SanakirjaBlogitTietovisatReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 27.8.2024

Näytä tiivistettynä

Erakot

ti 27.08. klo 04.10 - 04.55 45 minNational Geographic Channel

Erakot
Verta ja hikeä. Joe valmistautuu metsästämään luonnonvaraista riistaa, ja tällä kertaa tarjolla on sikaa. Bear Claw juhlistaa luontoon saapumisen vuosipäiväänsä

Salakuljettajat satimeen

ti 27.08. klo 04.55 - 05.35 40 minNational Geographic Channel

CBP on saanut San Ysidron rajalla kiinni takakonteissa piilottelevia matkustajia. HSI pysäyttää ajoneuvon, joka kuljettaa 5,8 kiloa fentanyylipillereitä, joiden katuarvo on 1,7 miljoonaa dollaria. Nogalesissa CBP takavarikoi 14 kivääriä, käsiaseen ja yli 10 000 ammusta, jotka olivat matkalla Meksikoon. CBP Miami saa kiinni matkustajan, joka salakuljettaa ketamiinia vartalovoiteeksi naamioituna.

Lyödään ällikällä

ti 27.08. klo 05.35 - 06.00 25 minNational Geographic Channel

Murskaa ja tartu. Tim Shaw selvittää tieteellisillä kokeilla maailman lainalaisuuksia. Hän tutustuu Hollywoodin-tyylisiin takaa-ajoihin ja äänen murskavoimaan.

Espanjan rannikkovartiosto

ti 27.08. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Kalastusalusten rutiinitarkastuksella on arvaamattomia seurauksia. Epäilyttävä pikavene herättää päämajassa epäilykset. Tiimi lähetetään tutkimaan asiaa. Baleaareilla rannikkovartioston tiimit saavat selvittääkseen väitetyn kotiväkivaltatapauksen.

Hauskimmat eläinvideot

ti 27.08. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Aluksella on läheltä piti -tilanne valaan kanssa. Ninjakoira ilmestyy tyhjästä. Yllättävin yliopistomaskotti. Koirat tekevät rikoksia. Peura väistää junaa. Lapsilla on vaikeuksia tunnistaa eläimiä. Epäonninen krokotiili. 10 kertaa, joina voi olla iloinen, että villieläin on lasin takana ja nisäkkäiden laulama Strauss-valssi.

Hauskimmat eläinvideotU

ti 27.08. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Majava haistaa jotain outoa, kanat juoksevat märällä betonilla, poika juoksee henkensä edestä lokkiparvea pakoon, hevosesta tulee ensimmäinen elokuva, orava uhmaa painovoimaa, hevonen tulee ruokapöytään, karhu tappelee puhallettavan poron kanssa, kultainennoutaja ja pieni tyttö käyttävät salakieltä ja koira varastaa tutin.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

ti 27.08. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

National Geographicin seikkailija ja tutkija Albert Lin matkaa Etelä-Amerikassa sijaitsevaan Kolumbiaan selvittääkseen totuuden El Doradon takana.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 27.08. klo 08.55 - 09.35 40 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat muinaisen Egyptin suurinta faaraota eli Ramses Suurta. Sakkarassa egyptologit löytävät upean haudan, jossa on taide-esineitä Ramseksen ajalta. Ramseksen arkkitehdin haudassa tiimi löytää hautakammion, joka on täynnä muinaisia muumioita. Asiantuntijat tutkivat Ramseksen poikien hautaa, joka on suurin koskaan kuuluisaan Kuninkaiden laaksoon rakennettu hauta.

Meret ilman vettä: Kohti syvyyksiä

ti 27.08. klo 09.35 - 10.35 60 minNational Geographic Channel

Muinaisia sivilisaatioita, salaperäisiä uponneita kaupunkeja ja legendaarisia, veden alle kadonneita paikkoja. Voiko merien tyhjentäminen vedestä auttaa selvittämään niiden mysteerit? Paljastamme huipputeknologian avulla osan näistä kadonneista maailmoista aivan ensimmäistä kertaa. Tieteen ja maailman johtavien meriarkeologien avulla näytämme, miten luonnonvoimat johtivat näiden kaupunkien tuhoon.

Meret ilman vettä: Kohti syvyyksiä

ti 27.08. klo 10.35 - 11.30 55 minNational Geographic Channel

Vuosisatojen ajan aarrelaivat kyntivät meriä täynnä hopeaa, kultaa ja arvokkaita jalokiviä. Niitä metsästivät merirosvot, heittelivät myrskyt ja uhkasivat karikkoiset rannikot. Kaikkialla on tutkittavaksi lukemattomia aarteita ja hylkyjä. Uudet vedenalaiset tutkimukset kartoittavat syvänmeren alueita. Tehokkaat tietokoneet muuntavat dataa 3D-kuviksi, jotta voimme tarkastella uponneita aarteita.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 27.08. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Michiganissa on kevät, joten luvassa on eläinvauvoja! Uudet asiakkaat poron vasoista kileihin pitävät Polin ja tämän tiimin varpaillaan. Lisätään mukaan vielä pisteliäs lemmikki, syöpäläisistä kärsivä kana ja mahdollisesti kuolemaan johtava haimatulehdus, niin lääkäreillä on edessään todella toiminnan täyteinen Uskomaton eläinlääkäri Pol -jakso.

Lentoturmatutkinta

ti 27.08. klo 12.25 - 13.25 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 9/10. China Airlinesin lento 140 putoaa taivaalta Nagoyan lentokentällä Japanissa vain minuutteja ennen laskeutumista.

Lentoturmatutkinta

ti 27.08. klo 13.25 - 14.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 10/10. Matkalla Idahon Boiseen Continental Airlinesin lento 1713 viivästyy Denverissä, jossa lennonjohto kamppailee aikataulujen kanssa lumimyräkän takia.

Running Wild With Bear Grylls: The Challenge

ti 27.08. klo 14.20 - 15.15 55 minNational Geographic Channel

Ashton Kutcher liittyy Bearin seuraan Costa Rican viidakoissa. Kun he matkaavat pitkin jokia, soita ja viidakoita, Bear opettaa Ashtonille tärkeitä selviytymiskeinoja, kuten tulen kanssa matkaamisen, mangroverämeellä liikkumisen ja kommandotyylisen ryöminnän. Toisena päivänä Bear esittää Ashtonille köysihaasteen, jolloin Ashtonin on kommandoryömittävä yli 91-metrisen kanjonin.

Sydneyn lentokentällä

ti 27.08. klo 15.15 - 16.10 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Singaporen pääministeri on saapumassa, joten lentoaseman turvallisuustoimet ovat huipussaan. Matkustajan huomataan kantavan vaarallista asetta. Toisaalla etsitään naista, jonka ilmoitettiin lyyhistyneen kadulle. Tulliesimies Mel on innoissaan, että hän pääsee saattamaan lempiartistiaan hänen saapuessaan Sydneyn lentoasemalle.

Autojen ensiapu

ti 27.08. klo 16.10 - 17.05 55 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz kunnostavat 1970-luvun Citroen SM:ää, monen mielestä yhtä kaikkien aikojen hienoimmista ranskalaisista autoista. Auto kuuluu 59-vuotiaalle Stuartille, Sussexista kotoisin olevalle katsastusmiehelle, joka kunnosti autoa vuosia, mutta heti ensimmäisellä matkalla autoon tuli vakava moottorivika. Mikä olisikaan parempi hetki Autojen ensiavun pojille tulla apuun ja pelastaa tilanne?

Hauskimmat eläinvideot

ti 27.08. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Koira tekee hole-in-onen, nainen kantaa kahtatoista paviaania, kilpikonna ja alligaattori heittävät läpyt, monni puree miehen kenkää, saksanpaimenkoira lopettaa kalkkunatappelun, sukeltaja menee liian lähelle tiikerihaita, kalkkarokäärme piilottelee joulukoristeissa, koalat ottavat useita nokosia ja kalifornianjuoksukäki tanssii.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 27.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Gizan pyramidien perintöä ja niitä seuranneita salaperäisiä pyramideja. He etsivät Abusirin muinaisen pyramidikentän läpi kulkevan hautatunnelin salaperäistä omistajaa. He tutkivat ylellistä eliittihautaa farao Djedkaren pyramidin vieressä Saqqarassa ja kaivavat esiin kauan kadonneen farao Sahuren haudan. Sahuren hauta on Egyptin ainoa pyramidihauta, jota ei ole vielä tutkittu.

Lentoturmatutkinta

ti 27.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 9/13. Jeddahin aavikkokentältä lähtenyt Nigeria Airwaysin lento syttyi liekkeihin ja putosi maahan pian nousun jälkeen. Kukaan ei säästynyt hengissä onnettomuudessa.

Legendojen merirosvot

ti 27.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Grace O’Malley, Irlannin merirosvokuningatar. Merenkulkijaperheeseen syntynyt O'Malley uhmasi sukupuolten välisiä rooleja tullakseen pelätyimmäksi ja arvostetuimmaksi johtajaksi sekä maalla että merellä. O’Malley pääsee poliittiseen asemaan avioliiton myötä ja saa maata tavattuaan kuningatar Elisabetin. Hän nousee etsitystä merirosvosta päälliköksi sekä miekan että sitkeyden avulla.

Kalliovuorten raiteilla

ti 27.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kanadan 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi luksusmatkustajajuna, Royal Canadian Pacific, tekee historiallisen matkan. 26 päivää, 13 kaupunkia ja tapaaminen pääministeri Justin Trudeaun kanssa, mikään ei saa mennä pieleen. Massiivisen kääntösillan remontin aikana miehistö kamppailee uuden kiskon asentamisen kanssa. Roikkuva kaapeli ja katkennut kisko uhkaavat pysäyttää historiallisen junan.

Jättimäiset Koneet

ti 27.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Nämä valtavat ”kaivuulelut” ovat kuin lasten unelmista. Ne ovat niin suuria, että niiden mittasuhteita on lähes mahdotonta kuvitella. Siitä huolimatta nämä jättimäiset maantyöstökoneet eivät ole ainoastaan todellisia vaan myös oikeita superkoneita. Tässä jaksossa avataan Baggerin vetolinjakaivinkone ja Big Red -öljypumppu.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 27.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät johtolankoja Egyptin pyramidien ajan salaperäisistä kuninkaista. He tutkivat Kheopsin pyramidin tunneleita, kaivavat esiin uuden haudan kolmen myöhäisemmän kuninkaan pyramidien luota, löytävät todisteita faaraon temppelistä, joka on ollut kateissa yli neljä tuhatta vuotta, ja kertovat uusia asioita muinaisen Egyptin vaikutusvaltaisimpien hallitsijoiden perinnöstä.

Egyptin kadonneet aarteetU

ke 28.08. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Gizan pyramidien perintöä ja niitä seuranneita salaperäisiä pyramideja. He etsivät Abusirin muinaisen pyramidikentän läpi kulkevan hautatunnelin salaperäistä omistajaa. He tutkivat ylellistä eliittihautaa farao Djedkaren pyramidin vieressä Saqqarassa ja kaivavat esiin kauan kadonneen farao Sahuren haudan. Sahuren hauta on Egyptin ainoa pyramidihauta, jota ei ole vielä tutkittu.

Kalliovuorten raiteillaU

ke 28.08. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Kanadan 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi luksusmatkustajajuna, Royal Canadian Pacific, tekee historiallisen matkan. 26 päivää, 13 kaupunkia ja tapaaminen pääministeri Justin Trudeaun kanssa, mikään ei saa mennä pieleen. Massiivisen kääntösillan remontin aikana miehistö kamppailee uuden kiskon asentamisen kanssa. Roikkuva kaapeli ja katkennut kisko uhkaavat pysäyttää historiallisen junan.

Jättimäiset KoneetU

ke 28.08. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Nämä valtavat ”kaivuulelut” ovat kuin lasten unelmista. Ne ovat niin suuria, että niiden mittasuhteita on lähes mahdotonta kuvitella. Siitä huolimatta nämä jättimäiset maantyöstökoneet eivät ole ainoastaan todellisia vaan myös oikeita superkoneita. Tässä jaksossa avataan Baggerin vetolinjakaivinkone ja Big Red -öljypumppu.

Hauskimmat eläinvideot

ke 28.08. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Koira tekee hole-in-onen, nainen kantaa kahtatoista paviaania, kilpikonna ja alligaattori heittävät läpyt, monni puree miehen kenkää, saksanpaimenkoira lopettaa kalkkunatappelun, sukeltaja menee liian lähelle tiikerihaita, kalkkarokäärme piilottelee joulukoristeissa, koalat ottavat useita nokosia ja kalifornianjuoksukäki tanssii.

Ihmeelliset superautot

ke 28.08. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Kroatialainen tulokas pyrkii muuttamaan sähköautoalaa ensimmäisellä hyperautollaan. Mate Rimac tuottaa 1 914 hevosvoiman ja 2 miljoonan dollarin auton nimeltä Nevera.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Syke, Salatut elämät, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Sohvaperunat, Rillit huurussa, Korpelan kujanjuoksu, Murha junaradalla, Sorjonen, Frendit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity