TietovisatViihdeReseptitSanakirjaVaihtoautotHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 17.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 17.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
On viimeinen mahdollisuus aloittaa projekteja ennen synkkää talvea. Chris ja Jessi Morse tutkivat uusia maita saadakseen tarpeeksi puuta. Rowlandit lentävät korkealla hoitaakseen tärkeän tehtävän. Aloittaakseen uuden mökkinsä rakentamisen Alex Javorin on päästävä yli suuresta ongelmasta. Johnny Rolfe tekee mökistään talvenkestävämmän odottaessaan rankkoja kylmiä ilmoja.

Salakuljettajat satimeen

ti 17.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

CBP pysäyttää Philadelphiassa kaksi Dominikaaneista tulevaa konttia, joissa on 192 kiloa kokaiinia, arvoltaan 13 500 000 dollaria. CBP löytää El Pasossa yli 40 kiloa marihuanaa konepellin alta, ja HSI yrittää hallittua toimitusta. CBP pysäyttää Fort Lauderdalessa matkustajan, joka matkustaa epäilyttävien inkivääripusseihin piilotettujen laatikoiden kanssa, ja toisen, jolla on laittomia pillereitä.

112 Hätäkeskus

ti 17.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 5/15. Jaksossa seurataan rajavartijoiden työtä Itärajalla. Vantaalla ensihoitoa työllistää tehtävä, jossa potilasta ei löydy mistään. Espoossa talon parvekkeella näkyy liekkejä ja poliisia työllistää
henkilö junaraiteilla. Hätäkeskukseen soittaa mies, joka kaipaa apua rakkauden etsintään.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 17.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay tutkii Suomen Lapin laajoja kosteikkoja keskellä kesää oppiakseen keskiyön auringon maan ruokakulttuurin salat. Hän pelaa suojalkapalloa, kalastaa ja laittaa ruokaa saunassa. Maisteltuaan tervaa, muurahaisen pissaa ja poronlihapullia hän ottaa mittaa Michelin-palkitusta Kim Mikkolasta eeppisessä kokkauskisassa joenrannalla.

Mystiset muinaiskuolemat

ti 17.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Lähellä Silkeborgia Tanskassa turpeenkaivajat löytävät pään, ja viranomaiset selvittävät liittyykö se kadonneeseen poikaan. Poliisi huomaa, että ruumis on paljon vanhempi kuin kadonnut henkilö, ja kutsuu museon tutkimaan asiaa. Kaivauksissa löydetään täydellisesti säilynyt ihminen, joka on poseerattu mielenkiintoisella tavalla. Voiko asento olla johtolanka siihen, miten ja miksi hänet murhattiin?

Tutankhamonin haudan kirous

ti 17.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

26.11.1922 Howard Carter teki kaikkien aikojen suurimman arkeologisen löydön - kuningas Tutankhamonin aarteita pursuvan haudan. Uutiset villitsivät koko maailman. Mutta kun hautaan menneet ihmiset alkoivat kuolla, tarinat "faaraon kirouksesta" levisivät. Olivatko kuolemat vain sattumia vai sanomalehtien myyntiä varten luotuja tarinoita? Voiko moderni tiede selittää totuuden legendan takana?

Meret ilman vettä

ti 17.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Atlantalainen taiteilija saa kuulla, että hänen esi-isänsä pakeni orjuudesta vuoden 1812 sodassa ja liittyi brittien armeijaan, jotka polttivat Valkoisen talon. Sillä välin amatööriarkeologi tekee ainutkertaisen löydön Chesapeake Bayn sivuojasta, kun hän jäljittää amerikkalaisen lippulaivan hylyn. Laiva johti tuhoon tuomittua vastarintaa vihollista vastaan.

Meret ilman vettä

ti 17.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Eräs maailman synkimmistä merellä tehdyistä rikoksista oli Lucona-aluksen tahallinen upottaminen, jossa kuoli puolet miehistöstä. Syytetty taas lähti pakoon välttääkseen tuomion. Laivan löytäminen on ainut tapa todistaa hänen syyllisyytensä. Kilpa maailman syvimmällä lepäävän rikospaikan löytämiseksi ja todisteiden hankkimiseksi käynnistyi ennen kuin syyllinen pääsee koukusta.

Uskomaton eläinlääkäri Pol 17

ti 17.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Michiganissa on syksy, ja Polit ovat valmiita halloweenin viettoon. Karkkikulho on esillä, lehdet kellastuvat ja asiakkailla on asut.

Lentoturmatutkinta

ti 17.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Montrealista lähdön jälkeen Propair 420:n lentäjät kohtaavat kaksi hydraulista vikaa ja moottoripalon. Heillä on vaikeuksia lentää konetta, joten he kääntyvät ympäri ja ovat laskeutumassa, kun kone kääntyy ylösalaisin, putoaa ja kaikki kyydissä olleet kuolevat. Tutkijat pääsevät paikalle 6 tunnissa, ja heidän on pääteltävä, mikä aiheutti vain viidessä minuutissa kuolemaan johtaneen vikojen sarjan.

Lentoturmatutkinta

ti 17.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Yölentona Alabaman lentokenttää lähestyvä koneella on huono näkyvyys. Se osuu puihin ja putoaa maahan ennen kiitorataa. Tutkijat ovat paikalla muutamassa tunnissa. Käytyään läpi ohjaamon keskustelut ja simuloituaan lennon heidän on pakko kokeilla epätavallista lähestymistapaa selvittääkseen, mikä UPS:n lennolla 1354 meni pieleen.

Saari ilman lakeja

ti 17.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Carlin yritys löytää ruokaa uudelle kihlatulleen Morganille päättyy jännittävällä tavalla. Squibb ja Veronica uskaltautuvat myrskyyn talvisten merenelävien toivossa. Breanna ja Oliver käyttävät pelastetut materiaalit kotinsa kunnostamiseen. Jiggy ja Matt saavat räjähtäviä tuloksia kierrättämällä vanhoja veneen akkuja. Curly lähtee vaaralliselle tehtävälle.

Pohjoisen valtatien pelastajat

ti 17.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjoisen valtatien pelastajat
Kun lumimyrsky aiheuttaa kaaosta Norjan teillä, Thord ja tämän ykköstiimi taistelevat pelastaakseen linkkuun menneen kuorma-auton. Björnillä on ongelmia, kun lumeen tottumaton kuljettaja aiheuttaa jumin eikä pysty maksamaan. Kaukana pohjoisessa Jo Roger palaa hommiin loukkaantumisen jälkeen ja saa eteensä 57-tonnisen megakuorma-auton, joka uhkaa kaatua.

New Yorkin uusin jättilentokenttä

ti 17.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

LaGuardian lentoaseman on tarkoitus olla erittäin tehokas koneisto, jossa matkustajat ja koneet liikkuvat sujuvasti. Mutta pahin lumimyrsky viiteen vuoteen vaikeuttaa rakennustöiden lisäksi myös muita toimintoja. Rakennustiimit kiirehtivät saadakseen työt B-terminaalissa sekä jalankulijoiden kaksoissillan valmiiksi ennen avajaisia. Samaan aikaan uudenaikainen ja huipputekninen matkatavarajärjestelmä pitää asentaa ja testata.

Eurooppa ylhäältä päin

ti 17.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton ilmateitse tehtävä matka Italian yli paljastaa Venetsian veneet, Sisilian parhaat kalamiehet ja talvisen superautojen koulun.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palat

ti 17.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Arkeologit ovat Egyptin ylhäisön laaksossa selvittämässä salaisuuksia muinaisista ihmisistä, kuten rikkaita ja tunnettuja henkilöitä palvelleesta naisesta. Laakso on 160 kilometrin päässä Kuninkaiden laaksosta, ja siellä on eräs muinaisen Egyptin parhaiten säilyneistä haudoista. Kaksi tutkijaryhmää osuu kultasuoneen, kun he löytävät muumioita ja esineitä, joita kukaan ei ole nähnyt 4 000 vuoteen.

Lentoturmatutkinta

ti 17.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Heathrow'n arvoitus. Vain lentäjän nopea toiminta pysäytti suuronnettomuuden, kun kone putosi Heathrow'n kentälle. Miksi koneen moottorit sammuivat?

Legendojen merirosvot

ti 17.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Kapteeni Kidd, aarteenmetsästäjä. Skotlantilainen mies, joka soluttautuu New Yorkin yläluokkaan ja ryhtyy kaappariksi jahtaamaan merirosvoja. Kun Punaiseltamereltä ei löydy laillisia palkintoja, Kiddin väitetään muuttuneen merirosvojen metsästäjästä merirosvoksi. Epäsuosittu kapteeni jahtaa kiihkeästi aarretta ja valtaa aina kohtalokkaaseen oikeudenkäyntiin asti, jossa häntä syytetään murhasta.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 17.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Florida Keysin upeisiin maisemiin, joissa paikalliset haastavat hänet omaksumaan Conch Republicin elämäntavan. Hän kulkee kimmeltävillä merillä ja kerää matkan varrella sisäpiirin vinkkejä, kun hän pääsee lähelle hummereita, rapuja ja kaloja, ennen kuin hän kohtaa uhkarohkean keittiömestarin ja rommin tislaajan Paul Mentan viimeisessä kokkiottelussa.

RakennuskatastrofitU

ti 17.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa Notre Damen katedraalin tulipalolla keväällä 2019. Useat silminnäkijät tallensivat tulipalon kameroillaan, mutta eivät kulissien takana tapahtunutta sekasortoa, joka vaikutti siihen, että tulipalo oli tuhoisampi kuin sen olisi pitänyt olla. Sitten tarkastelemme rakennustelineitä. Kun ne pettävät, seuraukset voivat olla katastrofaalisia. Tutkimme syitä niiden pettämiseen.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 17.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä siitä, miten muinaisen Egyptin kuningattaret käyttivät valtaa miesten hallitsemassa yhteiskunnassa. He menevät tutkimattomaan pyramidiin etsimään salaperäisen 4 500 vuotta sitten eläneen kuningattaren hautakammiota. He tutkivat, miten eräs harvoista naispuolisista faaraoista nousi valtaan ja paljastavat kuningatar Nefertarin yllättävän roolin Ramses Suuren aikana.

Egyptin kadonneet aarteet - parhaat palatU

ke 18.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Arkeologit ovat Egyptin ylhäisön laaksossa selvittämässä salaisuuksia muinaisista ihmisistä, kuten rikkaita ja tunnettuja henkilöitä palvelleesta naisesta. Laakso on 160 kilometrin päässä Kuninkaiden laaksosta, ja siellä on eräs muinaisen Egyptin parhaiten säilyneistä haudoista. Kaksi tutkijaryhmää osuu kultasuoneen, kun he löytävät muumioita ja esineitä, joita kukaan ei ole nähnyt 4 000 vuoteen.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

ke 18.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Florida Keysin upeisiin maisemiin, joissa paikalliset haastavat hänet omaksumaan Conch Republicin elämäntavan. Hän kulkee kimmeltävillä merillä ja kerää matkan varrella sisäpiirin vinkkejä, kun hän pääsee lähelle hummereita, rapuja ja kaloja, ennen kuin hän kohtaa uhkarohkean keittiömestarin ja rommin tislaajan Paul Mentan viimeisessä kokkiottelussa.

Rakennuskatastrofit

ke 18.09. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa Notre Damen katedraalin tulipalolla keväällä 2019. Useat silminnäkijät tallensivat tulipalon kameroillaan, mutta eivät kulissien takana tapahtunutta sekasortoa, joka vaikutti siihen, että tulipalo oli tuhoisampi kuin sen olisi pitänyt olla. Sitten tarkastelemme rakennustelineitä. Kun ne pettävät, seuraukset voivat olla katastrofaalisia. Tutkimme syitä niiden pettämiseen.

Eurooppa ylhäältä päinU

ke 18.09. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Uskomaton ilmateitse tehtävä matka Italian yli paljastaa Venetsian veneet, Sisilian parhaat kalamiehet ja talvisen superautojen koulun.

Autonraadot rahaksi

ke 18.09. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

SuperMinit. Tällä kertaa joukkueet kilpailevat siitä, kumpi tekee enemmän rahaa hajottamalla Minejä osiin. Kohteina ovat mm. Mini City ja klassinen Mini Cooper. Tosi-tv-sarja, National Geographic.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rillit huurussa, Haluatko miljonääriksi?, Tuurenmäki 98, Voisiko joku kertoa, että tässä käy hyvin?, Lemmen viemää, Kumman kaa, Hudson & Rex, Pieni suuri perhe, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Sohvaperunat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity