisten työ todistaa se.

Salakuljettajat satimeen

la 10.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

CBP etsii Miamissa Super Bowl -tapahtumaan virtaavia bilehuumeita, prostituoituja ja väärennettyjä tuotteita. HSI jäljittää huumeilla täytettyä auton akkua.

Armstrong-tallenteet

la 10.08. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Armstrong-tallenteet tarjoaa meille syvällisen näkökulman ensimmäisenä Kuuhun astuneesta Neil Armstrongista. Hänen ikoniset sanansa tunnetaan ympäri maailmaa, mutta mies niiden takana on arvoitus. Dokumentissa näytetään haastatteluja Neilin ainoalta viralliselta elämänkertakirjoittajalta, hänen ystäviltään ja perheenjäseniltään sekä arkistoäänitteitä Armstrongin omista haastatteluista.

Dubain lentokenttä

la 10.08. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

4. jakso. Dubain kansanvälisen lentokentän kautta kulkee viikossa yli miljoona matkustajaa. Tapaa ihmiset, jotka saavat kaiken sujumaan saumattomasti. National Geographic Channel

Autojen ensiapuU

la 10.08. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen yhden ikonisimmista saksalaisista autoista, BMW E30 Alpinan. Auto on Walsallissa asuvan Mazin, jonka unelma sen entisöimisestä päättyi, kun hän sairastui vakavaan geneettiseen sairauteen. Kun auto saapuu korjaamolle, pojat huomaavat, että se on täynnä ruostetta ja että se ei ehkä olekaan se erikoisversio, joka se väittää olevansa. Alpina vai ei - siinäpä kysymys!

Ihmeellinen planeetta Maa

la 10.08. klo 08.10 - 09.00 50 minNational Geographic Channel

Jakso 7/10. Siitä asti kun elämää on ollut maapallolla mikrobit, kasvit ja eläimet ovat muokanneet planeetan pintaa ja ilmakehää hämmästyttävillä tavoilla.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

la 10.08. klo 09.00 - 09.50 50 minNational Geographic Channel

Palkitut kuvaajat yhdistävät voimansa eri puolilta maailmaa tulevien naisohjaajien kanssa kuvatakseen eläinten kuningattaria. Heidän eeppisten seikkailujensa ohella maailman luonnonvaraisissa paikoissa juhlistamme inspiroivia tarinoita naisista, joita he tapaavat: tieteilijöistä, luonnonsuojelijoista ja aktivisteista, jotka tekevät kaikkensa suojellakseen eläimiä ja niiden ikonisia koteja.

Hain hampaissa

la 10.08. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Amerikan pelko haita kohtaan sai alkunsa Jerseyn rannalla kesällä 1916. Tutkijat haluavat ratkaista historian suurimman haihyökkäysarvoituksen ennen kuin se toistuu.

Saari ilman lakeja

la 10.08. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Port Protectionin asukkaat valmistautuvat julmaan talveen. Matt auttaa Carlia ja Morgania rakentamaan nosturin. Sam ja Squibb auttavat Troyta pystyttämään kotitilansa ensimmäiset muurit. Mary ja hänen ystävänsä Jiggy kalastavat hankalaa ruijanpallasta ja toivovat pääsevänsä jakamaan palkkion. Oliverin on löydettävä, kaadettava ja jyrsittävä täydellinen puu, jotta Troyn mökkiprojekti ei pysähdy.

Lentoturmatutkinta

la 10.08. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Eräs maailman edistyneimmistä sotalentokoneista nousee ilmaan Yhdysvaltojen Guamin lentotukikohdasta. Vain hetkeä myöhemmin lentäjät joutuvat pelastautumaan heittoistuimien avulla, kun kahden miljardin dollarin häivekone syöksyy alas. Se oli historian kallein lentoalan onnettomuus. Kun tutkijat käyvät tarkasti läpi hylkyä etsien salaperäistä vikaa, ohjaamon varoitusvalo antaa ratkaisevan vihjeen.

Lentoturmatutkinta

la 10.08. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Transairin rahtikone vie öljykalustoa Nigeriaan ja lentää Ranskan Alppien yllä. Se kohtaa voimakasta turbulenssia juuri kun räjähdys irrottaa kummatkin oikean siiven moottorit siivestä. Lentäjillä on vaikeuksia hallita Boeing 707 -konetta. Tuli leviää koneessa, mutta miehistö onnistuu vaarallisessa laskeutumisessa. Nyt on tutkijoiden vuoro selvittää mikroskooppinen, mutta hengenvaarallinen vika.

Sydneyn lentokentällä

la 10.08. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Viikonloppulomailijat ja kotiin palaavat työmatkalaiset tekevät perjantaista kiireisen päivän lentoasemalla. Lisääntynyt matkustajamäärä tarkoittaa myös lisää ongelmia, joten tullin esimiehet ovat varuillaan. Tänään ongelmia tuottavat ambulanssikoneen hätätapaus, turvallisuusrikkeet, huumeet ja huutava matkustaja, jonka lentoyhtiö on päättänyt laittaa matkustuskieltoon.

Sydneyn lentokentällä

la 10.08. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoasema on kuin kaupunki kaupungissa ja monituhatpäinen henkilöstö pitää kaiken käynnissä. Välillä pitää vaihtaa tuuliviiri, maalata kiitorata yöaikaan, korjata jumissa oleva matkustajasilta ennen koneen lähtöä, pelastaa huoltotyöntekijä jumissa olevasta hissistä tai sammuttaa mahdollisesti katastrofaalinen palo, joka voisi vangita saapuneeseen koneeseen satoja matkustajia.

Sydneyn lentokentällä

la 10.08. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Singaporen pääministeri on saapumassa, joten lentoaseman turvallisuustoimet ovat huipussaan. Matkustajan huomataan kantavan vaarallista asetta. Toisaalla etsitään naista, jonka ilmoitettiin lyyhistyneen kadulle. Tulliesimies Mel on innoissaan, että hän pääsee saattamaan lempiartistiaan hänen saapuessaan Sydneyn lentoasemalle.

Sydneyn lentokentällä

la 10.08. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoaseman matkatavaraesimies Kevinillä on karmea päivä, kun hän ratkoo useita mekaanisia vikoja, jotka voisivat pysäyttää lentoaseman toimet. Sillä välin turvallisuuspuolella huomataan matkustaja, jolla on ase. Liittovaltion poliisi tutkii terminaalin sisäänkäynnille jätettyä epäilyttävää laukkua.

Sydneyn lentokentällä

la 10.08. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Kiireinen joulukausi tuo mukanaan lisähaasteita, kun perheet suuntaavat pois Sydneystä lomalle. Lentoasema on vaarassa joutua suljetuksi, kun tunnistamatonta valkoista jauhetta löytyy saapuvalta lennolta. Epäilykset heräävät siitä, onko kyseinen jauhe vaaratonta vai onko se hengenvaarallista pernaruttoa.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 10.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Kevät saapuu arktiselle alueelle ja tuo mukanaan uusia haasteita. John Pingayak ja Sonna Boy samoilevat tundralla etsiessään kiirunoita. Joel Jacko matkustaa vuorille etsimään harvinaisia lumilintuja. Tig Strassburg opettaa Evanille hanhenmetsästyksen salat. Ja Yukon-joen sulamisen jälkeen Jody Potts-Joseph ja Jamey Joseph etsivät uutta rakennuspaikkaa tulva-alueen ulkopuolelta.

Eurooppa villiintyy

la 10.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Bulgarian Rodópi-vuoristossa villieläimiä koetetaan palauttaa luontoon. Kun saaliseläimet palaavat ja muokkaavat maata, niin palaavat myös saalistajat. Mutta elämän kierto ei ole täydellinen ilman korppikotkia.

Katastrofin todistajat

la 10.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

On hiljainen kevätilta Nepalissa vuonna 2015, kun hirvittävä 7,8 momenttimagnitudin järistys iskee. Se aiheuttaa sarjan voimakkaita lumivyöryjä, jotka tuhoavat kaiken tieltään. Tuhannet ihmiset kuolevat heti hautautuessaan romun ja kivien alle.

Viikinkien nousu ja tuho

la 10.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Harald Sinihampaan 900-luvun puolivälin valtakausi yhtenäisen, voimakkaan ja kristinuskoon kääntyneen Tanskan kuninkaana merkitsi toisen viikinkiajan alkua. Mutta valtakausi ei kuitenkaan kestänyt, sillä normannit voittivat lopulta Englannin kuningaskunnan vuonna 1066. Tutkimme viikinkien valtakunnan viimeisiä päiviä.

Egyptin kadonneet aarteet

la 10.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät Egyptin muinaisia hautausmaita ratkaistakseen kaikkein kiehtovimpien löytöjen eli muumioiden arvoituksen.

Narco Wars: Chasing the Dragon

la 10.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Syrjäisestä vuorella olevasta piilopaikastaan Khun Sa, yksi maailman vaikutusvaltaisimmista huumepomoista, hukuttaa New Yorkin voimakkaaseen ja koukuttavaan China White - huumeeseen. Kyseessä on Amerikan heroiiniepidemian alku. Lähes kolmen vuosikymmenen ajan "Kuoleman prinssi" vaikuttaa koskemattomalta. Sitten joukko agentteja keksii suunnitelman iskeä prinssin heroiini-imperiumin ytimeen.

Huumebisnes Oy

su 11.08. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

San Francisco yrittää selvitä metamfetamiinin aiheuttamasta epidemiasta. Ohjelmassa tutustutaan yhden USA:n pahimman huumegeton elämään.

Viikinkien nousu ja tuhoU

su 11.08. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Harald Sinihampaan 900-luvun puolivälin valtakausi yhtenäisen, voimakkaan ja kristinuskoon kääntyneen Tanskan kuninkaana merkitsi toisen viikinkiajan alkua. Mutta valtakausi ei kuitenkaan kestänyt, sillä normannit voittivat lopulta Englannin kuningaskunnan vuonna 1066. Tutkimme viikinkien valtakunnan viimeisiä päiviä.

Hitler: Kolmannen valtakunnan kadonneet nauhat

su 11.08. klo 01.45 - 02.30 45 minNational Geographic Channel

Istuttuaan vankilassa lyhyen aikaa vallankaappausyrityksen ja maanpetoksen vuoksi Hitler palaa Munichiin ajatuksenaan johtaa Saksa kohti suuruutta. Poliittisten siirtojen kautta Hitler lyö vihollisensa ja ottaa natsipuolueen haltuunsa kohoten kansleriksi ja Saksan johtajaksi.

Food Factory

su 11.08. klo 02.30 - 02.55 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Amerikkalainen yhtiö tuottaa 200 000 pakettia punaista lakua päivittäin sen makeasta Kalifornian päätoimipaikasta. Kaksi hillitöntä torontolaisveljestä ovat keksineet uuden mausteen, jossa yhdistyy majoneesi ja sriracha.

Natsien jättimäiset rakennusurakat

su 11.08. klo 02.55 - 03.40 45 minNational Geographic Channel

Vuonna 1942 Japani on vallannut öljyrikkaan Burman keisarikunnan tulevaisuuden vuoksi. Sen laivasto on kuitenkin tuhottu Midwayn taistelussa, joten se tarvitsee uuden reitin varusteille. Tuloksena syntyy 415 km rautatietä, jotka rakennettiin 200 000 liittoutuneen sotavangin ja paikallisten työntekijöiden sisulla ja verellä. Puolet heistä kuoli radan varteen tai kamalille leireille sen lähellä.

Hostile Planet

su 11.08. klo 03.40 - 04.30 50 minNational Geographic Channel

Hostile Planet
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Kauniit ja rohkeat, Muumilaakson tarinoita, Miehen puolikkaat, Maria Wern: Paikka 89, Salatut elämät, Rillit huurussa, Sohvaperunat, Lolita Lobosco, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity