TietovisatBlogitVaihtoautotViihdeSanakirjaHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 9.10.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ke 09.10. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Sopeutuminen on ainut tapa, jolla seuraavan sukupolven alaskalaiset pysyvät hengissä kovissa arktisissa olosuhteissa. Johnny Rolfe suuntaa taas järvelle, jossa ei ole aikaisemmin onnistunut kalastamaan. Alex Javor rakentaa ruokavaraston karhujen hyökkäysten estämiseksi. Chris ja Jessi Morse etsivät vanhaa metsästysmökkiä. Rowlandit opettavat lapsilleen, miten selviytyä yllättävissä tilanteissa.

Rajasota

ke 09.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Sumun seassa. Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla viranomaiset taistelevat laitonta maahanmuuttoa ja salakuljetusta vastaan. Kun sumu laskeutuu rajalle, tekniikasta ei ole apua. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Karibian rannikkovartiosto

ke 09.10. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Rannikkovartiostoa pyydetään auttamaan Arubassa vaikeuksissa olevaa kalastajaa. Etsintä- ja pelastusryhmä auttaa poikaa, joka on ehkä murtanut selkänsä. Alusten tarkastustiimi pysäyttää pakolaisveneen.

Running Wild With Bear Grylls

ke 09.10. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Cara Delevingne pääsee toteuttamaan haaveensa seikkailusta Bear Gryllsin kanssa. Bear nappaa Caran skootterin kyytiin ja sieltä helikopteriin. Kaksikko laskeutuu Sardinian vuorille. Lähes puolentoista kilometrin korkeudessa Bear näyttää Caralle, miten hän voi vetää itsensä toiselle puolen horisontaalisesti asetettua linjaa 60 metrin korkeudessa ja miten laskeudutaan vaarallista vesiputousta.

Stonehengen jäljillä: uudet löydökset

ke 09.10. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Stonehenge on kenties salaperäisin kivikautisen Euroopan symboli. Valtavat kivet on aseteltu ympyröihin ja muotoihin Englannissa sijaitsevan Salisburyn tasamailla. Historioitsijat ja arkeologit ovat pohtineet sen arvoituksia ja tuumineet sen olleen ainutlaatuinen. Nyt tiedämme, ettei se ollut yksin. Irlannista on löytynyt uusi ”Stonehenge”, joka on jopa englantilaista vanhempi.

Herodeksen kadonnut hauta

ke 09.10. klo 08.15 - 08.55 40 minNational Geographic Channel

Herodes oli pyhän maan hallitsija Kristuksen aikaan, ja hänet tunnetaan parhaiten viattomien tappamisesta eli Matteuksen evankeliumissa mainitusta Betlehemin poikalasten murhasta. Herodeksen verinen maine on aina piilottanut taakseen toisen puolen Raamatun suurimmasta roistosta. Hän oli näet arkkitehtuurin saralla uskomaton nero. Herodes rakensi enemmän ja suurempia monumentteja kuin kukaan muinaisina aikoina tai kenties koskaan. Nyt israelilainen arkeologi Ehud Netzer väittää löytäneensä Herodeksen kaikkein henkilökohtaisimman luomuksen eli hänen hautakammionsa. Hallitsijan itsensä mukaan nimeämässä palatsilinnoituksessa Herodiumissa ohjelma tutkii Netzerin vuosikymmenten mittaisia juutalaisten kuninkaan uskomattoman kaiverretun mausoleumin ja arkun etsintöjä. Tarkastelemme historian inhotuimman miehen arkkitehtuurista neroutta klassisissa Herodeksen aikaisissa paikoissa, kuten Masada, Caesarea ja Jerusalemin toinen temppeli.

Salakuljettajat satimeen

ke 09.10. klo 08.55 - 10.00 1h 5 minNational Geographic Channel

HSI Miami tutkii kahta erillistä salakuljetustapausta ja takavarikoi yli 450 kiloa kokaiinia Karibialta tulevasta jahdista. CBP pysäyttää laittomat reseptilääkkeet terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi. HSI New York pidättää Curacaosta tulevan kokaiinikuriirin osana kaksi vuotta kestänyttä tutkimusta koskien laajaa huumeiden salakuljetusjärjestöä.

Salakuljettajat satimeen

ke 09.10. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

CBP Atlanta etsii pentuja, jotka salakuljetetaan Yhdysvaltoihin, missä ne voidaan myydä yli 10 000 dollarilla. CBP Nogales pysäyttää auton, jossa on piilotettuna kokaiinia 276 000 dollarin arvosta. CBP San Diego sen sijaan nappaa auton, jonka sisälle on piilotettu miljoonan dollarin arvosta kokaiinia.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 09.10. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Polin klinikan eläinlääkärit hoitavat isoja eläimiä, joilla on isoja vammoja.

Lentoturmatutkinta

ke 09.10. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
DC-8-konetta, jossa on vain kolme toimivaa moottoria, viedään Kansas Citystä korjattavaksi. Miehistö koettaa nousua kolmella moottorilla, mutta kone riistäytyy kiitoradalta ja kaikki kolme lentäjää kuolevat. Tutkijat syventyvät lentäjien koulutukseen ja saavat selville, että simulaattori, jolla he harjoittelivat aiheutti vaarallisen väärinymmärryksen kolmen moottorin kanssa toimittaessa.

112 Hätäkeskus

ke 09.10. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 11/15. Helsinki-Vantaan lentokentällä rajavartioita työllistää etsintäkuulutetut ja matkustaja, joka laukusta löytyy epäilyttävää tavaraa. Hätäkeskus antaa elvytysohjeita soittajalle, jonka isä on mennyt elottomaksi. Vantaalla mönkijä on ajanut auton kylkeen ja poliisia työllistää taksiin oksentanut asiakas.

Elä vapaana tai kuole

ke 09.10. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Kaninkolossa. Viisi rohkeaa jättää taaksensa modernit mukavuudet. He heittäytyvät villin luonnon armoille ja yrittävät selviytyä Amerikan syrjämailla. National Geographic Channel.

Kalliovuorten raiteilla

ke 09.10. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Yön aikana riehuneen lumimyrskyn jälkeen konduktööri Jim ja insinööri Jordy kuljettavat 50 miljoonan dollarin arvoista rahtia Vancouverista suoraan lumivyöryalueen sydämeen.
Korkealla vuorilla lumivyöryteknikko Derek tekee hätkähdyttävän löydön ja valmistautuu laukaisemaan keinotekoisen lumivyöryn.

Autojen ensiapu

ke 09.10. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Timille ja Fuzzille tulee kiire, kun Jaguar Mark 2 -klassikko pitää saada valmiiksi.

Eurooppa ylhäältä päin

ke 09.10. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lähde upealle ilmamatkalle yli Portugalin ja koe maa uudesta näkökulmasta! Kamerat kurvaavat maailman pisimmälle jalankulkusillalle, leijuvat Sintran satulinnan yllä ja antavat meidän seurata linnunlailla, kun surffarit koettavat onneaan maailman suurimmilla aalloilla. Maassa, jossa ikivanhat perinteet törmäävät moderniin, näemme, miten Lissabonin vanhojen mosaiikkikävelyteiden kunnostus etenee.

Pompeji: Kuolleiden salaisuudet

ke 09.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Rooman valtakunnan kukoistuksen aikaan Vesuvius purkautuu ja hautaa Pompeijin kaupungin vulkaaniseen tuhkaan tappaen tuhansia. Nyt rikostutkimuksen keinoja käyttävä ryhmä asiantuntijoita tutkii ensimmäistä kertaa ryhmää uhreja, joita kutsutaan nimellä ”karkurit”. Röntgen paljastaa kärsijöiden iät ja vammat ja kertoo, miksi he eivät päässeet pakoon muinaisen maailman tunnetuinta katastrofia.

Lentoturmatutkinta

ke 09.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
28 sekuntia aikaa selvitä hengissä. Hälytysjärjestelmä varoitti lentäjiä lennolla 518 liian matalasta lentokorkeudesta, ja hetken kuluttua kone törmäsi vuoreen.

Eurooppaa puolustamassa

ke 09.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Professori Danielle George tutkii Bourtangen linnoitusta selvittääkseen, kuinka se kesti taisteluissa Alankomaiden itsenäisyydestä. Historioitsija Bart Gielen paljastaa, kuinka Alankomaiden vesiraja suunniteltiin suojelemaan uutta kuningaskuntaa. Seikkailija Andy Torbet ottaa selvää Alankomaiden puolustuksen keskeisestä roolista toisessa maailmansodassa ja kylmässä sodassa.

Kirottujen paikkojen atlas

ke 09.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kirottujen paikkojen atlas
Bermudan kolmio. Kaikki ovat kuulleet tästä kirotusta merialueesta lähellä Amerikan itärannikkoa. Laivat ja lentokoneet katoavat siellä ilman selitystä. Vai onko sittenkään niin? Sam syventyy Bermudan kolmion kirouksen syntyyn, hakee vastauksia merikarttojen tekijöiltä, fyysikoilta ja todennäköisyysanalyytikoilta, jotta hän pääsee tämän vanhan merimysteerin pohjaan asti.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 09.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Päivisin merenkulkuviranomaiset suorittavat operaatioita, jotka häiritsevät huumekauppaa. Yön saapuessa salakuljettajia ajetaan takaa armottomalla tavalla. Humanitaariset kriisit pahenevat pimeyden vallitessa. Räjähteen löytäminen satamasta on kuitenkin kaikkea muuta kuin rutiinia, mikä lisää jännitystä aavalla merellä kehittyvään draamaan.

Eurooppa ylhäältä päinU

ke 09.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Tämä henkeäsalpaava ilmamatka tutkii Balkanin niemimaata uusista korkeuksista. Vuoristoisessa maastossa liitävät ilmakamerat paljastavat jättimäisten hirviöiden kokoontumisen ja vaikuttavan talvimuuton. Näemme alueen arkkitehtuurisia helmiä, Kroatian maagisten Plitvicen järvien syksyn sävyt ja Lipican ikoniset valkoiset hevoset vaunumatkalla Koperin venetsialaisilla kaduilla.

Pompeji: Kuolleiden salaisuudetU

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Rooman valtakunnan kukoistuksen aikaan Vesuvius purkautuu ja hautaa Pompeijin kaupungin vulkaaniseen tuhkaan tappaen tuhansia. Nyt rikostutkimuksen keinoja käyttävä ryhmä asiantuntijoita tutkii ensimmäistä kertaa ryhmää uhreja, joita kutsutaan nimellä ”karkurit”. Röntgen paljastaa kärsijöiden iät ja vammat ja kertoo, miksi he eivät päässeet pakoon muinaisen maailman tunnetuinta katastrofia.

Kirottujen paikkojen atlasU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Kirottujen paikkojen atlas
Bermudan kolmio. Kaikki ovat kuulleet tästä kirotusta merialueesta lähellä Amerikan itärannikkoa. Laivat ja lentokoneet katoavat siellä ilman selitystä. Vai onko sittenkään niin? Sam syventyy Bermudan kolmion kirouksen syntyyn, hakee vastauksia merikarttojen tekijöiltä, fyysikoilta ja todennäköisyysanalyytikoilta, jotta hän pääsee tämän vanhan merimysteerin pohjaan asti.

Espanjan rannikkovartiostoU

tänään 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Päivisin merenkulkuviranomaiset suorittavat operaatioita, jotka häiritsevät huumekauppaa. Yön saapuessa salakuljettajia ajetaan takaa armottomalla tavalla. Humanitaariset kriisit pahenevat pimeyden vallitessa. Räjähteen löytäminen satamasta on kuitenkin kaikkea muuta kuin rutiinia, mikä lisää jännitystä aavalla merellä kehittyvään draamaan.

Eurooppa ylhäältä päinU

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppa ylhäältä päin
Lähde upealle ilmamatkalle yli Portugalin ja koe maa uudesta näkökulmasta! Kamerat kurvaavat maailman pisimmälle jalankulkusillalle, leijuvat Sintran satulinnan yllä ja antavat meidän seurata linnunlailla, kun surffarit koettavat onneaan maailman suurimmilla aalloilla. Maassa, jossa ikivanhat perinteet törmäävät moderniin, näemme, miten Lissabonin vanhojen mosaiikkikävelyteiden kunnostus etenee.

Autonraadot rahaksi

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Ranskalainen yhteys. Jaksossa joutuvat vastakkain ruostuva Citroen DS ja klassisen 2CV:n seuraaja Citroen Dyane. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Unelma-asunto auringon alta, Rillit huurussa, Rikkaat ja rahattomat, Korpelan kujanjuoksu, Syke, Mentalist, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Sydämen kutsumus, Salatut elämät, Haluatko miljonääriksi?

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity