TietovisatVaihtoautotReseptitSanakirjaBlogitHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 24.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 24.09. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskalaiset tekevät kaikkensa selvitäkseen synkästä talvesta. Chris ja Jessi Morse rakentavat liikkuvan mökin ansastuspaikkojen lisäämiseksi. Rowlandit rakentavat saunan pysyäkseen terveinä kasvattaessaan perhettään pandemian keskellä ankaran talven aikana. Johnny Rolfe hyödyntää alkukantaisia keinoja, jotta hänen kumppaninsa selviytyy. Michael Manzo valmistautuu pahimpaan retkien aikana.

Salakuljettajat satimeen

ti 24.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

HSI-agentit Orange Countyssa suorittavat kolme huumeratsiaa, jotka johtavat pidätyksiin ja kristallimuotoisen metamfetamiinin, fentanyylin ja ampuma -aseiden takavarikointiin. JFK:n maatalousasiantuntijat takavarikoivat ja tuhoavat kiellettyjä elintarvikkeita. Rio Grande Valleyssa CBP tutkii rajaa ylittäviä ajoneuvoja ja löytää kokaiininippuja, jotka on piilotettu katumaasturin takapenkin alle.

Lyödään ällikällä

ti 24.09. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Räjäytetty erilleen. Katutiedettä oni poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia.

112 Hätäkeskus

ti 24.09. klo 06.20 - 07.00 40 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 10/15. Musta jää aiheuttaa useita tehtäviä Espoossa ja Vantaalla on tapahtunut usean auton peräänajo. Hätäkeskukseen soittaa kotiväkivaltaa kokenut nainen.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 24.09. klo 07.00 - 07.45 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay tutkii Kroatiassa Istriaa. Ainekset kilpailevat Italian parhaimpien kanssa laadussa. Hän pidättää henkeään sukeltaessaan nilviäisiä ilman varusteita, kalastaa harvinaisia seepioita ja jahtaa vuohia ja aaseja saadakseen juustoa ja maitoa. Ramsay oppii, miten löydetään ihania tryffeleitä ja miten tehdään mainiota oliiviöljyä ennen kuin hän ottaa mittaa paikallisesta kokki David Skokosta.

Mystiset muinaiskuolemat

ti 24.09. klo 07.45 - 08.25 40 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Kun ihmisen jäänteitä nostettiin ylös turvesuon syvyyksistä Hollannissa vuonna 1897, jotkut paikalliset uskoivat kyseessä olevan paholaisen teko sillä maasta nousi esiin tulenpunaisia hiussuortuvia, jotka saivat heidät pakenemaan peloissaan. Arkeologien tutkiessa jäänteitä tarkemmin, he huomasivat, että ne kuuluvat nuorelle naiselle, jonka kuolema oli karmivampi kuin he osasivat kuvitella.

Mustat faaraot: Uponneet aarteet

ti 24.09. klo 08.25 - 09.05 40 minNational Geographic Channel

Kullan ja muinaisten aarteiden maassa pyramidin sisältä hiljattain tehty löytö saa arkeologit etsimään vihjeitä Nubian valtakunnasta. Kaivaukset ovat poikkeukselliset, sillä pyramidi on täynnä vettä. Ensimmäistä kertaa koskaan arkeologit sukeltavat vedenalaisen pyramidin hautoihin valaistakseen muinaisen, faaraot vallasta raastaneen ja 75 vuotta Egyptiä hallinneen Nubian valtakunnan historiaa.

Salakuljettajat satimeen

ti 24.09. klo 09.05 - 10.05 60 minNational Geographic Channel

MIA:n viranomaiset kuulustelevat Jamaikalta saapuvaa matkustajaa ja etsivät hänet läpikotaisin, koska epäilevät miehen tarinaa ja uutta laukkua. Löydettyään laukusta outoja kohtia he epäilevät, että mies kuljettaa huumeita. JFK:n lentoasemalla turvallisuusviranomaiset avaavat mäntiä, joissa on huumeita. Sen jälkeen he tekevät hallitun toimituksen ja ratsaavat paikan, jonne paketti oli lähetetty.

Salakuljettajat satimeen

ti 24.09. klo 10.05 - 11.00 55 minNational Geographic Channel

JFK:n tulli kuulustelee vanhaa Perusta saapuvaa naista. Viranomaiset epäilevät, että huumeet on piilotettu ovelasti naisen mukana oleviin pulloihin. MIA:n lentoasemalla viranomaiset tekevät ratsian toimittamalla kokaiinia, joka oli piilossa maalauksissa. LAX:n lentoasemalla noutamattomat matkalaukut aiheuttavat epäilyksiä. Viranomaiset uskovat, että niissä voi olla kiellettyjä tuotteita.

Uskomaton eläinlääkäri Pol 17

ti 24.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Tri Pol hoitaa jaksossa monenlaisia eläimiä, kuten marsuja ja pitbulleja, mutta pitää koko ajan erästä hyökkäyksestä toipuvaa koiraa silmällä.

Lentoturmatutkinta

ti 24.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Muutaman minuutin päässä kiitoradalta American Eagle 3379 eksyy kurssilta, sakkaa ja putoaa Pohjois-Carolinan metsään. Ohjaamon äänitallennin paljastaa tutkijoille, että miehistö uskoi menettäneensä moottorin. Kun tiimi ei löydä vikaa potkuriturbiinista, he turvautuvat riskialttiiseen koelentoon, joka paljastaa koko alaa koskevan turvallisuusongelman.

Lentoturmatutkinta

ti 24.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Koripallolegenda Kobe Bryantin vuokraama helikopteri syöksyy maahan Los Angelesissa. Kaikki yhdeksän matkustajaa menettävät henkensä. Maailmanlaajuisen surun keskellä tutkijat etsivät tietoja ja hylkyä selvittääkseen, kuinka huippulentäjä ja huipputason kone, jonka kyydissä on kuuluisuus, voivat törmätä vuoreen tutulla matalan riskin reitillä.

Saari ilman lakejaU

ti 24.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Talvi on melkein ohi, ja ennen kevään alkua on paljon tehtävää. Naispuoliset asukkaat opettavat uusinta tulokasta Sarahia kalastamaan ja ajamaan veneellä, Carl ja Morgan korjaavat lämmitysvian, Oliver ja Breanna nauttivat elämästä upouudessa saunassa, ja Curly ja Jiggy taistelevat vaarallista puuta vastaan, joka uhkaa Jiggyn kotia.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ti 24.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Thord stressaa, kun pelastus epäonnistuu kolmannen kerran ja aika on loppumassa. Björn yrittää saada 46-tonnisen kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmän penkasta, mutta ainut liikkuva osa on hänen oma hinausautonsa. Kaukana pohjoisessa Jo Rogerin pitää saada kaatunut kuorma-auto ja perävaunu takaisin oikein päin.

Ihmeelliset superautot

ti 24.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Ferrari luo uuden hybridin ja ensimmäisen V6-moottorin yrityksenään tuoda kuuluisa superauto vihreämpään aikaan.

Eurooppa ylhäältä päin

ti 24.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton matka ilmateitse paljastaa Espanjan uudella tavalla. Lentävät kamerat kiitävät Sagrada Familian yllä, kun arkkitehdit tekevät töitä saadakseen rakennuksen valmiiksi. Hurjat merirokkojen metsästäjät laskeutuvat pitkin kallioita etsiessään ainutlaatuista merenelävää. Liidämme yli erään maailman suurimmista hylätyistä rakennuksista, joka sijaitsee syvällä Espanjan pohjoisilla vuorilla.

Niilin tulvineet haudat

ti 24.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Arkeologit sukeltavat Niilin peittämään pyramidiin etsimään kuninkaallista hautaa, joka voisi antaa vihjeitä muinaisesta Kushin valtakunnasta.

Lentoturmatutkinta

ti 24.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kontrolli hukassa. Yhdysvaltain sisäinen lento näytti tuhoon tuomitulta, kun kone menetti propellinsa. Onnistuiko hätälasku Tyynen valtameren yllä?

Legendojen merirosvot

ti 24.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Mustaparta – synonyymi myyteille, juonittelulle ja kaaokselle. Hänen varastettu laivansa The Queen Anne’s Revenge purjehtii Karibian halki ja pääsee vauhtiin monenkirjavan merirosvoporukan kanssa, joka etsii tasa-arvoa, seikkailua ja aarteita. Kun hän saartaa Charlestonin Etelä-Carolinassa ja vaatii lääkitystä kupasta kärsivälle miehistölleen, Mustaparran takaa-ajo päättyy veriseen taisteluun.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 24.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

Rakennuskatastrofit

ti 24.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Lasi voi olla suosittu rakennusmateriaali mutta sillä rakentaminen on haastavaa. Se särkyy helposti ja pudotessaan voi jopa murskata varastotyöntekijöitä. Tutkimme nikkelisulfidin sulkeutumista ja sen vaikutusta lasiin. Tässä jaksossa näemme monia kaivinkoneella tehtyjä epäonnistuneita purkutöitä. Käyttäjän virhe, epävakaa maasto, arvaamattomat putoamiskulmat – me näytämme kaiken.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 24.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kertovat, miten rosvot ryöstivät pyramideja ja hautoja muinaisessa Egyptissä ja mitä johtolankoja he jättivät jälkeensä. Ylhäisön nekropoliissa he tutkivat hulppeaa, uponnutta hautaa, joka on ryöstetty ja jota on käytetty uudelleen vuosisatoja. He tutkivat yhtä muinaisen maailman hurjapäisintä ryöstöä, jonka kohteena oli valtava ja hyvin vartioitu mastabahauta.

Niilin tulvineet haudatU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Arkeologit sukeltavat Niilin peittämään pyramidiin etsimään kuninkaallista hautaa, joka voisi antaa vihjeitä muinaisesta Kushin valtakunnasta.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

RakennuskatastrofitU

tänään 02.00 - 03.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Lasi voi olla suosittu rakennusmateriaali mutta sillä rakentaminen on haastavaa. Se särkyy helposti ja pudotessaan voi jopa murskata varastotyöntekijöitä. Tutkimme nikkelisulfidin sulkeutumista ja sen vaikutusta lasiin. Tässä jaksossa näemme monia kaivinkoneella tehtyjä epäonnistuneita purkutöitä. Käyttäjän virhe, epävakaa maasto, arvaamattomat putoamiskulmat – me näytämme kaiken.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Uskomaton matka ilmateitse paljastaa Espanjan uudella tavalla. Lentävät kamerat kiitävät Sagrada Familian yllä, kun arkkitehdit tekevät töitä saadakseen rakennuksen valmiiksi. Hurjat merirokkojen metsästäjät laskeutuvat pitkin kallioita etsiessään ainutlaatuista merenelävää. Liidämme yli erään maailman suurimmista hylätyistä rakennuksista, joka sijaitsee syvällä Espanjan pohjoisilla vuorilla.

Autonraadot rahaksi

tänään 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Gangsterien pakoautot. Millaisia aarteita varaosien metsästäjät löytävät murjotusta Jaguar XJR:stä ja huippuhalvasta Audi A8:sta? Tosi-tv-sarja, National Geographic.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syke, Simpsonit, Emmerdale, Utö, Salatut elämät, Sisar Bonifacen mysteerit, Suomen huutokauppakeisari, Haluatko miljonääriksi?, Kauniit ja rohkeat, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity