TietovisatBlogitSanakirjaViihdeVaihtoautotReseptitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 21.9.2024

Näytä tiivistettynä

Hostile Planet

la 21.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Hostile Planet

Salakuljettajat satimeen

la 21.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

CBP partioi El Pasossa rahtilaitosta ja löytää miljoonan dollarin arvosta kokaiinia, joka on piilotettu rahtiauton jäähdytysyksikköön. HSI suorittaa Los Angelesissa tyrmäystippojen valvotun toimituksen, joka johtaa takaa-ajoon ja vastaanottajan pidättämiseen. JFK:n lentoasemalla konstaapeli Bono pohtii pitkää uraansa ja haastattelee useita matkustajia, joilla on kyseenalainen matkahistoria.

Ihmeellinen planeetta Maa

la 21.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Jakso 3/10. Tarina Davidista ja Goljatista muistuttaa Maan suhdetta sen suurimpaan uhkaan, näennäisen vaarattomaan Aurinkoon ja sen tappavaan säteilyyn.

Autojen ensiapu

la 21.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz saavat projektikseen mielipiteitä jakavan brittiläisen urheiluauton - Triumph TR7:n, British Leylandin 1970-luvun reliikin, joka yhä edelleen jakaa mielipiteitä. Omistaja, entinen poliisi Barry, oli aina halunnut amatöörikuljettajaksi, kunnes hänellä todettiin syöpä. Autojen ensiapu -tiimi auttaa Barrya toteuttamaan unelman tekemällä TR7:stä jotain erityistä.

Hauskimmat eläinvideot

la 21.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Onnekas haikara. Labradorinnoutajat lukevat ruokarukouksen ennen ateriaa. Kissa on epäluuloinen ruoka-automaatin suhteen. Aasi kohtaa tusinan verran lehmiä suojellakseen ruokaansa. Rataa laskeva orava. Norsu, joka antaa pikkuserkulleen opetuksen. Hevonen hiipii talliin varastamaan ruokaa. Nimensä veroinen kilpikonna. Musikaaliset lemmikit.

Villi Mashatu

la 21.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Eräs Botswanan alue on kärsinyt kuivuudesta. Elefanttien matriarkka johdattaa laumaansa muinaisia polkuja pitkin etsimään vettä. Mutta kun lempeiden jättiläisten avaamat lammikot houkuttelevat potentiaalista saalista, gepardit, leopardit ja haaskalinnut huomioivat ne... jokaisella on suunnitelmansa, mutta kaikilla on sama päämäärä. Selviytyminen ei ole taattua - yhden voitto on toisen tuho.

Hain hampaissa

la 21.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjois-Carolinan rannikko on maan suosituimpia turistikohteita, mutta vuonna 2019 osavaltion rantoja koetteli kamalien tapahtumien sarja: neljä haiden tekemää hyökkäystä alle kahdessa kuukaudessa. Tapahtumat järkyttivät niin paikallisia kuin lomailijoita. Asiantuntijat haluavat palauttaa rauhan lomaparatiisiin, joten he etsivät vihjeitä siitä, mikä aiheutti traagiset tapahtumat.

Saari ilman lakeja

la 21.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Port Protectionin yhteisö kulkee eteenpäin. Squipp ja Troy korjaavat yhdessä uppoavan lautan, joka voisi aiheuttaa ison öljyvuodon. Curly kohtaa rohkeasti vaaralliset vedet saadakseen keväällä mustakarhun. Sam lähtee kaupalliselle kalastusalukselle avuksi saadakseen rahaa. Morgan yrittää ensimmäistä kertaa napata pöllön.

Lentoturmatutkinta

la 21.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 1/10. Lastia kuljettava lentokone putoaa nousun jälkeen. Tutkijat etsivät todisteita ymmärtääkseen, mikä sinetöi Emery Worldwiden lennon 17 kohtalon.

Lentoturmatutkinta

la 21.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 2/10. Pyörremyrskyä epäillään syyksi TransAsian lennon 222 putoamiseen, mutta kun lentoyhtiölle sattuu toinen onnettomuus, selviää sisäinen ongelma.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

la 21.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Hazen on matkan toisella osuudella. Se vie hänet Itä-Afrikan Ison hautavajoaman läpi. Hazen Audel laskeutuu vajoaman jyrkkää länsiseinämää etsiessään kunnioitettua norsulaumaa. Käyttäen paikallisen heimon selviytymisoppeja ja tärkeitä tietoja hän laskeutuu petollisen kielekkeen kautta norsut hyvin tuntevien kalastajien luokse. Heidän avullaan Hazen jäljittää laumaa Kerio-joen törmällä.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

la 21.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Hazen Audel on äärimmäisen Afrikan safarin kolmannella osuudella ja suuntaa suurelle Baringo-järvelle. Nähdäkseen miljoonien flamingojen parven ennen kuin ne lentävät etelään, hän pyytää apua il’chamusin heimon venemiehiltä. Hazen väistelee virtahepoja ja krokotiileja rakentaakseen lautan, jolla hän voi osallistua heimojen järvikisaan, jonka palkintona on oikeus päästä katsomaan valtavaa parvea.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

la 21.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Etsiessään harvinaista pensassarvikuonoa luontotutkimusmatkailija ja selviytyjä Hazen Audel pääsee Hell’s Gate -rotkolle Isossa hautavajoamassa. Ryhmä keräilijöitä lähettää hänet kohti Suswa-vuorta, mutta päästäkseen sinne hänen on navigoitava metsien, luolien ja kanjoneiden läpi. Hän tarvitsee selviytymistaitojaan päästäkseen maasaiden kylään ja löytääkseen upean pensassarvikuonon.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

la 21.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Luontotutkija ja selviytymisasiantuntija Hazen Audel kamppailee Itä-Afrikan villillä trooppisella rannikolla toiseksi viimeisellä äärimmäisen Afrikan safarin etapilla. Hazen pyytää apua Intian valtameren asiantuntijoilta eli mijikendoilta taittaakseen vaikean merimatkan päästäkseen rannikolla olevaan koralliluolien verkostoon, jossa asuu planeetan suurin useista lajeista koostuva lepakkoyhteisö.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

la 21.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Eeppisessä finaalissa luontotutkija Hazen Audel lähestyy Serengetiä. Hadza-heimon metsästäjä-keräilijöiden avulla hän kulkee läpi vaikeiden maastojen ja huippupetojen päästäkseen savannin vehreään keskustaan. Hazenin perimmäinen tavoite on nähdä suuri muutto, mutta aika ja sateet ovat häntä vastaan. Pääseekö hän Afrikan suurimman luonnonnäytöksen luo ajoissa?

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 21.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäiskansa nauttii kesän antimista. Marvin Agnot osallistuu ensimmäiseen lohenpyyntiinsä kaupallisena kalastajana. Tig Strassburg ja hänen poikansa Terrance rakentavat nukkumatiloja perheen teini-ikäisille. Joel Jacko metsästää sorsaa ennen perheensä paluuta Pedro Baylle. Daniel Apassingok ja hänen aikuiset lapsensa pyytävät lohta Beringinmerellä.

Dead By Dawn

la 21.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Saalistajien aateli asuu Afrikan savannilla. Monet niistä tulevat esiin vasta pimeyden turvin ja saalistavat yön läpeensä.

Richard Hammondin autopaja

la 21.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Richard avaa klassikkoautojen entisöintipajan, mutta uuden yrityksen johtaminen ei täysin vastaa hänen odotuksiaan. Hän ottaa perheensä mukaan liiketoiminnan edistämiseen.

Legendojen merirosvot

la 21.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Mustaparta – synonyymi myyteille, juonittelulle ja kaaokselle. Hänen varastettu laivansa The Queen Anne’s Revenge purjehtii Karibian halki ja pääsee vauhtiin monenkirjavan merirosvoporukan kanssa, joka etsii tasa-arvoa, seikkailua ja aarteita. Kun hän saartaa Charlestonin Etelä-Carolinassa ja vaatii lääkitystä kupasta kärsivälle miehistölleen, Mustaparran takaa-ajo päättyy veriseen taisteluun.

Egyptin kadonneet aarteet

la 21.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kertovat, miten rosvot ryöstivät pyramideja ja hautoja muinaisessa Egyptissä ja mitä johtolankoja he jättivät jälkeensä. Ylhäisön nekropoliissa he tutkivat hulppeaa, uponnutta hautaa, joka on ryöstetty ja jota on käytetty uudelleen vuosisatoja. He tutkivat yhtä muinaisen maailman hurjapäisintä ryöstöä, jonka kohteena oli valtava ja hyvin vartioitu mastabahauta.

Huumeparonien kannoilla

la 21.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Huumeparonien kannoilla
Liverpoolissa Curtis Warren oli huumepiireissä lupaus, jonka oveluus ja tyyli tekivät hänestä hyvin vaikean vastuksen poliiseille. Curtisillä oli oma tiedusteluverkkonsa ja yhteytensä, joihin kuului latinalaisamerikkalaisia diplomaatteja ja ylemmän portaan brittipoliiseja. Curtis Warren välttelikin kiinnijäämistä vuosia, kunnes yksi virhe johti hänen ja hänen huumebisneksensä loppuun.

Huumebisnes Oy

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Paljolti kokaiiniteollisuudella rakennettu Miami on aina ollut tärkeällä paikalla huumeiden reitillä latinalaisesta Amerikasta Yhdysvaltoihin.

Legendojen merirosvotU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Mustaparta – synonyymi myyteille, juonittelulle ja kaaokselle. Hänen varastettu laivansa The Queen Anne’s Revenge purjehtii Karibian halki ja pääsee vauhtiin monenkirjavan merirosvoporukan kanssa, joka etsii tasa-arvoa, seikkailua ja aarteita. Kun hän saartaa Charlestonin Etelä-Carolinassa ja vaatii lääkitystä kupasta kärsivälle miehistölleen, Mustaparran takaa-ajo päättyy veriseen taisteluun.

Toisen maailmansodan salatut sankarit

tänään 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerromme 320. Barrage Balloon -pataljoonan sankareista. Nämä amerikkalaiset sotilaat olivat ainoa täysin musta taisteluyksikkö, joka taisteli Normandiassa. Palveltuaan urhoollisesti maataan he palasivat kotiin toivoen kansalaisoikeusliikkeen turvaavan muutoksen, mutta löysivätkin maan, jossa heidän sankarityönsä unohdettiin nopeasti.

Eurooppaa puolustamassa

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Meriarkeologi Andy Torbet tutkii vanhaa merilinnoitusta, joka on tärkeä Suomen puolustukselle. Historioitsija Mika Kulju selvittää, kuinka suomalaiset voittivat puna-armeijan vuonna 1940. Sotahistorioitsija Alex Churchill tutkii kahta epätavallista asetta: Neuvostoliiton tankkia ja Molotovin cocktailia. Entinen sotilas Arthur Williams tutustuu bunkkereihin ja tapaa suomalaisia reserviläisiä.

Sydneyn lentokentällä

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Viikonloppulomailijat ja kotiin palaavat työmatkalaiset tekevät perjantaista kiireisen päivän lentoasemalla. Lisääntynyt matkustajamäärä tarkoittaa myös lisää ongelmia, joten tullin esimiehet ovat varuillaan. Tänään ongelmia tuottavat ambulanssikoneen hätätapaus, turvallisuusrikkeet, huumeet ja huutava matkustaja, jonka lentoyhtiö on päättänyt laittaa matkustuskieltoon.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Maajussille morsian, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Haluatko miljonääriksi?, Rillit huurussa, Miehen puolikkaat, Rikkaat ja rahattomat, Selviytyjät Suomi, Salatut elämät, Simpsonit, Syke

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity